Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، "قباد مبشری" در گفت‌وگو با ایسنا افزود: ۴۳ هزار و ۳۲۱ خانواده نیازمند حمایت در سطح استان شناسایی شده و تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند.

وی اظهار کرد: این تعداد خانوار جمعیتی بالغ بر ۱۰۶ هزار نفر هستند که یک هفتم جمعیت بیش از ۷۰۰ هزارنفری استان را شامل می شود.

مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: البته علاوه بر افراد تحت پوشش این نهاد، تعدادی از افراد در استان هستند که تحت پوشش سایر نهادها از جمله بهزیستی، بنیاد شهید و تامین اجتماعی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبشری در خصوص شاخص‌های انتخاب خانواده‌های نیازمند حمایت برای خدمات رسانی تصریح کرد: فوت سرپرست، یکی از این شاخص‌هاست که هم ایتام و هم زنان بی سرپرستی که شوهرشان فوت شده را شامل می شود. خانم های مطلقه که توان کار، درآمدزایی و فعالیتی را نداشته باشند تحت پوشش این نهاد قرار می گیرند.

وی ادامه داد: همچنین دیگر شاخص‌های انتخاب خانواده های نیازمند حمایت را افراد از کار افتاده از جمله سرپرست خانوار و زنان حتی اگر جوان باشند با توجه به مشکلات جسمی و بیماری‌ها تحت پوشش قرار می دهیم. افراد بالای ۶۰ سال نیازمند و بیکار، موارد خاص از جمله زندانی‌ها، زندانیان جرائم غیرعمد و افراد فاقد تمکن مالی عنوان کرد.

مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: از سال ۹۷ تحت عنوان تبصره ۱۴ کسانی که تمکن مالی ندارند تحت پوشش قرار دادیم که تاکنون ۱۳ هزار نفر در استان در این راستا تحت پوشش قرار داده ایم.

مبشری تاکید کرد: به خانواده ها و افراد تحت پوشش کمیته امداد بر اساس خانوار ماهانه مبلغی را به عنوان مستمری به آن ها پرداخت می کنیم علاوه بر این سایر حمایت ها از جمله در خصوص جهیزیه، تحصیل، درمان، مسکن، انشعابات و مشاوره های حقوقی انجام می شود.

وی با اشاره به ساخت بیش از ۹۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان تحت پوشش این نهاد در سطح استان بیان کرد: کسانی که تعداد خانوار آن ها بیشتر باشد، ایتام، زنان سرپرست خانوار، روستاها و مناطق محروم در اولویت هستند.

مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و تورم از سال ۹۷ تاکنون ۱۳۰۰ خانوار به افراد تحت پوشش این نهاد اضافه شده اند.

مبشری در خصوص علت فقیر بودن خانواده ها در استان بیان کرد: فقیر بودن خانواده ها به مسائل مختلفی از جمله فوت سرپرست خانواده، مشکلات اقتصادی شامل نرخ تورم بالا و افزایش نرخ بیکاری برمی گردد. نبود زیرساخت های لازم برای ایجاد اشتغال و ضعیف بودن فرهنگ کار نیز در این مساله موثر هستند چرا که در این استان بیشتر دنبال کار اداری هستند که به علت بیکاری نهایتا با مشکلات اقتصادی مواجه می شوند.

وی اظهارکرد: آموزش، ارائه خدمات شهریه به خانواده ها، توانمندسازی خانواده های تحت پوشش، آموزش فنی و حرفه ای بخصوص برای زنان سرپرست خانواده، ایجاد انگیزه و مشاوره برای اشتغال، پرداخت تسهیلات اشتغال زایی به مددجویان از مهمترین راهکارهای کاهش فقر در استان عنوان کرد.

مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۳۷۰۰ مورد تسهیلات اشتغال‌زایی به خانواده های تحت پوشش این نهاد پرداخت کرده ایم. همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۷۰۰ فقره تسهیلات پرداخت شده است که قرار است این تعداد تا پایان امسال به ۵ هزار فقره برسد که این امر می تواند در افزایش درآمد خانواده‌های تحت حمایت این نهاد و رفع بخشی از مشکلات آن‌ها موثر واقع شود و امیدواریم بخش قابل توجهی از این افراد خودکفا شده و از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج شوند.

مبشری افزود: به صورت کلی در سطح استان و کشور نهادهای مختلفی مسئول فقر زدایی هستند که در راس آن ها قوه مجریه قرار دارد. وزارتخانه‌های مختلفی از جمله جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، استانداری‌ها، بانک‌ها و سایر نهادها می توانند به فقر زدایی کمک کنند.

وی تصریح کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد غنی و دارای پتانسیل‌های زیادی در زمینه‌های مختلف از جمله کشاورزی، دامپروری، گردشگری، انرژی‌های خام همچون نفت و گاز است، بنابراین زیبنده نیست که این استان یکی از فقیرترین استان‌های کشور باشد.

مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: می توان با برنامه ریزی، کمک و همیاری همه دستگاه ها و نهادها از فقری که در این استان وجود دارد بیرون بیایم و استان را تبدیل به یک استان غنی کنیم، مردم استان از این مشکلات و مسائل خارج شوند و دستگاه های فرهنگی می توانند در زمینه بحث فرهنگی این مساله کمک کار ما باشند اما شاید تاکنون نقش خود را به خوبی ایفا نکرده اند.

مبشری عنوان کرد: متاسفانه خیلی از مردم این استان دنبال کار اداری هستند، به تولید ملی و استانی توجه نمی شود، انگیزه خوبی نیست، توانمندسازی در همه سطوح جامعه به درستی تبیین نشده و هنوز نتوانسته ایم ظرفیت ها را بشناسیم.

وی تصریح کرد: البته باید سرمایه گذاران در این زمینه و برای اشتغال زایی کمک کنند چرا که این مساله تنها مربوط به یک نهاد و یک دستگاه خاص نیست بلکه وابسته به کل اجزای استان است تا بتوانیم ظرفیت ها و توانمندی ها را شناسایی کرده تا در جهت رفع مشکلات و بیکاری استان اقدام کنیم. امیدواریم با همکاری دستگاه های مختلف و نگاه فرابخشی بتوانیم اقدام موثری در جهت درآمدزایی و رفع فقر در استان انجام دهیم.

مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: وجود زیرساخت‌های مختلف از جمله راه، فرودگاه، راه آهن و زیرساخت های انرژی در استان کهگیلویه و بویراحمد می تواند در این زمینه کمک کننده باشد و با داشتن این زیرساخت ها بتوانیم با دعوت از سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری و اقدام اقتصادی بزرگ دعوت کنیم.

مبشری تاکیدکرد: هیچ فردی در استان کهگیلویه و بویراحمد که شرایط تحت حمایت قرارگرفتن کمیته امداد را داشته اما پشت نوبت قرار گرفته باشد وجود ندارد. و همه افراد واجد شرایط تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفتند به طوری که حتی خانواده های فاقد شرایط لازم اما فقیر و دارای گرفتاری های خاص را تحت پوشش قرار دادیم.

وی خاطرنشان کرد: موضوع فقر و زایش فقر به کمیته امداد برنمی گردد بلکه از طریق مختلف ایجاد می شود و کمیته امداد تنها می تواند به فقرا رسیدگی کند که ما نیز همه مدیریت، کار در بحث فقر را بر عهده نداریم و در این زمینه به همکاری استانداری، فرمانداری ها، بانک ها و سایر دستگاه ها نیاز جدی داریم.

مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: به خیلی از فقرا آن طور که باید و شاید نمی‌توانیم رسیدگی کنیم و میزان مبلغ معیشتی که به آن ها داده می شود بالا نیست بنابراین نیاز به کمک خیرین و توجه مردم داریم.

مبشری بیان کرد: بیش از ۱۰۰۰ یتیم در این استان وجود دارد که هیچ گونه حامی ندارند و نیازمند حامی هستند، بنابراین از خیرین و مردم انتظار کمک و یاری برای این تعداد داریم و در این راستا هر کارمند می تواند ماهانه ۲۰ هزار تومان در این زمینه کمک کنند که در صورت محقق شدن کمک ۵۰ درصد کارمندان استان می توانیم اقدامات خوبی در این زمینه انجام دهیم.

کد خبر 473993 برچسب‌ها استان کهکیلویه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان کهکیلویه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۷۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار اورژانس از مصدومان حوادث ترافیکی سالانه در ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، جعفر میعادفر شامگاه شنبه در نشست با مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران افزود: امدادگران پرتلاش و فداکار اورژانس سالانه بیش از پنج میلیون ماموریت امدادی برای خدمات رسانی به بیماران و حادثه دیدگان مختلف در سطح کشور انجام می دهند.

میعادفر ابراز کرد: این میزان خدمات بصورت هوایی، دریایی و زمینی به اقشار مختلف مردم بصورت رایگان انجام می شود.

وی تصریح کرد: هم اکنون یکی از چالش های اصلی دولت خدمت گذار بحث کاهش عوارض ناشی از حوادث ترافیکی که در سطح جاده های کشور است.

میعادفر عنوان کرد: تلاش ما در مجموعه سازمان اورژانس کشور توسعه متوازن و محرومیت زدایی در تامین پایگاه های اوژانس در سراسر کشور است.

وی بیان کرد: اورژانس هوایی با در اختیار داشتن ۵۲ پایگاه هوایی بزرگترین ناوگان هوایی کشور محسوب می شود.

رییس اورژانس کشور با بیان اینکه بیش از ۲۶ هزار نفر نیروی انسانی در بخش فوریت های پزشکی فعالیت می کنند گفت: بیش از سه هزارو ۳۰۰ پایگاه اورژانس در کشور وجود دارد که از این تعداد یکهزارو ۹۰۵ پایگاه آن جاده ای و یکهزارو ۳۸۵ پایگاه دیگر شهری است.

وی بیان کرد: در ترافیک های شهری بیش از ۴۰۰ موتورلانس در نقاط پر تردد انجام ماموریت می کنند و برای حوادث دسته جمعی بیش از ۶۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس در کشور وجود دارد.

میعادفر عنوان کرد: سه هزار دستگاه آمبولانس فرسوده در کشور وجود دارد، که بیش از ۱۵ سال عمر دارند.

ضرورت استقرار بالگرد هوایی در گچساران و کهگیلویه

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون ۵۳ پایگاه اورژانس جاده ای زمینی و یک پایگاه اورژانس هوایی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد کار خدمات رسانی به حادثه دیدگان را به عهده دارند.

امین نیکویی نژاد افزود: از این تعداد پایگاه های اورژانس جاده ای بیش از ۱۹ مورد شهری مابقی جاده ای هستند.

وی بیان کرد: با توجه به سخت گذر بودن مناطق مختلف این استان استقرار بالگرد در شهرستان های گچساران و کهگیلویه نیاز ضروری است.

سرپرست اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با تلاش های شرکت نفت و گاز و رایزنی های انجام شده دومین پایگاه اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد در گچساران راه اندازی خواهد شد.

نیکویی نژاد ابراز کرد: تاسیس پایگاه اورژانس هوایی مجهز به بالگرد و کادر امدادی متخصص به بهبود حال و سلامت مصدومان حوادث احتمالی در این منطقه حساس کمک زیادی می کند.

وی بیان کرد: به دلیل قرار گرفتن شهرستان گچساران در مسیر استان های جنوبی و بروز حوادث جاده ای متعدد و همچنین وجود تاسیسات نفتی و صنعتی، راه اندازی پایگاه اورژانس هوایی در گچساران ضروری بود که با همت مسئولان شرکت نفت و گاز گچساران این مهم در آینده نزدیک محقق خواهد شد.

شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • سی سخت میزبان المپیاد کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی کشور
  • یک امتیاز، نتیجه رقابت نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد با حریفان در مسابقات هندبال کشور
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • تامین بیش از ۳ هزار دستگاه لوازم ضروری زندگی برای مددجویان هرمزگانی
  • مشارکت بیش از هزار معلم سمنانی در طرح اکرام ایتام و محسنین
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • آمار اورژانس از مصدومان حوادث ترافیکی سالانه در ایران
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود