Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: گسترش خصوصی‌سازی مدارس یکی از مصادیق بی‌عدالتی در آموزش و پرورش است.

عادله عظیمی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه مدت‌هاست بحث بر سر عدالت آموزشی توسط اقشار مختلف جامعه از جمله مسئولان تکرار می‌شود، اظهار کرد: این مهم هنوز از زبان و کلام فراتر نرفته و شاید برخی از مسئولان نخواهند که این موضوع از این مرحله عبور کرده و به مقام عمل برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر یکی از مصادیق بی‌عدالتی در آموزش، گسترش روز‌به‌روز مدارس خصوصی است یعنی کسانی که در رفاه کامل و آسایش اقتصادی به سر می‌برند از امکانات آموزشی بهتر و با کیفیت‌تری برخوردار هستند.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کشور بیان کرد: برخی از دولتمردان، مدعی خصوصی‌سازی هستند و تمایل به افزایش تعداد مدارس غیردولتی دارند؛ بخشی از بودجه آموزش و پرورش به‌جای بخش غیردولتی، صرف بخش دولتی می‌شود تا مدارس دولتی از امکانات بیشتری برخوردار شوند اما سؤال اینجاست چگونه با وجود این تعداد مدارس غیردولتی، وضعیت مدارس دولتی به‌خصوص مدارسی که مناطق کم برخوردار است، تغییری نمی‌کند و این بودجه مذکور کجا به مصرف می‌رسد؟!

عظیمی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نه تنها تسهیلات مضاعف به مدارس دولتی تعلق نمی‌گیرد بلکه گاهی بودجه مدارس غیردولتی بیشتر است. با این وجود، مدارس غیردولتی روزبه‌روز مرفه‌تر و مجهزتر می‌شوند و این فاصله طبقاتی و بی‌عدالتی افزایش می‌یابد. مسئولان با خصوصی‌سازی کردن نیروی انسانی در آموزش و پرورش (طرح خرید خدمات آموزشی) یا همان معلم فروشی، دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار را حتی از داشتن یک معلم و مربی به معنای واقعی کلمه محروم می‌کنند .

وی ادامه داد: عدالت آموزشی گویای آن است که دانش آموزان همه مدارس در سراسر کشور باید از امکانات لازم و کافی برای یادگیری خود، متناسب با شرایط اقلیمی، جنسیت، سن و همچنین از معلمانی اصیل و دارای هویت معلمی برخوردار باشند و در شرایط مطلوبی تحصیل کنند.

مسئول بسیج دانشجویی حوزه خواهران دانشگاه فرهنگیان استان تهران خاطرنشان کرد: خصوصی‌سازی مدارس آموزش و پرورش با روند مذکور برخلاف و مانع تحقق عدالت آموزشی است. اگر دولت، خواهان محرومیت‌زدایی و کم شدن فاصله طبقاتی است باید پرسید که آیا می‌توان با افزایش مدارس غیردولتی و برخورداری آن‌ها از تسهیلات بیشتر وضع مدارس و دانش‌آموزان مناطق مستضعف‌نشین را بهبود بخشید؟

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خصوصی سازی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۴۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان گفت: هدف اصلی این طرح تجهیز سیستم گرمایشی مدارس مناطق محروم و کم‌برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، حمید شیرازیانی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی طرح شهید عرب اظهار کرد: در ابتدای کار، مدارسی در سطح استان شناسایی و بررسی می‌شود، این شناسایی نخستین مرحله از اجرای طرح شهید عرب است.

وی افزود: سهمیه تعیین شده از سوی آموزش و پرورش برای اجرای این طرح، ۸۱ مدرسه است که ضرورت دارد کارشناسان ما برای بررسی و برآورد هزینه از این مدارس بازدید داشته باشند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان همدان خاطرنشان کرد: سیستم گرمایش و سرمایش بیشتر این مدارس دارای نواقص و ایرادات کوچک و جزئی است؛ بعضی مدارس نیاز به تعویض شمعک و بعضی دیگر نیاز به تعویض رادیاتور دارند.

شیرازیانی اضافه کرد: قرار است از محل استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی، تجهیزات و لوازم مورد نیاز خریداری و تحویل پیمانکار تعیین شده از سوی آموزش و پرورش شود.

در ادامه مجتبی قمری، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان و مسئول قرارگاه جهادی عدالت تربیتی با اشاره به کلیات طرح، تصریح کرد: ارگان‌ها و نهادهای مختلفی پشتیبان این طرح هستند.

وی تصریح کرد: بعضی از این نهادها با تأمین بخشی از هزینه‌ها، بعضی با تأمین تجهیزات با کیفیت و ارزان قیمت، بعضی با کمک در اجرا و عملیاتی کردن طرح و بعضی نیز با معرفی و شناسایی مدارس، نقش خود را ایفا می‌کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان اضافه کرد: از جمله این نهادها می‌توان به معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری، جامعه خیران مدرسه‌ساز، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و قرارگاه جهادی عدالت تربیتی اشاره کرد.

قمری گفت: بسط فرهنگ نیکوکاری، ترویج روحیه جهادی، ایجاد بستر آشنایی دانش‌آموزان با گروه‌های جهادی و بهینه‌سازی و استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی از اهداف طرح شهید عرب است.

به گزارش ایمنا، شهید علی عرب ملقب به ققنوس دفاع مقدس، سال ۱۳۴۹ در زرند کرمان متولد شد و در روز دوم عملیات کربلای یک در حالی که تنها ۱۶ سال داشت، با افتادن در آتش خود را فدای هم‌رزمانش کرد.

کد خبر 747856

دیگر خبرها

  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم