Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - بانک ها به عنوان سازمان هایی مردم نهاد، نقش بسزایی در گسترش فرهنگ مسئولیت اجتماعی در جامعه دارند، چرا که بانک ها می توانند مسیر حرکت اقتصادی و اجتماعی خود را هم راستا با شرایط اجتماعی کشور انتخاب و در این مسیر حرکت کنند. بانک ها علاوه بر اینکه نقشی راهبردی در اقتصاد کشور دارند، می توانند نقش خود را در گسترش فرهنگ مسئولیت اجتماعی پر رنگ تر کرده و این فرهنگ را در کشور نهادینه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در همین راستا بانک ایران زمین برای اجرای مسئولیت اجتماعی خود، در حوزه های مختلف اقتصادی و اجتماعی به دنبال گسترش این فرهنگ در جامعه است.
به گفته مسئولان بانک ایران زمین، این بانک همسو با جامعه، خود را در قبال اتفاقات طبیعی و اجتماعی کشور مسئول می داند و درصدد است در مشارکت های اجتماعی حضوری فعال داشته باشد.
توجه به کاهش آلودگی هوا، کاهش مصرف سوخت و کاغذ، اهدای کانکس برای زلزله زدگان، ساخت مدرسه و خانه بهداشت در مناطق سیل زده، ساخت مدرسه فرزندان ایران زمین در شهرستان شاوور استان خوزستان، فعالیت در حوزه محیط زیست، حفظ منابع طبیعی و اجرای پویش "بلوط ایران زمین" از کارهایی است که بانک ایران زمین برای بر عهده گرفتن مسئولیت های اجتماعی انجام داده است.
همچنین بانک ایران زمین با برگزاری پویش‌هایی در حوزه حراست از دخایر جنگل‌های کشور، هوای پاک، اقدامات عملی در حوزه پاکسازی طبیعت از زباله، مدیریت پسماند، حراست از ذخایر جنگل‌های بلوط در غرب کشور، حمایت از محیط ‌بانان و... اقدامات عملی موثری را برای حفاظت از زمین و محیط ‌زیست در دستور کار خود قرار داده است.
این پویش‌ها دریچه ‌ای است از برنامه‌های مسئولیت اجتماعی بانک ایران زمین که در سال‌های اخیر به صورت متمرکز، وقف مسائل مرتبط با محیط ‌زیست شده است.
عبدالمجید پورسعید مدیرعامل بانک ایران زمین با تاکید بر حمایت این بانک از رویدادهای محیط زیستی کشور اظهار داشت: حمایت از محیط زیست کشور، مسئولیت اجتماعی همه ماست و تفاوتی هم نمی کند که در چه سمت و جایگاهی قرار داریم.
وی گفت: بانک ایران زمین با نگاهی اجتماعی که برگرفته از نگرش مردم به اصل وجودی بانک هاست، تلاش می کند مسوولیت سنگینی را که جامعه بر دوشش نهاده، از کمک به اقتصاد رو به رشد و مقاومتی کشور در شرایط پس از تحریم، تعاملات جهانی و اثرگذاری با کنشگری مناسب تا خواست مخاطبین را با تلفیق مسوولیت های اجتماعی - اقتصادی و نگرشی نو به صنعت بانکداری ارائه کند.
وی افزود: بانک ایران زمین از بدو تاسیس همت خود را حمایت از تولید، کارآفرینان و ارائه خدمات نوین به مردم مصروف داشته و تلاش کرده است در راستای سیاست‌های کلان نظام ارزش آفرینی کند.
پورسعید گفت: در این مسیر قصد داریم با تلاش نیروهای جوان و متخصص و تشخیص صحیح نیازهای مشتریان، فراتر از نگاه مادی و به همت کارشناسان و متخصصان بخش های مختلف در بانک ایران زمین خدمتی شایسته را به مشتریان ارائه کنیم و قله های توسعه و پیشرفت را یک به یک فتح کنیم.
وی افزود: ما مسوولیت اصلی خود را در بانکداری، تعهد در قبال آحاد مردم میهن به ویژه مشتریان می دانیم و از این رو به این اصل اعتقاد داریم که مهم‌ترین وجه مشتری مداری، ارزش آفرینی است و ارزش آفرینی را رویکردی می ‌دانیم که تنها محدود به فایده اصلی و سود مادی نیست و ابعاد دیگری نیز دارد که باید در قبال همه ذینفعان به ویژه مشتریان خود به کار ببندیم.
هادی قدیمی معاون عملیات بانکی بانک ایران زمین نیز با اشاره به نقش مسئولیت اجتماعی در پیشرفت و ایجاد همبستگی در جامعه گفت: فرهنگ مسئولیت اجتماعی باید در جامعه نهادینه شود، زیرا این امر باعث می ‌شود همه ما نسبت به رفع مشکلات اجتماعی، حساس باشیم و رفع آنها را وظیفه خود بدانیم.
وی افزود: بانک ایران زمین مسئولیت اجتماعی خود را در حوزه محیط زیست تعریف کرده و از این رو با همراهی مشتریان سعی داشته گامهای موثری را در این حوزه بردارد.
وی پویش "بلوط ایران زمین" را برگرفته از دغدغه‌های مشتریان بانک ایران زمین دانست و اظهار داشت: مشتریان ما در نقاط مختلف کشور با اطلاع از اقدامات بانک در حوزه مسئولیت اجتماعی درخواست‌های خود را برای ما ارسال می ‌کنند و ما نیز به فراخور زمان و امکانات سعی می ‌کنیم با مشارکت مخاطبین و مشتریان به آنها بپردازیم.
معاون عملیات بانکی بانک ایران زمین با تاکید بر اینکه بانک ها سازمانهای تاثیرگذار و پیشرو در اجرای مسئولیت اجتماعی هستند، افزود: محصولات و خدمات بانک ها تاثیر مستقیمی در توسعه و زندگی افراد دارد.
وی گفت: حذف کاغذ، کاهش ترافیک، حفظ منابع، کاهش زمان، کارایی بالاتر، ایجاد بستر کارآفرینی و کمک به تولید تنها بخش کوچکی از تاثیر خدمات بانک ها در زندگی امروز هستند.
قدیمی افزود: در واقع یکی از دغدغه های ما احساس مسئولیت نسبت به جامعه است که در آن فعالیت می کنیم و در این زمینه فعالیت های مختلفی را در حوزه های محیط زیست، امور خیرخواهانه، حمایت از ورزش و جوانان انجام داده ایم.
وی با اشاره به این که، بانک ایران زمین بر اساس مسئولیت‌های اجتماعی و فرهنگی که دارد، نسبت به مردم ایران زمین تعهد  دارد گفت: این بانک در بحران‌های پیش ‌آمده نظیر سیل و زلزله در کشور در حد توان به مردم آن مناطق خدمت کرده ‌است.
سازمان حفاظت محیط ‌زیست با مشارکت بانک ایران‌ زمین تابستان سال جاری و در هفته اصلاح الگوی مصرف آب، اقدام به برگزاری پویش آموزشی و فرهنگ‌ سازی "میراب" کردند.
میراب به معنای نگهبان آب، ریشه در تاریخ هزاران‌ ساله ایران دارد و اشاره به روزگار مردمانی دارد که در طول تاریخ همواره در جستجوی آب بوده‌ اند و با تقسیم کار اجتماعی و اقتصادی سعی در حفاظت منابع آبی خود داشته اند.
تمرکز اصلی این پویش تاکید بر واقعیت‌های کمتر مورد توجه قرار گرفته در میان افکار عمومی در حوزه مصرف آب و تمرکز بر عادات غلط اجتماعی در حوزه مصرف آب است.
بانک ایران ‌زمین در راستای اختصاص چندین‌ ساله برنامه‌ های مسئولیت اجتماعی خود به موضوعات محیط ‌زیستی این ‌بار با پویش "میراب" به دنبال تحقق یکی از شعارهای اصلی خود در میان افکار عمومی است: "برای زندگی همین یک زمین را داریم"
    اشتراک گذاری: گزارش خطا 0 خواندنی ها و دیدنی های بیشتر عکس‌های برتر نشنال جئوگرافیک ۲۰۱۹ بخش دوم استریتوس بازسازی یک افسانه خودرویی با 800 هزار دلار بهترین عکس‌های نشنال جئوگرافیک ۲۰۱۹ بخش اول ویتنام هم خودروساز شد دو محصول با ویژگی های جذاب و طراحی ایتالیایی ارزانترین شاسی بلند مرسدس بنز با مدل 2020 معرفی شد تصاویر مجذوب کننده از حشرات در قطره باران بازسازی آرامگاه مولانا رمزگشایی از سبک پوشش رهبر کره شمالی ارسال نظر نام: ایمیل: * نظر: آخرین اخبار استفاده حداکثری از فرصت‌ها رویکرد فصل جدید «یقه هفت» بانک ایران زمین و نهادینه کردن فرهنگ مسئولیت اجتماعی در جامعه کشف استخوان‌های صدمیلیون ساله بچه دایناسور آمریکای موذی و سارق فقط به دنبال نفت سوریه است رتبه بندی با ثبات ترین اقتصادهای جهانی در سال ۲۰۱۹ دولت 6 هزار میلیارد برای ساخت اتوبوس پرداخت می‌کند پیامی که تهران به جهان داد تاثیر افزایش سهم انرژی های تجدیدپذیر بر بازار جهانی نفت پای "پزشک خانواده" کی به شهرها می‌رسد؟ گاز "رادون" مهمان ناخوانده خانه‌ها باید دغدغه‌ها درباره پیوستن یا نپیوستن به FATF مدیریت شود برای دیدن این تئاتر پاسپورت بگیرید! کتمان حقیقت در ماجرای بوی نامطبوع تهران چرا ششم فروردین روز زرتشت شده است؟ افزایش قیمت خودرو در ۸ دی ساخت 243 واگن و لکوموتیو جدید توسط کارخانجات داخلی دولت انگلیس آدرس محل زندگی هزاران سلبریتی‌ را لو داد رانت‌های ۶ گانه‌ای که همچنان در بودجه پررنگ است مخازن زباله با معابر تهران خداحافظی می‌کنند رئال مادرید قهرمان جهان در شبکه‌های اجتماعی پرطرفدارترین ها بازگشت «زلاتان» به میلان سریال «سووشون» ساخته می‌شود پربیینده ترین ها پربحث ترین ها 10 اقتصاد بزرگ در سال ۲۰۱۹کدامند؟ خسارت5.7 میلیارد دلاری به دلیل از رده خارج نکردن خودروهای فرسوده همایش آموزشی مکاتبات تجاری، صنعتی و بازرگانی به زبان انگلیسی برگزار می شود  آمادگی وزارت نفت برای امدادرسانی حداکثری به سیل‌زدگان خوزستان هدف گذاری برای ارائه خدمات بانکداری شرکتی به 138 مشتری کارت‌های سوخت شخصی شارژ شد+جدول ۱۱۰۰دستگاه خودروی دپو شده در گمرک، بدون ثبت سفارش هستند طرح بیمارستان خاتم قم، به‌عنوان طرح برتر فولادی کشور انتخاب شد تعلل در برنامه ریزی اوراسیا، مشکلات اقتصادی را رقم می زند ورود مشتري با كد كاربري اختصاصي به سايت فروش ايران خودرو وضع عوارض، صادرات صنایع معدنی را دچار مشکل می کند همکاران بازرسی بیمه مرکزی دیده بان صنعت بیمه به شمار می روند قیمت دام ارزان شد ولی ارزان به دست مردم نمی رسد وزیر راه از تداوم پرواز هواپیماهای ایرانی در شرایط تحریم خبر داد نرخ ارزهای بین بانکی در ۱ دی میزان بارندگی‌های کشور به رقم ۸۷.۶ میلیمتر رسید دارندگان محصولات ایران خودرو برای سرویس‌های ادواری به نمایندگی‌های مجاز مراجعه کنند نرخ ارزهای بین بانکی در ۲ دی+ جدول شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور + جدول بهترین شیوه گرفتن فرمان برای رانندگان یک دست و دو دست صفحه نخست بازار سرمایه بانک و بیمه اقتصاد کلان صنعت ، راه و کشاورزی خودرو ، نفت و انرژی سیاسی و اجتماعی علمی و فناوری اطلاعات فرهنگی و هنری پزشکی و سلامت ورزشی فیلم و عکس صنایع و مشاغل تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به ایران اکونومیست می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید "ایران سامانه"

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۷۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است

فرمانده فراجا با بیان اینکه دشمنان به دنبال این هستند که موضوع عفاف و حجاب را امنیتی و انتظامی جلوه دهند و جامعه را ناامن کنند، گفت: بارها اعلام کرده‌ایم که این موضوع اجتماعی و فرهنگی است، اما هنگامی که سرریز می‌شود باید با اقدام انتظامی از آسیب بیشتر آن جلوگیری کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار احمدرضا رادان در نشست هم‌اندیشی معاونان و مدیران کل امور مجلس وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی اظهار کرد: در ابتدا خیرمقدم و خوش آمد می‌گویم به کسانی که در دورانی در سنگر دفاع مقدس همراهشان بودیم و امروز نیز در سنگری دیگر برای آبادانی کشور در کنار آنها هستیم.

وی با بیان اینکه شغل حساس و سختی بر عهده معاونان پارلمانی وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی قرار دارد که بتوانند به نوعی تمشیت کنند که ثمرات آن برای سازمان‌ها و مردم باشد، افزود: دقت در انجام وظیفه با حساسیت و رعایت سر فصل‌ها سودی حاصل می‌کند که ثمرات آن امنیت روانی جامعه را فراهم و ماحصل آن برای مردم مفید است، امروز امنیت در همه کشورها دارای ابعاد مختلفی است که با توجه به شرایط زمانی و مکانی اولویت‌های آن تغییر می‌کند و این ابعاد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و جانی است.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه یکی از کارویژه‌های هر نظام امنیت اجتماعی و امنیت است و این مبنای سنجش و کارآمدی هر نظامی محسوب می‌شود، تصریح کرد: دشمن امروز به همین سبب به دنبال کارزار خیابانی است و از این طریق می‌خواهد اذهان را تسخیر و جامعه را ناامن جلوه دهد.

سردار رادان با بیان اینکه دشمنان به دنبال این هستند که موضوع عفاف و حجاب را امنیتی و انتظامی جلوه دهند و جامعه را ناامن کنند، ادامه داد: بارها اعلام کرده‌ایم که این موضوع اجتماعی و فرهنگی است، اما هنگامی که سرریز می‌شود باید با اقدام انتظامی از آسیب بیشتر آن جلوگیری کرد.

وی با بیان اینکه امنیت محصول جمعی است و به هیچ عنوان نباید آن را کار ویژه یک دستگاه دانست، افزود: برآیند همه فعالیت‌ها در همه حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و نقش تأثیرگذار همه این‌ها می‌شود امنیت که باید آن را حفظ و ارتقا بخشیم.

فرمانده کل انتظامی کشور افزود: در موضوع عفاف و حجاب همگان شاهد هستند که دشمن تا پشت در خانه‌های ما آمدند و به دنبال گرفتن چادر از بانوان است که امروز به عنوان پرچم کشورمان محسوب می‌شوند و در اینجا ما باید پای کار باشیم و این اجازه را به دشمن ندهیم، امروز فراجا ۴۰ مأموریت و وظیفه مشخص شده در قانون دارد که هرکدام از این مأموریت‌ها ۱۰ تا ۱۵ پیش نیاز دارد، یعنی باید این‌ها باشد تا بتوان آن ۴۰ مأموریت را به درستی انجام داد و یکی از آنها برخورد با بی‌حجابی است.

کد خبر 751137

دیگر خبرها

  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • مد خوب، مد بد!
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر)
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند