Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اصغر مونسان صبح یکشنبه در کارگروه ویژه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان اظهار کرد: یکی از بزرگترین مزیت‌های گردشگری این است که به سرعت می‌تواند به حوزه ایجاد اشتغال کمک کند.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ابراز داشت: این شرایط کشور بدترین شریطی است که برای مؤلفه‌های گردشگری وجود دارد یعنی تنش‌های برونی، اتفاقات داخلی، تحریم و کاهش‌های پروازهای خارجی را با هم داشتیم به نوعی که اگر این اتفاق در هر کشور دیگری رخ می‌داد گردشگری را به سمت نابودی می‌کشاند اما گردشگری ایران روند رو به رشد بسیار خوبی را طی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مونسان تشریح کرد: آمارهای گردشگری ایران فزاینده است و مهم‌ترین نکته در پیشرفت گردشگری ایران سیگنال‌هایی است که در حوزه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی مشاهده می‌شود.

سرمایه‌گذاری ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در حوزه گردشگری

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه در ایران به ازای هر ۵۰ میلیون تومان توانسته‌ایم شغل‌های پایدار ایجاد کنیم، عنوان کرد: در حوزه گردشگری با حمایت اندک دولتی اتفاقات بزرگی رقم می‌خورد و کسب و کارها رونق دارد.

وی مطرح کرد: حدود دو هزار و ۴۵۰ پروژه در کشور در حوزه گردشگری در حال اجرا است که حجم سرمایه‌گذاری این پروژه‌ها بالغ بر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان است.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: حدود ۵۰۰ پروژه مربوط به پروژه‌های هتلی و اقامتی است که در طول تاریخ گردشگری کشور بی سابقه است.

۶۰۰ موزه فعال در کشور وجود دارد

مونسان بیان داشت: ایران بنا بر داشته‌های تاریخی خود همواره توانسته گردشگران تاریخی زیادی را جذب کند. در حال حاضر نیز حدود ۶۰۰ موزه فعال در کشور وجود دارد.

وی اذعان کرد: در تلاش هستیم که تنوع محصولات گردشگری افزایش پیدا کند. اکوتوریسم که یکی از مزیت‌های ذاتی کشور است به مجموعه محصولات گردشگری اضافه شده است که مورد استقبال گردشگران داخلی و خارجی قرار گرفته است.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار کرد: گردشگر درمانی وضعیت بسیار مناسبی دارد که قطبی دیگر برای جذب گردشگر در کشور شده است. بازارهای هدف مشخص شده است و برنامه‌ریزی‌های خوبی بر روی این بازارها انجام شده است.

مونسان خاطرنشان کرد: اقدامات خوبی را با چین و عمان در حوزه توریست درمانی در حال انجام است که باعث شده است گردشگران عمانی افزایش پیدا کند.

گرمای بندرعباس مزیت گردشگری محسوب می‌شود به شرط آنکه مؤلفه‌های آن فراهم باشد / برگزاری تورهای آشنا ساز در هرمزگان

وی عنوان کرد: استان هرمزگان در حوزه‌های تاریخی و اکوتوریستم و گردشگری دریا محور استعداد فراوانی دارد که باید در این حوزه‌ها قطب گردشگری کشور باشد.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ابراز داشت: در برخی از ایام استان هرمزگان جزو استان‌ها برتر کشور از نظر جذب گردشگر است اما در طول سال با توجه به وجود جزایر و مناطق آزاد در کنار خود باید گردگشر بیشتری را جذب کند.

مونسان تشریح کرد: گرمای بندرعباس مزیت است به شرط اینکه بتوانیم مولیفه‌های آن را فراهم کرده باشیم به عنوان مثال در ایام تابستان رفتن به دریا و تفریحات دریایی یکی از مزیت‌های بزرگ هرمزگان محسوب می‌شود.

وی مطرح کرد: یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های کیش که بنده چهار سال در آنجا بودم گردشگری دریایی در ایام تابستان بود که می‌توان این امکانات را در استان فراهم کنیم.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: بندرعباس، لارک، هرمز و قشم با فاصله نزدیک یک مزیت گردشگری بی‌نظیر محسوب می‌شود.

مونسان با بیان اینکه تورهای آشنا سازی را در استان هرمزگان جلو خواهیم برد، بیان داشت: گروه‌های مختلفی که روی مردم اثرگذار هستند در قالب تورهای آشنا ساز را به استان هرمزگان بیاوریم و هرمزگان را معرفی کنیم.

 

گردشگری حوزه‌ای فرا بخشی است

وی اذعان کرد: حوزه گردشگری فرا بخشی است و باید تمام دستگاه‌ها همکاری لازم را داشته باشند تا اتفاقات خوبی در استان هرمزگان رقم بخورد.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار کرد: تمام شهرهایی که حوزه گردشگری خود را تقویت کرده‌اند بسیار شاداب‌ترند و نرخ بیکاری در آن‌ها بسیار کاهش پیدا خواهد کرد.

مونسان خاطرنشان کرد: اگر تمام دستگاه‌های اجرایی همکاری لازم را داشته باشند می‌توان گفت تنها نوار ساحلی استان هرمزگان برای تبدیل شدن به قطب گردشگری کشور کافی خواهد بود.

وی عنوان کرد: در دنیا شهری به عنوان شهر پیشرفته وجود ندارد که از نظر گردشگری نیز قوی نباشد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: وزارت میراث فرهنگی علی اصغر مونسان استان هرمزگان گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۸۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوزی در این محوطه تاریخی صادر نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوز ساخت و ساز در محدوده این محوطه تاریخی صادر نشده است.

وی افزود: قلعه اولتان یکی از محوطه‌های تاریخی مهم استان اردبیل بوده و در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و تا کنون هفت فصل کاوش در این محوطه انجام یافته که نشان دهنده اهمیت آن است.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: همچنین با توجه به اهمیت قلعه اولتان، اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل پیشنهاد تبدیل اولتان قالاسی به پایگاه ملی را به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده است و پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای این مورد هستیم.

محمدی ادیب ادامه داد: محوطه‌ها و بناهای تاریخی عرصه و حریم مشخصی دارند و در مورد قلعه اولتان نیز عرصه و حریم آن در سال ۱۳۹۸ تعیین و در شورای حرایم کشور به تصویب رسیده است که بر اساس همان موارد مصوب، حفاظت از قلعه اولتان انجام می‌شود.

کد خبر 750872

دیگر خبرها

  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • پانزدهمین جشنواره گل غلتان نوزادان امیریه دامغان برگزار می‌شود
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود