Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور رودخانه ها وسواحل شرکت آب منطقه ای هرمزگان گفت : هرگونه ساخت و ساز در بستر و حریم رودخانه های استان ممنوع و غیرقانونی است و از دهیاران می خواهیم از تصرف حریم و بستر رودخانه‎ها جلوگیری کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ؛ صلاح الدین رحیمی در دوره آموزشی ویژه ارتقاء ناظرین فنی دهیاری ها با  هدف آشنایی با ﺑﺴﺘﺮ و ﺣﺮﯾﻢ رودﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ که در سالن دانشگاه آزاد واحد بندرعباس برگزار شد اظهار کرد: دهیاری ها قبل از وقوع سیل و کنترل حریم رودخانه ها باید از ساخت وسازهای غیر مجاز در حریم و بستر رودخانه ها جلوگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : رودخانه‌ها به‌عنوان شریان‌های حیات بخش زندگی برای ادامه حیات بشر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند به طوری که امروزه به دلیل افزایش تقاضا جهت احداث اعیانی در اراضی حاشیه رودخانه ها و مجاری آبی متأسفانه روند تعرضات به حدود بستر و حریم رودخانه ها افزایش یافته که خود تهدیدی برای دسترسی به آب سالم و حفاظت از آن برای نسلهای آتی محسوب میشودکه خوشبختانه در این راستا وزارت نیرو گام های موثری برداشته است.

مدیر امور رودخانه ها وسواحل دریا تصریح کرد :  وزارت نیرو در صورتی که اعیانی های موجود در بستر و حریم انهار ، رودخانه ها ، کانال های عمومی ، مسیل ها ، مرداب و برکه های طبیعی را برای امور مربوط به آب مزاحم تشخیص دهد به مالک یا متصرف اعلام خواهد کرد که ظرف مدت معینی در تخلیه و قلع اعیانی اقدام کند و در صورت استنکاف با اجازه و نظارت دادستان یا نماینده او اقدام به تخلیه و قلع خواهد کرد.

وی با بیان اینکه آزادسازی حریم و بستر رودخانه ها باعث کاهش سیل می شود گفت:بخشداران ، شوراها و دهیاران باید برای هرگونه ساخت ساز , استعلامات لازم را از آب منطقه ای دریافت و با کسانی که در حریم رودخانه ساخت و ساز انجام می دهند با همکاری دستگاههای متولی به خاطر حفظ جان خودشان برخورد شود.

رحیمی خاطر نشان ساخت : بی تردید حفاظت از منابع عمومی و انفال از جمله رودخانه ها در سطح کشور مستلزم ایجاد تعامل با سایر ارگانها و همکاری مردم میباشد که قطعاً این امر بدون شناخت قوانین و مقررات حاکم بر آنها میسر نخواهد بود زیرا در غیر اینصورت تلاشهای یک جانبه وزارت نیرو و به تبع آن شرکتهای زیر مجموعه نمیتواند اثرگذاری مناسبی را به همراه داشته باشد.

گفتنی است دهیاران در این دوره آموزشی 4ساعته  با سر فصل های تعریف بستر قانونی رودخانه ، حریم کمّی و کیفی  ،  مبانی قانونی برای تعیین بستر و حریم کمی و کیفی رودخانه‌ها ، و خطرات سیلاب آشنا شدند .

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ساخت و ساز سیل قوانین و مقررات وزارت نیرو هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۳۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت جهاد تذکر گرفت؛ جلوگیری از صادرات جهت تنظیم بازار ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی عبادی معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی معاونت حقوقی رئیس جمهوری در خصوص نامه وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر اخذ عوارض ۶۰ درصدی از سیب زمینی و ایجاد موانع صادراتی اعلام کرد که وضع مالیات و عوارض برای صادرات کالاهای مجاز و غیریارانه و جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به‌منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است.

در این نامه آمده است: عطف به مکاتبه اتاق ایران به شماره ۱۰/۱/۱۷۴۱ ص مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ با موضوع اخذ عوارض معادل ۶۰ درصد ارزش صادراتی و عدم رعایت آئین نامه لزوم ثبت و اطلاع رسانی مقررات مرتبط با محیط کسب و کار» و پیرو مکاتبه شماره ۵۳۲۴۱/۱۹۵۰۴۸ مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۵، در خصوص فرایند قانونی وضع عوارض صادراتی بر کالاها اعلام می‌دارد.

اولاً، به موجب ماده (۳۳) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور مصوب ۱۳۹۵/۱۱/۱۰، «هرگونه وضع مالیات با عوارض برای صادرات کالاهای مجاز و غیر یارانه‌ای و جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است…»

ثانیاً، وفق تبصره اصلاحی ماده (۴) قانون مقررات صادرات و واردات مصوب ۱۳۹۰/۰۴/۰۸، «کلیه بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به صدور و ورود کالا منحصراً از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت به سازمان‌های اجرایی ذی‌ربط اعلام می‌گردد؛

ثالثاً، وفق ماده (۶) آئین نامه لزوم ثبت و اطلاع رسانی مقررات در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط کسب و کار به شماره ۱۷۹۷۶ ات ۶۱۱۳۴ ه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۰۹ مقررات بدون ثبت و انتشار آنها در پایگاه مذکور لازم‌الاجرا نخواهد بود.

لذا مقتضی است ضمن همکاری مؤثر در رعایت احکام قانونی مذکور به قید فوریت در خصوص رفع هرگونه موانع در صادرات کالاها بدون طی فرایند قانونی اقدام فرمائید.

پیش از این نیز دبیر هیأت مقررات زدایی وزارت امور اقتصادی و دارایی در نامه‌ای به گمرک ضمن تذکر به اعمال این سیاست، تاکید کرده بود که «تغییر در عوارض صادراتی سیب زمینی را باید زودتر به فعالان اقتصادی اطلاع می‌دادید.»

کد خبر 6100222 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ۲ منطقه در خارکیف و دونتسک به تصرف روسیه درآمد
  • حساب دهیاری‌های اردبیل شارژ شد
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • وزارت جهاد تذکر گرفت؛ جلوگیری از صادرات جهت تنظیم بازار ممنوع است
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • تاکید وزیران خارجه اردن و آمریکا بر آتش‌بس فوری در غزه
  • لبنان خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای جلوگیری از حمله به رفح شد
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود