Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-27@20:08:08 GMT

هنرمندان صلیبی در قرن بیست و یکم!

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۸۲۵۹۷

هنرمندان صلیبی در قرن بیست و یکم!

طبق معمول همه ساله، در مراسم سال نو مسیحی در کاخ باکینگهام، ملکه انگلیس به تعدادی از افرادی که خدمات بسیاری به امپراتوری بریتانیا انجام داده‌اند، لقب «شوالیه صلیبی» اعطاء کند.

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، این مراسم و القاب آن، همان‌گونه که از عنوان و نامش پیداست متعلق به قرون وسطی و دوران جنگ‌های صلیبی است و بر همین اساس ملکه انگلیس به همان سبک و سیاق قرون وسطی و جنگ‌های صلیبی، انگار که به صلیبیون نشان اعطاء می‌کند، با تماس دادن شمشیر مخصوصی بر شانه‌ها و سر فرد مورد نظر، وی را به لقب شوالیه‌گری امپراتوری بریتانیا، مفتخر می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آنچه اعلام شده، امسال برخی از هنرمندان و سینماگران‌ هالیوود نیز این لقب را دریافت می‌کنند، از جمله «سام مندس» (برنده جوایز اسکار و سازنده فیلم «۱۹۱۷» که امسال نامزد جوایز متعدد شده)، «استیو مک کویین» (سازنده فیلم اسکاری «۱۲ سال بردگی»)، «استیون نایت» (تهیه‌کننده سریال‌های تلویزیونی)، «التون جان» (آهنگساز و خواننده) و...

جالب توجه اینکه در طول تاریخِ اعطای لقب شوالیه صلیبی، ۲۷۷ نفر از افراد مشهور آن را نپذیرفته و از دریافتش امتناع کردند از جمله: «فرانسیس بیکن» نقاش، «ال‌اس لوری» نقاش، «هنری مور» مجسمه‌ساز، «آلدوس ‌هاکسلی» رمان‌نویس همچنین «گراهام ‌گرین» (نویسنده معروف رمان‌های «مرد سوم» و «آمریکایی آرام»)، «ترور هاوارد» (هنرپیشه فیلم‌هایی مانند: «برخورد نزدیک» در سال ۱۹۴۷) و یا «جان لنون» عضو گروه «بیتل‌ها» که در سال ۱۹۶۱ نشان «شوالیه امپراتوری بریتانیا» را همراه با یادداشتی خطاب به ملکه پس داد. جان لنون در این یادداشت نوشته بود:

«علیا حضرت، من این نشان را در اعتراض به مشارکت بریتانیا در قضیه نیجریه/ بیافرا، در اعتراض به حمایت ما از آمریکا در ویتنام و در اعتراض به... پس می‌دهم.» شاید چندان شگفت‌انگیز نباشد در حالی که ادعاهای تمدن و مدرنیسم و حقوق بشر غربی‌ها از جمله همین انگلیس و رسانه‌هایش مثل «بی‌بی‌سی»، گوش فلک را کر کرده، اما آنها هنوز به ارتجاعی‌ترین سنت‌های قرون وسطایی پایبند بوده و نشان و مدال و القاب صلیبیون (از خونخوارترین جنگ‌طلبان تاریخ به نوشته مورخین غربی) را با برگزاری همان‌گونه مراسم اعطا می‌کنند. چرا که همین انگلیس هنوز اکثریت پارلمانش یعنی مجلس اعیان از منتخبین ملکه و همین شوالیه‌ها و کسانی که خون ‌اشرافی داشته مانند نسل لردها و دوک‌ها و کنت‌ها تشکیل شده و هنوز بدون قانون اساسی بر اساس قوانین قرون وسطی، روزگار می‌گذرانند و تنها سرود ملی‌شان فقط دعا برای ملکه است و بس!

منبع: روزنامه کیهان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قرون وسطی جنگ های صلیبی ملکه انگلیس حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۲۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با تانک چلنجر ۲

به گزارش همشهری آنلاین، چلنجر ۲ رسما در سال ۱۹۹۸ توسط وزارت دفاع بریتانیا معرفی و در خدمت نیروی زمینی بریتانیا پذیرفته شد. هلدینگ صنایع نظامی ویکرز طراح و تولید کننده این تانک است.

آخرین آمار این شرکت حاکی از آن است که از ۱۹۹۸ تاکنون ۴۰۸ زره پوش برای نیروی زمینی بریتانیا تولید شده است. عمان و اوکراین نیز به ترتیب دارای ۳۸ و ۲۵ دستگاه هستند. در ابتدای معرفی چلنجر ۲ با توجه به ظاهر این زره پوش گمانه زنی ها مبتنی بر ارتقای چلنجر ۱ بود. با این همه بعدها مشخص شد که چلنجر ۲ کامل ترین تانک میدان نبرد اصلی بریتانیا است و چیزی در حدود ۳ تا ۵ درصد قطعات آن می تواند توسط چلنجر ۱ جایگزین شود. آزمودن چلنجر ۲ در جنگ‌های بوسنی، کوزوو، عراق و افغانستان صورت گرفت و نتیجه عمدتا مثبت ارزیابی شده است.

وزن چلنجر ۲، ۶۲٫۵ تن بوده و ۴ خدمه دارد. نیروی محرکه آن از یک موتور وی۱۲ دیزلی پرکینز با ۱۲۰۰ اسب بخار قدرت، تأمین می‌شود و حداکثر سرعت آن در جاده به ۵۹ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. ارتفاع تانک ۲٫۵ متر، عرض آن در صورت نصب زره اضافی ۴٫۲ متر و طول آن با لوله جلو ۱۱٫۵۵ و بدون لوله ۸٫۳۲ متر است. چلنجر-۲ تنها تانک مدرنی است که از توپ خان‌دار استفاده می‌کند و این به دلیل تأکید بریتانیایی‌ها بر روی برد مفید بالا، کاتربرد ضد نفر و ضد سنگر تانک است. سلاح اصلی این تانک یک قبضه توپ ۱۲۰ میلی‌متری خان‌دار با کالیبر ۱۲۰/۵۵ است و ۵۲ گلوله برای آن در داخل تانک حمل می‌شود. قیمت هر دستگاه چلنجر ۲ در سال ۱۹۹۹ حدود ۴ میلیون پوند بوده‌است.

یک سند نظامی بریتانیا در سال ۲۰۰۱ نشان داد که ارتش بریتانیا جایگزینی برای چلنجر ۲ به دلیل عدم وجود تهدیدات متعارف قابل پیش‌بینی در آینده نخواهد داشت. با این حال، بنظر می رسد با توجه به رونمایی تی ۱۴ آرماتا توسط روسیه که عنوان مدرن ترین تانک میدان جنگ جهان را به خود اختصاص داده، بریتانیا شدیدا در فکر جایگزینی برای چلنجر ۲ باشد. گفته می شود چلنجر ۳ در سال ۲۰۲۷ وارد خدمت خواهد شد.


شناسنامه تانک چلنجر ۲ محصول: بریتانیا تاریخچه خدمت: ۱۹۹۸-اکنون استفاده‌شده توسط: نیروی زمینی بریتانیا، ارتش سلطنتی عمان جنگ‌ها: جنگ عراق جنگ کوزوو جنگ افغانستان جنگ بوسنی قیمت واحد: ۴۲۱۷۰۰۰ پوند تاریخ تولید: ۱۹۹۳–۲۰۰۲ تعداد ساخته‌شده: حدود ۴۴۶ وزن: ۶۲٫۵ تن (۶۱٫۵ تن بزرگ؛ ۶۸٫۹ تن کوچک) طول: ۸٫۳ متر (۲۷ فوت ۳ اینچ) , ۱۳٫۵۰ متر (۴۴ فوت ۳ اینچ) با اسلحه رو به جلو عرض :۳٫۵ متر (۱۱ فوت ۶ اینچ) , ۴٫۲ متر (۱۳ فوت ۹ اینچ) با زره‌های کاربردی ارتفاع :۲٫۴۹ متر (۸ فوت ۲ اینچ) خدمه ۴ (فرمانده، توپچی، بارگذار/اپراتور، راننده) زره: چوبام سامانه تعلیق: هیدروپنوماتیک ظرفیت سوخت ۱٬۵۹۲ لیتر (۳۵۰ گالون بریتانیایی؛ ۴۲۱ گالون آمریکایی) برد عملیاتی:۵۵۰ کیلومتر (۳۴۰ مایل) بیشینهٔ سرعت: ۵۹ کیلومتر بر ساعت (۳۷ مایل بر ساعت)

Apr ۲۶, ۲۰۲۴ - جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

کد خبر 847239 برچسب‌ها همشهری آنلاین مجله نظامی جهان

دیگر خبرها

  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • دو صلیبی دیگر پرسپولیس در مسیر بازگشت
  • «حسنا و ملکه‌های رنگی» به کتابفروشی‌ها آمدند
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها
  • آشنایی با تانک چلنجر ۲
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • دنیای مد به روایت «حسنا و ملکه‌های رنگی»