Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-28@00:48:19 GMT

با سلاح آخرالزمانی «پوتین» آشنا شوید! /عکس

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۸۵۸۰۷

آوانگارد (Avangard) یک سلاح بالدار گلایدری است که با کمک یک موشک بالستیک بین قاره ای (RS-18) به ارتفاعات بالای اتمسفر برده می‌شود و سپس از آنجا با سرعتی بیش از ۲۷ برابر سرعت صوت مانند شهاب سنگ به هدف میخورد. این سامانه قابلیت حمل حداکثر ۲ مگاتُن مواد/سلاح هسته‌ای را دارد.

اخبار بین‌الملل- این موشک برخلاف کلاهک‌های موشک های بالستیک قاره پیما ICBM معمولی از اتمسفر جو به طور کامل خارج نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدنه راکت از مواد کامپوزیتی خاصی ساخته شده که در برابر حرارت ۳ هزار و۶۳۲ درجه فارنهایت مقاوم است. کلاهک آن در امتداد مسیری غیرقابل پیش‌بینی حرکت میکند و قابل شناسایی نیست.

سلاح هایپرسونیک آوانگارد در راستای برنامه جامع روسیه برای ایجاد یک سپر موشکی متشکل از سلاح‌های هسته‌ای توسط پوتین در سال ۲۰۱۸ معرفی شد. هدف کرملین از این برنامه بی اثر کردن سیستم‌های ضدموشکی آمریکا و استیلای کامل در زمینه مقابله با حملات هسته‌ای و انجام این قبیل حملات است.

کارشناسان نظامی روسیه پیشتر مدعی بودند وجود ده موشک بالستیک قاره پیمای آر ای ـ 28 "سرمت" برای از بین بردن همه جمعیت آمریکا کفایت میکند. سامانه آوانگارد اما از قابلیت های بیشتری در نابود کردن سیستمهای ضد موشکی آمریکا و از بین بردن آمریکا در یک جنگ اتمی تمام عیار برخوردار است.

سیستم دفاعی میدکروز پایگاه‌های زمینی در آلاسکا+کالیفرنیا، پدافند موشکی SM-3، سیستم موشکی تاد (THAAD) و سیستم موشکی پاتریوت PAC-3 از جمله سامانه های پدافند ضد موشکی امریکا برای مقابله با حملات موشک‌های بالستیک/هسته یی است. فرصت واکنش در مقابل یک موشک فراصوت درحدود ۶ دقیقه است!

ایالات متحده اما قراردادی ۹۲۸ میلیون دلاری برای توسعه یک موشک تهاجمی مافوق صوت با قابلیت تغییر مسیر با لاکهید مارتین امضا کرده است. چین هم یک نمونه از راکت گلایدر هایپرسونیک خود بنام Dong Feng 17 را که به گفته پکن پنج برابر سرعت صوت پرواز میکند، آزمایش کرده است.

پوتین میگوید شوروی در دوران جنگ سرد در زمینه طراحی بمب اتمی ، ساخت بمب افکن‌های راهبردی و موشک‌های بین قاره‌ای پشت سر آمریکا قرار داشت اما اکنون روسیه در ساخت موشکهای فراصوت دارای کلاهک هسته ای، شکست ناپذیر است.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بالستیک بمب اتمی موشک روسی آوانگارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۵۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) به نقل از سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که پیونگ‌یانگ در پاسخ به استفاده واشنگتن از حقوق‌بشر به عنوان ابزاری برای تهاجم، رفتار خصمانه و ضد کره شمالی، گزینه‌های قاطع و محکمی را برای حفاظت از حاکمیت و امنیت خود انتخاب خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا هفته پیش گزارش سالانه خود را درباره «مسائل اساسی حقوق‌بشر» در کره شمالی را منتشر کرد و این کشورا را به «نقض حقوق‌بشر» متهم کرد.

سخنگوی کره شمالی همچنین با اشاره به پرتاب ماهواره کره جنوبی در ماه آوریل از فشارهای دولت آمریکا برای توقف آزمایش‌های موشکی و سایر پرتاب‌ها انتقاد کرد؛ واشنگتن مدعی است که آزمایش‌های موشکی کره شمالی، «نقض قطعنامه‌های سازمان ملل» است.

آزمایش‌های موشکی کره شمالی اخیراً به علت رفتارهای تحریک‌آمیز و آزمایش‌های مشترک آمریکا و کره جنوبی در شبه‌جزیره کره افزایش یافته است. هفته پیش رسانه‌های رسمی و دولتی کره شمالی اعلام کردند که ارتش این کشور یک آزمایش موشکی موفق دیگر را انجام داده است.

خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) در این‌باره گزارش داد که «اداره موشکی کره شمالی روز جمعه یک کلاهک بزرگ طراحی‌شده برای موشک کروز راهبردی «هواسال-۱ آرآ-۳» و همچنین یک موشک ضدهوایی «پیولجی۱-۲» را با موفقیت آزمایش کرد.»

بنابر این گزارش این موشک ضدهوایی، نوع جدیدی از موشک‌های ضدهوایی است.

این رسانه کره شمالی با اشاره به اینکه «این آزمایشها هیچ ربطی به شرایط پیرامونی ندارد.» افزود: آزمایش این تسلیحات بخشی از فعالیت‌های منظم و معمولِ اداره موشکی و موسسات علوم دفاعی وابسته به آن است.

در اوایل آوریل هم کره شمالی اعلام کرد که یک موشک مافوق صوتِ میان‌بردِ جدید با سوخت جامد را آزمایش کرده و رسانه های دولتی نیز تصاویری از پرتاب آن را با نظارت کیم جونگ اون رهبر کره شمالی منتشر کردند.

به نوشته الجزیره موشک‌های کروز از جمله مجموعه‌ای در حال رشد از سلاح‌های کره شمالی هستند که برای غلبه بر دفاع موشکی منطقه (آمریکا و کره جنوبی) طراحی شده‌اند. این موشک‌ها زرادخانه عظیم موشک های بالستیک کره شمالی از جمله انواع قاره پیما که گفته می شود در قاره ایالات متحده هدف قرار می گیرند را تکمیل می کنند.

تحلیلگران می گویند فناوری موشکی ضدهوایی عرصه‌ای است که کره شمالی می تواند در همکاری نظامی عمیق خود با روسیه از آن بهره‌مند، زیرا این دو کشور در مواجهه با رویارویی های جداگانه و تشدیدشونده خود با آمریکا همسو می شوند.

آمریکا و کره جنوبی کره شمالی را به ارائه گلوله های توپخانه و سایر تجهیزات به روسیه برای کمک به گسترش توانایی جنگی این کشور در اوکراین متهم کرده اند؛ اتهامی که پیونگ‌یانگ و مسکو آن را رد می‌کنند.

کره شمالی از زمان دومین آزمایش هسته‌ای خود در سال ۲۰۰۹ تحت تحریم های شدید بین المللی قرار گرفته، اما توسعه برنامه های هسته ای و تسلیحاتی این کشور بی وقفه ادامه داشته دارد.

کد خبر 6089441

دیگر خبرها

  • پولیتیکو : مرد شماره دو روسیه از ولادیمیر پوتین هم ترسناک تر است/ نیکلای پاتروشف استفاده از سلاح هسته ای را تبلیغ می کند
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می کنیم
  • تایفون آمریکا در راه آسیا و اقیانوسیه(+عکس)
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا