Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از زنان سرپرست خانوار که متقاضی اشتغال یا دارای طرح‌های کارآفرینی هستند حمایت می‌کند. ۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۳ اقتصادی کار آفرینی و اشتغال نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رضا راضی زاده، معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با اعلام این خبر گفت: تا به امروز 3250 طرح اشتغال‌زایی در قالب مدل اجتماع‌محور «سحاب» (سرمایه‌گذاری حمایتی اشتغال برکت) برای زنان سرپرست خانوار مناطق محروم و روستایی راه‌اندازی شده که ایجاد 10 هزار شغل را به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا راضی‌‌زاده افزود: بنیاد برکت در راستای توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار، ارائه آموزش و مهارت‌های کارآفرینی به آن‌ها را در مناطق محروم 28 استان کشور در دستور کار دارد.

آب‌رسانی بنیاد برکت به 627 روستا در 17 استان کشور

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای راه‌اندازی این 3250 طرح را 2925 میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: با توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، علاوه بر آن‌که کانون خانواده‌شان ثبات پیدا می‌کند و به درجه قابل قبولی از رفاه می‌رسد، از آسیب‌های اجتماعی نیز مصون می‌مانند.

معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان امام در ادامه با تاکید بر حمایت این بنیاد از زنان سرپرست خانوار کشور خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلات بودجه‌ای و کمبود منابع که دستگا‌ه‌های ذیربط و دست‌اندرکار مسائل زنان سرپرست خانوار با آن دست به گریبان هستند، بنیاد برکت در مناطق هدف خود به این موضوع ورود کرده و توانمندسازی این زنان را از طریق اشتغال‌زایی به عنوان یکی از اهدافش تعریف کرده است.

راضی زاده ادامه داد: بنیاد برکت در قالب طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور از زنانی که دارای توانمند‌ی‌ها و مهارت‌های کافی برای اشتغال و حتی ارائه طرح‌های کارآفرینی هستند حمایت می‌کند.

معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان امام افزود: تا به امروز برای زنان سرپرست خانوار 28 استان از جمله استان‌های سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، فارس، خراسان رضوی، مازندران، لرستان، اصفهان و خراسان جنوبی اشتغال ایجاد شده است.

راضی زاده توضیح داد: هدف ما در بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار از طریق ایجاد درآمد پایدار است و این توانمندسازی باعث تحول در همه ارکان زندگی آن‌ها خواهد شد.

وی با اشاره به شناسایی و معرفی زنان سرپرست خانوار متقاضی اشتغال توسط تسهیل‌گران بنیاد برکت عنوان کرد: با توجه به شناختی که تسهیل‌گران از جوامع محلی دارند، این زنان کارآفرین و متقاضی اشتغال را معرفی می‌کنند.

معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان امام تصریح کرد: از هر زن سرپرست خانواری که طرحی برای اشتغال‌زایی داشته باشد با آموزش و توانمندسازی حمایت می‌کنیم. همچنین اگر طرحی را برای کارآفرینی ارائه دهند که برای دیگران نیز ایجاد اشتغال کند مورد حمایت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام قرار خواهند گرفت.

 انتهای پیام/

R1012189/P/S7,82/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اشتغال‌زایی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اشتغال زایی اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۷۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده ظهر دوشنبه در نشست با مسئولان حوزه اقتصادی استان اظهار داشت: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده و حوزه اقتصادی نقش مؤثری در تحقق شعار سال دارد.

وی به توفیقات دولت سیزدهم در حوزه اشتغال و تولید اشاره کرد و افزود: روند مستمر توسعه اشتغال در کشور مبتنی بر زیست بوم ملی اشتغال از موفقیت‌های اساسی دولت سیزدهم در یکسال اخیر است.

استاندار بوشهر از کاهش ۰.۹ درصدی نرخ بیکاری در کشور خبر داد و تصریح کرد: نرخ بیکاری در کشور از ۹ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۸.۱ درصد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافت که موفقیت بزرگی محسوب می‌شود.

محمدی زاده با اشاره به کاهش نرخ بیکاری در بین جوانان و زنان و فارغ التحصیلان دانشگاهی خاطر نشان کرد: میزان اشتغال ناقص در کشور نیز در یکسال اخیر حدود ۱.۳ درصد کاهش یافت.

وی اضافه کرد: خالص اشتغال ایجادی در کشور در سال ۱۴۰۲، بالغ بر ۷۷۵ هزار شغل جدید است.

استاندار بوشهر گفت: سامانه جستجوی شغل در کشور در سال گذشته، راه اندازی و بیش از ۳۰۰ هزار فرصت شغلی در این سامانه ثبت و ۳۱۰ هزار نفر از کارجویان نیز ثبت نام کردند.

محمدی زاده به توسعه مشاغل خانگی در کشور در دولت سیزدهم پرداخت و افزود: ۱۸۰ هزار مجوز مشاغل خانگی در سال گذشته در کشور صادر و بالغ بر ۳۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات در این زمینه پرداخت شد.

وی اضافه کرد: ۳۵۹ بازارچه مشاغل خانگی در سطح کشور در یکسال اخیر برپا شده که نقش مؤثری در بازاریابی کالاهای تولیدی مشاغل خانگی داشته است.

استاندار بوشهر گفت: در استان بوشهر نیز طی یکسال اخیر، اتفاقات ارزشمندی در حوزه اشتغال و تولید و کاهش بیکاری رقم خورده که کاهش نرخ بیکاری به ۶.۱ درصد از مهم‌ترین توفیقات است.

محمدی زاده بیان کرد: طی ۲ سال اخیر حدود ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شده و امسال با رونق فضای کسب و کار و جهش تولید، اشتغال نیز رشد محسوسی خواهد داشت.

وی ابراز داشت: احیای واحدهای راکد و نیمه راکد در استان بوشهر با شتاب بسیار خوبی انجام شده و امیدوارم امسال شاهد احیای تمام واحدهای تولیدی باشیم.

کد خبر 6098325

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان