Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-ارتش آمریکا به نظامیان این کشور توصیه کرد به هیچ وجه در آزمایش های دی ان ای که توسط شرکت های تجاری انجام می شود، مشارکت نکنند.

امروزه افراد داوطلب در آمریکا با پرداخت مبلغی کمتر از صد دلار می توانند به سادگی آزمایش دی ان ای بدهند. این کار از طریق شرکت های تجاری مختلفی صورت می گیرد. اما ارتش آمریکا کارکنان خود را از این کار منع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجام این آزمایش می تواند به بررسی وضعیت سلامت افراد کمک کرده و احتمال وقوع بیماری های مختلف را در افراد مشخص کند. همچنین از این طریق می توان برای شناسایی اقوام واقعی و نسبت های خانوادگی اقدام کرد. با آزمایش دی ان ای درمی یابید در برابر کدام بیماری ها مصونیت دارید و در برابر کدامیک آسیب پذیر هستید.

اما به نظر می رسد پنتاگون بیم دارد که انجام این آزمایش ها توسط نظامیان امنیت و حریم شخصی آنها را به خطر بیندازد. علت آن است که آزمایش های مذکور ممکن است با هدف جمع آوری اطلاعات خصوصی افراد انجام شوند و بنابراین یک خطر امنیتی بالقوه برای ارتش آمریکا در آینده تلقی می شوند.

ارتش آمریکا به تمامی کارکنان خود توصیه کرده که به هیچ وجه در چنین آزمایش هایی شرکت نکنند و اطلاعات مربوط به وضعیت سلامت خود را از این طریق در اختیار دیگار افراد و شرکت ها قرار ندهند؛به خصوص که هنوز در این زمینه قوانین مشخص و پایداری وجود ندارد.

فارس

اشتراک گذاری: گزارش خطا 0 خواندنی ها و دیدنی های بیشتر عکس‌های برتر نشنال جئوگرافیک ۲۰۱۹ بخش دوم استریتوس بازسازی یک افسانه خودرویی با 800 هزار دلار بهترین عکس‌های نشنال جئوگرافیک ۲۰۱۹ بخش اول ویتنام هم خودروساز شد دو محصول با ویژگی های جذاب و طراحی ایتالیایی ارزانترین شاسی بلند مرسدس بنز با مدل 2020 معرفی شد تصاویر مجذوب کننده از حشرات در قطره باران بازسازی آرامگاه مولانا رمزگشایی از سبک پوشش رهبر کره شمالی ارسال نظر نام: ایمیل: * نظر: آخرین اخبار استفاده حداکثری از فرصت‌ها رویکرد فصل جدید «یقه هفت» بانک ایران زمین و نهادینه کردن فرهنگ مسئولیت اجتماعی در جامعه کشف استخوان‌های صدمیلیون ساله بچه دایناسور آمریکای موذی و سارق فقط به دنبال نفت سوریه است رتبه بندی با ثبات ترین اقتصادهای جهانی در سال ۲۰۱۹ دولت 6 هزار میلیارد برای ساخت اتوبوس پرداخت می‌کند پیامی که تهران به جهان داد تاثیر افزایش سهم انرژی های تجدیدپذیر بر بازار جهانی نفت پای "پزشک خانواده" کی به شهرها می‌رسد؟ گاز "رادون" مهمان ناخوانده خانه‌ها باید دغدغه‌ها درباره پیوستن یا نپیوستن به FATF مدیریت شود برای دیدن این تئاتر پاسپورت بگیرید! کتمان حقیقت در ماجرای بوی نامطبوع تهران چرا ششم فروردین روز زرتشت شده است؟ افزایش قیمت خودرو در ۸ دی ساخت 243 واگن و لکوموتیو جدید توسط کارخانجات داخلی دولت انگلیس آدرس محل زندگی هزاران سلبریتی‌ را لو داد رانت‌های ۶ گانه‌ای که همچنان در بودجه پررنگ است مخازن زباله با معابر تهران خداحافظی می‌کنند رئال مادرید قهرمان جهان در شبکه‌های اجتماعی پرطرفدارترین ها بازگشت «زلاتان» به میلان سریال «سووشون» ساخته می‌شود پربیینده ترین ها پربحث ترین ها 10 اقتصاد بزرگ در سال ۲۰۱۹کدامند؟ خسارت5.7 میلیارد دلاری به دلیل از رده خارج نکردن خودروهای فرسوده همایش آموزشی مکاتبات تجاری، صنعتی و بازرگانی به زبان انگلیسی برگزار می شود  آمادگی وزارت نفت برای امدادرسانی حداکثری به سیل‌زدگان خوزستان هدف گذاری برای ارائه خدمات بانکداری شرکتی به 138 مشتری کارت‌های سوخت شخصی شارژ شد+جدول ۱۱۰۰دستگاه خودروی دپو شده در گمرک، بدون ثبت سفارش هستند طرح بیمارستان خاتم قم، به‌عنوان طرح برتر فولادی کشور انتخاب شد تعلل در برنامه ریزی اوراسیا، مشکلات اقتصادی را رقم می زند ورود مشتري با كد كاربري اختصاصي به سايت فروش ايران خودرو وضع عوارض، صادرات صنایع معدنی را دچار مشکل می کند همکاران بازرسی بیمه مرکزی دیده بان صنعت بیمه به شمار می روند قیمت دام ارزان شد ولی ارزان به دست مردم نمی رسد وزیر راه از تداوم پرواز هواپیماهای ایرانی در شرایط تحریم خبر داد نرخ ارزهای بین بانکی در ۱ دی میزان بارندگی‌های کشور به رقم ۸۷.۶ میلیمتر رسید دارندگان محصولات ایران خودرو برای سرویس‌های ادواری به نمایندگی‌های مجاز مراجعه کنند نرخ ارزهای بین بانکی در ۲ دی+ جدول شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور + جدول بهترین شیوه گرفتن فرمان برای رانندگان یک دست و دو دست صفحه نخست بازار سرمایه بانک و بیمه اقتصاد کلان صنعت ، راه و کشاورزی خودرو ، نفت و انرژی سیاسی و اجتماعی علمی و فناوری اطلاعات فرهنگی و هنری پزشکی و سلامت ورزشی فیلم و عکس صنایع و مشاغل تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به ایران اکونومیست می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید "ایران سامانه"

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۷۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) به نقل از سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که پیونگ‌یانگ در پاسخ به استفاده واشنگتن از حقوق‌بشر به عنوان ابزاری برای تهاجم، رفتار خصمانه و ضد کره شمالی، گزینه‌های قاطع و محکمی را برای حفاظت از حاکمیت و امنیت خود انتخاب خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا هفته پیش گزارش سالانه خود را درباره «مسائل اساسی حقوق‌بشر» در کره شمالی را منتشر کرد و این کشورا را به «نقض حقوق‌بشر» متهم کرد.

سخنگوی کره شمالی همچنین با اشاره به پرتاب ماهواره کره جنوبی در ماه آوریل از فشارهای دولت آمریکا برای توقف آزمایش‌های موشکی و سایر پرتاب‌ها انتقاد کرد؛ واشنگتن مدعی است که آزمایش‌های موشکی کره شمالی، «نقض قطعنامه‌های سازمان ملل» است.

آزمایش‌های موشکی کره شمالی اخیراً به علت رفتارهای تحریک‌آمیز و آزمایش‌های مشترک آمریکا و کره جنوبی در شبه‌جزیره کره افزایش یافته است. هفته پیش رسانه‌های رسمی و دولتی کره شمالی اعلام کردند که ارتش این کشور یک آزمایش موشکی موفق دیگر را انجام داده است.

خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) در این‌باره گزارش داد که «اداره موشکی کره شمالی روز جمعه یک کلاهک بزرگ طراحی‌شده برای موشک کروز راهبردی «هواسال-۱ آرآ-۳» و همچنین یک موشک ضدهوایی «پیولجی۱-۲» را با موفقیت آزمایش کرد.»

بنابر این گزارش این موشک ضدهوایی، نوع جدیدی از موشک‌های ضدهوایی است.

این رسانه کره شمالی با اشاره به اینکه «این آزمایشها هیچ ربطی به شرایط پیرامونی ندارد.» افزود: آزمایش این تسلیحات بخشی از فعالیت‌های منظم و معمولِ اداره موشکی و موسسات علوم دفاعی وابسته به آن است.

در اوایل آوریل هم کره شمالی اعلام کرد که یک موشک مافوق صوتِ میان‌بردِ جدید با سوخت جامد را آزمایش کرده و رسانه های دولتی نیز تصاویری از پرتاب آن را با نظارت کیم جونگ اون رهبر کره شمالی منتشر کردند.

به نوشته الجزیره موشک‌های کروز از جمله مجموعه‌ای در حال رشد از سلاح‌های کره شمالی هستند که برای غلبه بر دفاع موشکی منطقه (آمریکا و کره جنوبی) طراحی شده‌اند. این موشک‌ها زرادخانه عظیم موشک های بالستیک کره شمالی از جمله انواع قاره پیما که گفته می شود در قاره ایالات متحده هدف قرار می گیرند را تکمیل می کنند.

تحلیلگران می گویند فناوری موشکی ضدهوایی عرصه‌ای است که کره شمالی می تواند در همکاری نظامی عمیق خود با روسیه از آن بهره‌مند، زیرا این دو کشور در مواجهه با رویارویی های جداگانه و تشدیدشونده خود با آمریکا همسو می شوند.

آمریکا و کره جنوبی کره شمالی را به ارائه گلوله های توپخانه و سایر تجهیزات به روسیه برای کمک به گسترش توانایی جنگی این کشور در اوکراین متهم کرده اند؛ اتهامی که پیونگ‌یانگ و مسکو آن را رد می‌کنند.

کره شمالی از زمان دومین آزمایش هسته‌ای خود در سال ۲۰۰۹ تحت تحریم های شدید بین المللی قرار گرفته، اما توسعه برنامه های هسته ای و تسلیحاتی این کشور بی وقفه ادامه داشته دارد.

کد خبر 6089441

دیگر خبرها

  • تیراندازی نظامیان صهیونیست به سوی خودرو فلسطینی در کرانه باختری
  • الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیل
  • نظامیان آمریکا از سرکوب دانشجویان حامی فلسطین دست بکشند
  • خشونت نظامیان آمریکایی در مقابل دانشجویان + عکس و فیلم
  • هشدار ۲ ژنرال صهیونیست درباره حمله به رفح
  • به شدت به آمریکا درباره ارتکاب هر حماقتی و تبعات آن هشدار می دهیم
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
  • انجام بیش از ۳۰۰ هزار آزمایش کلرسنجی توسط شرکت آبفای یزد
  • آمادگی کره شمالی برای آزمایش یک سامانه موشک‌انداز جدید