Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با صدور بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت نهم دی، همه آحاد ملت شریف و عزیز ایران اسلامی و به‌ویژه نخبگان حوزوی و دانشگاهی را به بازخوانی مجدد ابعاد مختلف حماسه نهم دی فرا خواند.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با صدور بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت نهم دی «روز بصیرت و تجدید میثاق با ولایت»، همه آحاد ملت شریف و عزیز ایران اسلامی و به‌ویژه نخبگان حوزوی و دانشگاهی را به بازخوانی مجدد ابعاد مختلف حماسه نهم دی به‌منظور استفاده از این تجربه ارزشمند در مسیر آینده انقلاب اسلامی فرا خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

امسال دهمین سالگرد حماسه ۹ دی و روز بصیرت و تجدید میثاق با ولایت، فرامی‌رسد و ملت بزرگ و سرافراز ایران اسلامی، یوم‌الله دیگری در حیات پرافتخار انقلاب اسلامی را جشن می‌گیرند.

پس از انتخابات پرشکوه دهمین دوره ریاست جمهوری در خرداد ۱۳۸۸ عده‌ای با زیر پا گذاشتن موازین قانونی کشور و درحالی‌که همه ظرفیت‌های حقوقی برای پذیرش شکایات نامزدها فراهم بود؛ اعتراض به نتایج انتخابات را به خیابان‌ها کشاندند و در طول ۷ ماه فتنه‌گری خسارات زیادی را به کشور وارد کردند.

اوج این حرکت‌ها در عاشورا ۱۳۸۸ بود که در آن روز شاهد رفتارهای حرمت‌شکن و خشونت‌آمیز و بی‌احترامی به شعائر اسلامی و  عزاداری حسینی «ع» بودیم و همین توهین موجب شد تا مردم شریف و انقلابی ایران در صفوف وحدت‌بخش در 9 دی طومار حیات فتنه‌های خارجی را در هم بپیچد و امید دشمنان انقلاب را به یاس و ناامیدی تبدیل کند.

در آن روز مردم صرف‌نظر از گرایش‌ها، سلایق و عقاید متنوع سیاسی خود در یک صف واحد علیه فتنه گران و توهین‌کنندگان به عاشورای حسینی «ع» قیام کردند و این روز را به یکی از روزهای به‌یادماندنی تاریخ انقلاب اسلامی بدل کردند.

امسال ملت ما در حالی دهمین سالگرد نهم دی را گرامی می‌دارند که چندی پیش بازهم در مقابل یکی از فتنه‌های بزرگ که توسط دشمنان طراحی شده بود، مقتدرانه ظاهر شد و از میدان امتحان دیگری سربلند بیرون آمد.

دشمنان ملت ما که به حول و قوه الهی تاکنون در تمام توطئه‌های سیاسی و امنیتی خود شکست‌خورده‌اند، هم‌اکنون برای مقابله با ملت ایران نبرد را به میدان اقتصاد کشانده‌اند و با تحریم‌های ظالمانه خود می‌خواهند انتقام چهار دهه مقاومت غیورانه را از ملت ما بگیرند.

امروز با گذشت ۱۰ سال از حماسه نهم دی و درحالی‌که هنوز دشمنان مشغول فتنه‌انگیزی هستند، باید استفاده و بهره‌گیری از درس‌های به‌دست‌آمده از حماسه نهم دی را جدی تلقی کنیم که بعضی از درس‌ها و عبرت‌های نهم دی به شرح ذیل است:

پیروی از ولایت‌ فقیه و رهبری حکیم و الهی: ولایت‌فقیه ستون اصلی خیمه انقلاب و مظهر وحدت ملی ملت شریف ایران است و البته عامل کانونی سلامت و سعادت ملت شریف ایران و میراث ارزشمند قانون اساسی جمهوری اسلامی و به حق میراث گران‌قدر انقلاب اسلامی ایران است که باید با همه وجود این اصل و ارزش بزرگ را پاسداری نمود.

محترم شمردن قانون: فتنه ۸۸ نتیجه مستقیم تخطی عده‌ای قانون‌شکن از موازین قانونی کشور و عدم پذیرش حکم نهادهای قانونی بود و برای جلوگیری از تکرار این واقعه ناگوار همه آحاد جامعه باید حکم نهادهای قانونی را محترم بدانند و اعتراضات خود را از مجرای قانونی و با روش قانونی منعکس کنند.

احترام به قانون اساسی و احترام به ملت شریف ایران با تنوع‌های فرهنگی، قومی و زبانی، سرمایه مهم برای حفاظت از تمامیت جمهوری اسلامی ایران، سلامت و تعالی جامعه و ارتقاء جایگاه ملت شریف ایران است. در واقع قانون اساسی منشور و پیمان ماندگار ملت شریف جمهوری اسلامی ایران است که محصول نگاه مردم‌سالاری در ایران بوده است.  

مرزبندی با دشمنان انقلاب اسلامی: در جریان فتنه ۸۸ همه شاهد بودند که دشمنان ملت ایران چگونه به جشن و پای‌کوبی پرداختند و به خیال باطل خود بر طبل پایان انقلاب اسلامی می‌کوبیدند. بنابراین همه گروه‌ها و جریانات سیاسی باید مواظب و مراقب باشند که در جریان رقابت‌های سیاسی به‌گونه‌ای رفتار نکنند که موجب طمع دشمنان شود.

رعایت اخلاق در رقابت‌های سیاسی: اگر اخلاق در رقابت‌های سیاسی محترم شمرده نشود متضرر تخطی از اخلاق کل ملت خواهد بود.

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن گرامیداشت نهم دی «روز بصیرت و تجدید میثاق با ولایت» همه آحاد ملت شریف و عزیز ایران اسلامی و به‌ویژه نخبگان حوزوی و دانشگاهی را به بازخوانی مجدد ابعاد مختلف حماسه نهم دی به‌منظور استفاده از این تجربه ارزشمند در مسیر آینده انقلاب اسلامی فرا می‌خواند و تأکید می‌کند که همدلی و وحدت همه ملت شریف ایران و پیروی از رهبری حکیم و دوراندیش انقلاب اسلامی و تقویت سرمایه اجتماعی ایران، مهم‌ترین عامل تقویت جامعه اسلامی و انقلابی ایران و حرکت به سمت استقرار جامعه اسلامی خواهد بود و امروز از هر گذشته انقلاب اسلامی ایران به تلاش و کوشش علمی و تخصصی و تقویت فرهنگ اسلامی-ایرانی بیشتر نیازمندیم. به‌طور حتم یاری خداوند شامل مؤمنان خواهد بود و این یک نوید الهی است.

انتهای  پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی فراخوان 9دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۶۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تبریک فرمانده سپاه لرستان به مناسبت روز معلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، در متن پیام تبریک سردار باقری فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری و گرامیداشت روز معلم آمده است:
«در جامعه‌ای که بر محور آموزش می‌چرخد، معلّم مرکز آن دایره و محور آن حرکت است.» مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

ضمن گرامی داشت ۱۲ اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد مطهری، اندیشمند و معلم علم و فرهنگ، این روز را به جامعه گرامی فرهنگیان اعم از معلمان، مربیان، اساتید و دبیران تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.

همواره نقش و تاثیر آموزش در سنین قابل تربیت برای همگان آشکار است؛ چنان چه بسیاری از انقلاب‌ها و پیروزی‌ها و حتی شکست‌ها و عقب ماندگی‌ها ریشه در تعلیم و ترییت افراد یک ملت دارد؛ زیرا هر جامعه با افرادی اداره می‌شود که در سال‌های متمادی و در زمان شکل گیری شخصیت و اعتقاد و تربیت پذیری و پرورش روان و جسم، دانش آموزان هر مملکت و متاثر از مربیان خود بوده اند.

سال‌ها در ملت ایران تحصیلات به قشر خاصی تعلق داشت و بی سوادی و فرهنگ و تربیت اسلامی در تربیت غرب زدگان و شرق زدگانی محو شده بود که سکان دار عرصه تعلیم و تربیت بودند. 

به برکت انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، معلمان آگاه و بیدار و عالم قدم به میدان گذاشتند، معلمانی که علاوه بر تحصیلات علمی، در دانشگاه انقلاب و هشت سال دفاع مقدس درس اخلاق و آزادگی را نیز از بر کرده بودند.

پس از انقلاب اسلامی ایران، عدالت اجتماعی و توسعه نه در معنای متعارف غربی‌ها، بلکه در معنای واقعی که رفع فقر علمی و فرهنگی و اقتصادی است، با درایت و نظام سازی امامین انقلاب زیر پرچم اسلام که روشی کامل برای حاکمیت جامعه است، شکل گرفت.

امروزه کشور اسلامی ایران با ورود به گام دوم انقلاب و پشت سر نهادن گام چهل ساله اول خود، بیش از پیش به دقت در عرصه پرورش و تربیت نیاز دارد و باید با رهنمود‌های رهبر فرزانه که بی شک راهبردی و کاربردی هستند و با توجه به اسناد فرادستی ادامه راه را با سربلندی و نیل به آرمان هایش با درایت و تلاش معلمان متعهد طی کند.

امید است با لطف خداوند منان و عنایات حضرت، ولی عصر (عج)، اهداف تعلیم و تربیت رسمی و عمومی ایران، علاوه بر آموزش و پرورش، در تمام ارگان‌های کشور اعم از رسانه‌ها و نهاد‌های متولی فرهنگی، نظامی و مذهبی نیز پیگیری و عملی شوند.

دیگر خبرها

  • مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است
  • اهمیت عملیات وعده صادق مانند تسخیر لانه جاسوسی است
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود
  • علم‌آموزی همواره در آیات و روایات مورد تاکید بوده است
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • رئیس تبلیغات اسلامی جغتای معرفی شد
  • معرفی رئیس تبلیغات اسلامی جغتای
  • فتاوای آیت‌الله حکیم در سطح جامعه تحول ایجاد می‌کرد
  • پیام تبریک فرمانده سپاه لرستان به مناسبت روز معلم