Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-با وجود آنکه شورای ائتلاف بخاطر نقدهای طیف های مختلف اصولگرا در نهایت جایگاه داوری را به جامعه روحانیت مبارز داد اما گلایه های اخیر اعضای این تشکل روحانی حکایت از آن دارد که جایگاه تعریف شده مبهم بوده و احتمال دور زدن روحانیت اصولگرا از سوی شورای ائتلاف وجود دارد.

جمع شدن نیروهای اصولگرا دور یک میز و رسیدن به «لیست واحد» دغدغه تکراری اردوگاه اصولگرایان شده است، خاصه این روزهای نزدیک به انتخابات مجلس یازدهم که عزم خود را برای بازگشت حداکثری به پارلمان جزم کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شورای ائتلاف که این دوره خیمه خود را برای جمع کردن اصولگرایان برپا کرده اما هنوز نتوانسته به این دغدغه پایان بدهد، از یک سو حضور نیروهای اعتدالی جریان اصولگرا در این سازوکار نادیده گرفته شده و احتمال ارائه لیست مستقل از سوی آنها هر روز پررنگ تر از قبل می شود. از سوی دیگر جامعه روحانیت مبارز به عنوان تشکلی محوری و مهم در جریان اصولگرا اگرچه در نهایت به ائتلاف اضافه شد و قرار بود نقش ناظر و داور را در شورای ائتلاف ایفا کند اما گویا شفاف نبودن جایگاه نظارت و داوری این تشکل با گلایه هایی از سوی این تشکل روحانی همراه شده است.

سازوکاری که مبهم است و غیرشفاف

چند روز پیش بود که مصطفی پورمحمدی، دبیر عالی جامعه روحانیت در نشستی که برخی اعضای شورای ائتلاف چون حدادعادل هم حضور داشتند، با انتقاد تلویحی از مبهم بودن جایگاه داوری جامعه روحانیت در سازوکار انتخاباتی شورای ائتلاف، خطاب به اعضای این ائتلاف گفت؛ «ما در شورای ائتلاف نقش همراهی و هدایت داشتیم که قرار شد موضوع داوری جامعه روحانیت مطرح باشد، بر این اساس انتظار این بوده که مکانیسم داوری در شورای ائتلاف در صورت بروز اختلاف یا سوءبرداشت، روشن و صریح بیان شود.»

نکته‌ای که آیت‌الله موحدی کرمانی، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز هم بر آن اذعان داشت و تاکید کرد؛ «سرنوشت داوری جامعه روحانیت در سازوکار شورای ائتلاف و عملکرد آن، روشن و شفاف نیست. اگر بر فرض، اختلاف‌نظر در هر مرحله‌ای بروز کرد نقش و چگونگی داوری جامعه روحانیت نباید مبهم باشد، بنابراین نقش داوری را روشن و بدون تعارف و کلی‌گویی بیان کنید.»

دست رد روحانیت اصولگرا به جایگاه مشورتی

اما پشت پرده گلایه های جامعه روحانیت مبارز از مبهم بودن جایگاه داوری در سازوکار شورای ائتلاف، به کمی عقب تر و هنگامه انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم بازمی گردد. همان روزها که شورای ائتلافی های امروز ذیل عنوان جمنا گردهم جمع شدند تا کاندیداهای اصولگرای آن انتخابات را در سازوکاری که بنا به گفته های خودشان از پایین به بالا بود، انتخاب کنند. آن سازوکار گرچه درنهایت با شائبه هایی چون مهندسی شدن آراء و زدوبندهای پشت پرده در انتخاب کاندیداهای نهایی همراه بود اما یک اشکال اصلی دیگر نیز به آن وارد شد. در سازوکار جمنا برای روحانیت اصولگرا که همواره نقش محوری در تصمیم گیری های انتخاباتی اردوگاه راست داشتند تنها جایگاه مشورتی قائل شده بود نه فراتر از آن.

گرچه بزرگان روحانی اصولگرا به خاطر وحدت اصولگرایان در آن انتخابات لب فروبستند اما هنگامه انتخابات مجلس یازدهم که فرا رسید بدون تعارف تکلیف خود را با این طیف از اصولگرایان که تصمیم گرفته بودند علم شورای ائتلاف را بالا ببرند روشن کردند و تاکید کردند با نقش مشورتی حاضر به همراه شدن با این ائتلاف نیستند.

آنچنان که مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در چندین نوبت شرط همراه شدن این تشکل روحانی با شورای ائتلاف را تعریف جایگاهی فراتر از جایگاه مشورتی دانست و گفت؛ ««نقش مشورتی هم خوب است؛ اما کافی نیست. نقش اساسی نقش محوری است؛ به عبارت دیگر نقشی است که بتواند مجموعه متفرق و متشتت را جمع کند».

همصدایی تشکل های سنتی اصولگرا چون جبهه پیروان خط امام و رهبری و جبهه پیشرفت و عدالت با این نگاه جامعه روحانیت مبارز در نهایت شورای ائتلافی ها را مجبور به تن دادن به این خواسته روحانیت اصولگرا کرد و قرار بر آن شد که سه چهره جامعه روحانیت مبارز یعنی مصباحی مقدم، موسی پور و تقوی از جایگاه داوری و ناظر بر تحرکات انتخاباتی ائتلاف نظارت داشته باشند. 

اما انتقادات تلویحی مطرح شده از سوی دبیرکل و دبیرعالی جامعه روحانیت مبارز حکایت از آن دارد که شورای ائتلاف برخلاف روند طی شده، بدش نمی آید بازهم مسیر دور زدن روحانیت اصولگرا را در پیش بگیرد و تصمیمات نهایی را بدون محوریت جامعه روحانیت دنبال کند. شاید از همین روست که اعضای جامعه روحانیت صریح و بی پرده خواستار شفاف شدن مکانیزم داوری شده اند.

مصباحی مقدم: از مکانیزم داوری شورای ائتلاف اطلاعی ندارم

حجت الاسلام مصباحی‌مقدم که یکی از سه چهره ای است که به نمایندگی از جامعه روحانیت در جلسات شورای ائتلاف حضور داشت، در گفتگو با خبرآنلاین می‌گوید که دیگر در شورای ائتلاف حضور ندارد و از مکانیزم‌های شورای ائتلاف برای داوری هم اطلاعی ندارد.

او می‌گوید: «چون خودم کاندیدای انتخابات مجلس شده‌ام، حضورم را به نحوی تعارض منافع می‌دانم. من اگر هم در شورای وحدت باشم و هم کاندیدا باشم، طبعا معنی‌اش این است که دنبال این هستم که خودم در لیست ائتلاف انتخاب بشوم و این به نظرم چنین جایگاهی اقتضا نمی‌کند که کسی خودش کاندیدا هم باشد.»

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز هم‌چنین درباره انتقادهای پورمحمدی و موحدی کرمانی از مبهم بودن نقش جامعه روحانیت هم می‌گوید: «چون اطلاعی در این باره ندارم نمی‌توانم اظهانظر کنم.»

اکرمی: ماشاءالله همه «أنا رجل» شده اند /داوری باید با جامعه روحانیت باشد

حجت الاسلام سید رضا اکرمی نیز از دیگر اعضای جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه «خیلی در جریان ریز جلسات شورای ائتلاف نیستم»، درباره اینکه جایگاه داوری جامعه روحانیت در شورای ائتلاف باید به چه شکلی باشد، به خبرآنلاین می گوید؛ «من اشکال را در جایی دیگر می‌دانم، متأسفانه با اینکه در قانون، احزاب و تشکل را داریم، ولی جامعه ما خیلی به حزب و تشکل دل نمی‌دهد، بنابراین گرمی و گیرایی که از احزاب در طول سال انتظار داریم و می‌خواهیم که آنها فعال باشند و در مورد مسائل مختلف نظر بدهند، دولتی را ببرند و دولتی را بیاورند، در واقعیت اینگونه نیست و مشکل ما در این نقطه است.»

اکرمی ادامه می دهد«برای همین در ایام انتخابات یک موجی بلند می‌شود. ما باید آن اشکال را رفع کنیم. روحانیت در مورد اصل انتخابات اهتمام دارد و می‌گوییم که مردم از فرصت استفاده کنند و نظرشان را اعلام کنند، نکته بعدی این است که فرض کنید ۱۵ هزار نفر صلاحیت‌شان تایید شد، در این صورت باید از بین این افراد، انتخاب اصلح صورت بگیرد. این نکته مربوط به سراسر کشور است و ما تنها تهران را مطرح نمی‌کنیم، همه مردم در کشور باید افراد تواناتر که در شرایط سنگین تحریم می‌توانند گره‌گشا باشند را انتخاب کنند.»

این نماینده ادوار مجلس در پاسخ به این سوال که «این افرادی بایسته و شایسته‌ای که شما می‌گویید چگونه باید انتخاب شوند؟ آیا شورای ائتلاف توانایی مشخص کردن این افراد را بدون نقش داشتن روحانیت اصولگرا، دارد؟» گفت:این هم عمدتا برای تهران است و برای کل کشور که خیلی بعید است بتوانیم کاری کنیم. من معتقدم روحانیت باید جنبه هدایت و حمایت را عهده‌دار شود و تا مادامی که تحزب قوی نداریم، باید این مشکل را برطرف کنیم. شهید بهشتی وقتی حزب تشکیل داد، نیرویابی و نیروسازی کرد، بنابراین در حادثه هفتم تیر شما دیدید که چقدر حقوقدان و دکتر شهید شدند، این افراد نیروهایی بودند که از طریق حزب شناخته شدند.

وی درخصوص اینکه چرا شورای ائتلاف نقش محوری و داوری جامعه روحانیت را نمی پذیرد، گفت:«ماشاءالله همه «انا رجل» می‌خوانند وقتی همه «انا رجل» بخوانند همین می‌شود. به نظرم فرصت داریم و همین الان هم نزدیک دو ماه باقی مانده است و باید بنشینیم و با هم مشورت کنیم و نظر بدهیم. بالاخره این لیست تهران ۳۰ نفر می‌خواهد نه ۳۰۰ نفر. باید از بین خانم‌ها و آقایان، جوان، میانسال و حتی کهنسال مجرب انتخاب کنند و خودشان را به مردم معرفی کنند و انشاءالله مردم به آنها رای می‌دهند.»

اکرمی در پاسخ به این سوال که فصل الخطاب در نهایت باید چه تشکل و نهادی باشد، هم گفت:«جامعه روحانیت همین را دنبال می‌کند و می‌گوید در گام اول، خودتان بروید افراد واجد شرایط را انتخاب و معرفی کنید و ما هم نظری بدهیم، اگر بینتان برای افراد شایسته و بایسته اختلافی پیش آمد، اجازه بدهید ما داوری کنیم.»

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۵۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند

به گفته عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای ریاست ۳ جریان فعال بوده و نامزد خواهند داشت. یکی جریان قالیباف است که برای مجلس دوازدهم پای کار است. یک جریان هم جریان معتدله است که آقای متکی که برای ریاست نامزد می‌شود و فعالیت‌هایشان را هم شروع کرده است. آن‌ها مقداری معتدل‌تر هستند، زیرا بالاخره شورای وحدت در یک چارچوبی حرکت کرده است.

به گزارش سازندگی، در کنار این دو جریان طیفی هم وجود دارند که پایداری، شریان و مصاف هستند. این‌ها هم قطعا نامزد خواهند داشت و آن‌طور که معلوم است روی آقای ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند.

هرچند گمانه‌زنی‌های بیشتر را باید برای بعد از انتخابات مجلس دور دوم بگذاریم، اما این گزارش-گفتگو را می‌توان این طور شروع کرد. ۱۶روز تا برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم باقی مانده و قرار است پس از انتخابات ۴۵ کرسی دیگر برای پارلمان آینده مشخص شود. مجلس آینده، اما متفاوت‌تر از مجلس‌های دیگر خواهد بود. قوه‌ای که نمی‌توان حداکثر طیف غالب بر آن را اعلام کرد. شاید بشود در یک جمع‌بندی گفت که اصولگرایان تعداد بسیار بیشتری هستند، ولی همین اصولگرایان از طیف و احزاب متعددی تشکیل شده‌اند که از قضا ثابت کردند، رابطه خوبی هم با یکدیگر ندارند. این را از هجمه‌های نمایندگان پایداری در چهار سال ریاست قالیباف تا رقابتی که از الان برای صندلی رییس قوه مقننه به راه انداخته‌اند به راحتی می‌توان متوجه شد. البته آن طور که از لیست منتشر شده دور اول انتخابات مشخص است، شانس شورای ائتلاف همزمان با لیست‌های اصولگرا‌ها برای به دست آوردن کرسی پارلمان بیشتر خواهد بود.

این حضور آنقدر پررنگ به نظر می‌رسد که سیدحسین نقوی‌حسینی، نماینده اصولگرای ادوار به خبرآنلاین گفته بود که «مقدرات مجلس آینده در اختیار «پشم» است یعنی پایداری، شریان و مصاف که این اصطلاح، توضیح مختصر و مفید این سه کلمه است.» در همین راستا گفت‌وگویی با این نماینده داشتیم. نقوی‌حسینی ابتدا با بیان اینکه هرگز عضو جبهه پایداری نبوده از اشتباه بعضی خبرگزاری‌ها در این خصوص که او را عضو پایداری نامیده بودند، انتقاد کرد و به سازندگی گفت: «واقعیت این است که در دورانی مواضع نزدیکی به جبهه پایداری داشتم. به‌خصوص در اواخر مجلس نهم و دهم، اما هیچ موقع عضو پایداری نبودم و حتی در جلسه‌های آن‌ها نیز شرکت نداشتم بنابراین وقتی در گفتگو با خبرآنلاین از من به عنوان نماینده پایداری نام برده شد با آن‌ها تماس گرفتم و خواستم تا این موضوع را اصلاح کنند، زیرا این مساله روزنامه‌ها را هم به اشتباه انداخت.»

حسینی درحال حاضر عضو شورای مرکزی و معاونت سیاسی تشکیلات عدالت‌طلبان ایران اسلامی است.

او درخصوص اصطلاحی که (پشم) به کار برده بود از مکدر شدن پایداری‌ها و باقی جریان‌های مربوط به آن سخن گفت و تاکید کرد: «اصطلاحی که من استفاده کردم بدون هیچ غرضی بود. بالاخره به کار بردن مخفف اسم‌ها امروزه مرسوم است، مانند رزما یا امنا یا از این قبیل که از مخفف استفاده می‌کنند، اما نکته آنجاست که بعد از این مصاحبه دوستان ما خیلی ناراحت شدند، تماس گرفتند و گفتند چه اصطلاحی بود که برای ما به کار بردید. گفتم که اگر از این اصطلاح ناراحت شدید، عذرخواهی می‌کنم، چون واقعا قصدی در آن نبود. در گروه‌های خارج از کشور و حتی گروه‌هایی که ما قبول نداریم نیز این موضوع مرسوم هست. مثلا سیا، داعش یا کا. گ. ب. به هرحال نمی‌شد این پیام را بدون عنوان این موضوع مطرح کرد.»

شانس بالای قالیباف

در ادامه این مصاحبه، نقوی‌حسینی درخصوص احتمال ریاست برخی افراد بر صندلی مجلس دوازدهم این طور به جمع‌بندی رسید که از بین نامزد‌هایی که فعلا برای مجلس مطرح هستند، شانس قالیباف از بقیه به دلیل کرسی‌هایی که ایشان در اختیار دارد و با توجه به نمایندگانی که رای آوردند بیشتر است. البته بستگی به انتخابات مرحله دوم هم دارد، زیرا ۴۹ کرسی در دور دوم مشخص می‌شود و این ۴۹ کرسی عدد اثرگذاری است. وی افزود: باید ببینیم آیا در تهران ۱۶ نفر شورای ائتلاف رای خواهند آورد یا آن ۱۶ نفری رای می‌آورند که در وحدت بین شریان و مصاف و از این قبیل هستند. نمی‌دانیم چه اتفاقی می‌افتد و بستگی به انتخابات بعدی دارد.

به گفته عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای ریاست ۳ جریان فعال بوده و نامزد خواهند داشت. یکی جریان قالیباف است که برای مجلس دوازدهم پای کار است. یک جریان هم جریان معتدله است که آقای متکی که برای ریاست نامزد می‌شود و فعالیت‌هایشان را هم شروع کرده است. آن‌ها مقداری معتدل‌تر هستند، زیرا بالاخره شورای وحدت در یک چارچوبی حرکت کرده است. در کنار این دو جریان طیفی هم وجود دارند که پایداری، شریان و مصاف هستند. این‌ها هم قطعا نامزد خواهند داشت و آن‌طور که معلوم است روی آقای ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند. زیرا گزینه‌های مطرح آقایان آقاتهرانی، نبویان، رسایی و ذوالنور بودند، اما آقاتهرانی به این میدان پا نمی‌گذارد. بر سر آقای رسایی هم اختلاف‌نظر زیاد است و آقای نبویان هم که گفته نمی‌خواهد حضور داشته باشد، اما به آقای ذوالنور پیشنهاد شده؛ بنابراین اگر ریاست رقابت را بین این جریانات درست ببینیم به نظر من سه ضلعی است.

مجلس دوازدهم به شدت متکثر است

نماینده اصولگرای سابق پارلمان درباره دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم گفت: شورای ائتلاف گفته بودند ما ۱۳ نفر از اعضای لیست‌مان را از دوره‌های قبل تعیین کرده‌ایم و تنها ۳ نفر مانده است که آن‌ها را گزینش می‌کنیم و در لیست می‌گذاریم.

او همچنین درخصوص آرایش سیاسی مجلس دوازدهم معتقد است: «انتخابات این دوره مجلس دوازدهم، تفاوت زیادی با دوره‌های گذشته دارد یعنی گروه‌ها و جریاناتی که وارد انتخابات شدند، لیست دادند و کاندیداهایشان را در شهر‌های بزرگ و کوچک معرفی کردند، خیلی متکثر و متعدد هستند یعنی در انتخابات مجلس دوازدهم شاهد یک لیست واحد از جریان سیاسی خاصی در کشور نبودیم.»

نقوی‌حسینی همچنین از حضور کمرنگ‌تر اصلاح‌طلبان به نسبت دوره‌های قبل سخن گفت و تاکید کرد که اصلاح‌طلبان لیست و کاندیدا‌های مطرحی نداشتند بنابراین در صحنه نیز پررنگ نبودند. اگرچه نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ نفر از افرادی که گرایش اصلاح‌طلبی دارند از کرسی‌های مختلف انتخاب شده‌اند، اما اصلاحات به معنای لیست احزاب اصلاح‌طلبان، لیستی در کشور نداشت.

وی افزود: اصولگرایان هم متفرق بودند. شاهد بودیم که رزما، امنا، شریان، پایداری، مصاف، شورای ائتلاف و شورای وحدت هر کدام لیست‌های متفاوتی داشتند و در شهرستان‌ها هم بالطبع لیست‌های تهران، افرادی منتسب به این جریانات حضور داشتند. شاید حمایت این جریانات از افراد در شهرستان‌ها چندان تاثیرگذار نبوده، اما افرادی که انتخاب شدند هر کدامشان به یکی از این جریان‌ها مربوط می‌شدند بنابراین به دلیل تکثر در این لیست‌ها و تفاوت‌های بسیار بین افراد و وابستگی آن‌ها به جریانات سیاسی، ما شاهد یک مجلس بسیار متکثری خواهیم شد.

نماینده اصولگرای سابق مجلس ادامه داد: مثلا در مجلس یازدهم یک اکثریت قاطع حدود ۲۵۰ نفر اصولگرایان داشتیم که یک اقلیت اصلاح‌طلب نیز در مقابل آن‌ها بودند. مجلس دهم که خیلی انسجام فراکسیونی نداشت، نهایتا سه فراکسیون تشکیل شد (امید، مستقلین و اصولگرایان) که باز در یک مجلس سه فراکسیون هم قابل پذیرش است و می‌توان چنین مجلسی را خوب مدیریت کرد، اما مجلس دوازدهم، مجلسی به شدت متکثر است و ما نه شاهد یک فراکسیون اکثریت قاطع هستیم که بتواند مجلس را مدیریت کند و نه این جریانات، جریاناتی هستند که بتوانند کنار هم قرار بگیرند، ائتلاف کنند و وحدت داشته باشند، زیرا اغلب آن‌ها با یکدیگر تقابل دارند بنابراین مجلس بسیار سختی خواهد بود.

به عملکرد پایداری‌ها نقد دارم

در ادامه این گفتگو، عضو فراکسیون رهروان ولایت دوره هشتم، نهم و دهم مجلس به سازندگی از انتقاد‌هایی که به جبهه پایداری وارد می‌داند گفت.

او بیان کرد: در برهه‌ای مواضعم به پایداری‌ها نزدیک بوده، اما واقعا نسبت به عملکرد آن‌ها نقد دارم. این دوستان ۴ سال در مجلس نسبت به عملکرد آقای قالیباف در مواقع و به مناسبت‌های مختلف نقد داشتند و خیلی‌هایشان علیه او نطق می‌کردند. معتقد بودند که آقای قالیباف مدیریت مجلس را به سمت دیگری می‌برد و در جهتی که به مردم قول داده است، حرکت نمی‌کند. حتی در انتخابات هیات رییسه در مقابل آقای قالیباف، کاندیدا معرفی می‌کردند. تا چند ماه قبل از انتخابات هم در همه مصاحبه‌ها تاکید می‌کردند که ما این بار با شورای ائتلاف، وحدت نخواهیم کرد و در لیستی که آقای قالیباف هست، نخواهیم آمد و لیست مستقل خواهیم داد.

وی افزود: این موضوع بدی نیست کمااینکه مصاف، صبح ایران و شریان این کار را کردند، اما نقد این است که پایداری تا یک هفته قبل از انتخابات روی آن ارزش‌ها و اینکه حتما می‌خواهد لیست مستقل دهد حتی اگر لیستشان رای نیاورد پافشاری کردند، زیرا اعتقاد داشتند که ارزش‌ها مهم‌تر از رای‌آوری است، ولی هفته منتهی به انتخابات به همه عملکرد ۴ ساله پشت پا زدند و ائتلاف کردند.

به عقیده حسینی، بالاخره اعضای پایداری باید به این موضوع فکر می‌کردند که طرفدارانش در کل کشور این را نمی‌گویند که وقتی به پایداری تحت عنوان یک تشکیلات ارزش‌مدار افتخار کردیم به یکباره خیلی راحت معامله می‌کند و کنار آقای قالیباف می‌ایستد؛ بنابراین فکر می‌کنند از کجا معلوم که حال با ورود بیشتر پایداری‌ها به مجلس یازدهم با ریاست آقای قالیباف کنار نیایند و ائتلاف نکنند.

در پایان این گفتگو، نقوی‌حسینی با بیان اینکه ۴۰ کرسی جریان اصلاح‌طلب و البته مستقلین داریم، گفت: هرچند فکر می‌کنم که ائتلاف در این مجلس کمی سخت‌تر از مجلس‌های دیگر است. متاسفانه اصلاح‌طلبان در عرصه انتخابات نبودند و اگر کسی هم مانند آقای پزشکیان در تبریز، شهریاری در بجنورد و نصیرپور در سراب به طور مستقل رای آورده و براساس محبوبیت خودشان در حوزه انتخابیه خودشان به مجلس ورود پیدا کرده به دلیل اعتبار خودشان است و این یعنی آن‌ها با وجه جریان سیاسی کشوری رای نیاوردند.

این نماینده اصولگرا به جلسه اخیر حمید رسایی با برخی از نمایندگان مجلس دوازدهم اشاره و اظهار کرد: اکنون دوره رایزنی است بنابراین هر کدام از افرادی که مدعی هستند یا کاندیدایی دارند برای ریاست رایزنی می‌کنند. جلسه اخیر آقای رسایی هم در همین راستاست. مانند آقای متکی که جلسه ضرورت تحول گذاشتند، عده‌ای را دعوت کردند و اتفاقا جلسه بسیار خوبی هم بود و افراد شاخصی نیز در آن شرکت کردند یا نشست‌هایی که قالیباف با مجامع استانی نمایندگان می‌گذارد و با آن‌ها دیدار می‌کند.

دیگر خبرها

  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی و تولید هستند
  • فیلم/ انتقاد روح‌الامینی از نحوه انتخاب کاندیدای شورای ائتلاف شهر ری
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • پورفرجی:حضور امینی در شهرداری اهواز باعث ایجاد اختلاف بین نیروهای انقلابی شده است