Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی اصغر نقی ای، مدیر امور سرمایه گذاری سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در جمع خبرنگاران از ایجاد ۲ هزار و ۱۸۹ شغل در حوزه کشاورزی استان از ابتدای امسال خبر داد.

او افزود:امسال ۱۹۰ میلیارد تومان تسهیلات به بخش کشاورزی استان اختصاص دارد.
مدیر امور سرمایه گذاری سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: منابع سرمایه گذاری در بخش کشاورزی بر اساس سند اشتغال استان امسال ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری با اشتغال ۲ هزار و ۶۲۰ نفر در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقی ای ادامه داد: در برنامه توسعه استان طی سه سال اخیر باید در استان همدان ۸ هزار و ۲۰۰ نفر اشتغال در بخش کشاورزی استان ایجاد شود.

او با بیان اینکه امسال تا کنون ۳۲۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری به نتیجه رسیده است افزود: ۲ هزار و۱۸۹ نفر با اجرای این طرح‌ها و این سرمایه گذاری‌ها مشغول به کار شده اند.

مدیر امور سرمایه گذاری سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: ۲ هزار میلیارد تومان هم ارزش طرح‌هایی است که در انتظار پروانه تاسیس هستند.

نقی ای گفت: ۸۱، ۱میلیارد تومان ما امسال تاکنون از اعتبارات دولتی توانسته ایم جذب کنیم.

انتهای پیام/ا

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۵۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت جو قصیل در قم

حسین کوه خضری، رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی قم  با اشاره به اینکه با توجه به منابع محدود آبی در استان نیازمند تغییر روش کشت محصولات کشاورزی هستیم، گفت: کاهش میزان آبدهی و برداشت زودتر محصول، حذف علف‌های هرز و افزایش کیفیت علوفه دامی از مزایای برداشت جو به صورت قصیل است.

وی افزود: در کشت جو به صورت قصیل، وقتی دانه جو از مرحله شیری وارد مرحله خمیری می‌شود، محصول برداشت و به ۲ صورت تازه و یا خرد و سیلو شده به مصرف دام می‌رسد.

کوه خضری با بیان اینکه امسال دو هزار تن محصول جو در استان به این صورت در استان برداشت می‌شود، افزود: پیش بینی می‌کنیم سال آینده ۱۰ درصد از زمین‌های زیر کشت محصول جو به صورت قصیل برداشت شود.

وی با بیان اینکه کشت جو قصیل که امسال به صورت آزمایشی در استان قم اجرا شد این روز‌ها به مرحله برداشت رسیده است،گفت:در حال حاضر ۲۳ هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت محصول جو قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • همدان با رفع نواقص گذشته در اکسپوی امسال درخشید
  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه
  • برداشت جو قصیل در قم
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی