Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از فوتبالیستها و ورزشکاران از بیمه درمانی خاصی برخوردار نیستند.این تازه ترین اظهارات میلاد میداوودی هافبک سابق تیم استقلال تهران است.

میلاد میداوودی ، یکی از مهمترین مشکلات ورزشکاران را بیمه درمانی عنوان کرد و افزود: نه تنها فوتبالیست ها بلکه بسیاری از ورزشکاران حرفه ای کشور از بیمه درمانی مناسبی برخوردار نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تنها یک بیمه ورزشی عادی وجود دارد که اول هر فصل برای بازیکنان انجام می شود و اگر برای بازیکنان مصدومیتی اتفاق بیافتد باشگاه و یا خود بازیکن هزینه را پرداخت می کنند و پس از نامه نگاری های بسیار، فدراسیون پزشکی ورزشی مقداری از آنرا برمی گرداند.

هافبک سابق تیم استقلال تهران اذعان داشت که در دنیا بسیاری از ورزشکاران همانند یک کارمند بیمه می شوند اما در ایران اینگونه نیست و باشگاه ها، فدراسیون، سازمان ورزش و جوانان و وزارت ورزش هیچ اقدام به خصوصی در زمینه بیمه ورزشکاران انجام نداده اند.

میداوودی با تاکید بر این مساله که "از نظر بیمه به ورزشکاران توجه نشده است" ادامه داد: بیشتر ورزشکارانی که متاهل و دارای فرزند هستند از دفترچه بیمه برخوردار نبوده و چنین مزیتی برای ورزشکاران در نظر گرفته نشده است و برای تهیه بیمه نامه تمام هزینه را باید خود ورزشکار پرداخت کند.

وی تصریح کرد که "بزرگان ورزش و فوتبال کشور می توانند برای بازیکنان فوتبال و نسل آینده ورزش کشور اتحادیه ای به وجود آورده و موضوع بیمه را پیگیری کنند چرا که مساله بیمه نه تنها برای خود ورزشکار بلکه برای خانواده آنها نیز اهمیت بسیاری دارد.

میداوودی اذعان داشت که "هزینه ای که باشگاه ها برای بیمه ورزشکاران متقبل خواهند شد در برابر رقم قراردادهایی که در فوتبال بسته می شود بسیار پایین است."

هافبک سابق تیم استقلال تهران ادامه داد:شاید برخی از بزرگان ورزش کشور تصور می کنند که ورزشکاران و فوتبالیست ها به دلیل قراردادهای خوبی که می بندند می توانند خود را بیمه درمانی، عمر و یا بازنشستگی کنند اما در حال حاضر بسیاری از ورزشکاران این بیمه نامه ها را نداشته و اطلاعاتی در خصوص اینکه چگونه اقدام کنند نیز ندارند.

وی مدعی شد: ورزش کشور شاید فقط به اسم حرفه ای باشد زیرا بسیاری از گزینه های معمولی که باید در ورزش باشد دیده نمی شود، به عنوان مثال ورزشکاران دنیا مالیات پرداخت می کنند که این مالیات برای آنها بازدهی داشته و با همان مبلغ نیز بیمه می شوند اما در ایران هیچ پشتوانه ای برای این مساله نداریم و به همین دلیل است که بیشتر ورزشکاران و بازیکنان فوتبال بدهی مالیاتی دارند.

به اعتقاد وی وجود یک کارشناس بیمه در تمام باشگاه های حرفه ای کشور نیاز است تا بیمه به عنوان یک مزیت مانند سایر موارددر قراردادهای ورزشکاران باشد.

میداوودی تصریح کرد که قراردادهای تمام ورزشکاران رقم بالایی ندارد و مبلغ قراردادهای رشته های ورزشی غیر فوتبالی بسیار پایین است و آنها برای مسائل درمانی خود و خانواده هایشان با مشکل برخورد می کنند.

میداوودی هم اکنون به عنوان کمک مربی در کنار سیاوش اکبرپور سرمربی تیم شهرداری بم حضور دارد.

 

چابک آنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Gbb برچسب ها: بیمه ، ورزشکاران ، بیمه ورزشی ، بیمه درمانی ، میلاد میداوودی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بیمه ورزشکاران بیمه ورزشی بیمه درمانی میلاد میداوودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۹۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه

رضا تحویلیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و اظهار کرد: تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

پرداخت ۸۵۰ میلیارد ریال بابت هزینه‌های درمانی بیماران صعب العلاج در کرمانشاه

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، همچنین از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان در پایان سخنانش گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند.

کد خبر 6093918

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • تقویت زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا
  • زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا تقویت می‌شوند
  • ادامه واکنش‌های جهانی علیه حمله داعش به نمازگزاران در هرات
  • گزارش وزیر ورزش از درخشش ورزشکاران کشور در میادین بین‌المللی
  • استقرار نمایندگی اداره ورزش و جوانان در شهر صدرا
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • روزهای سخت کارگران مهاجر در پایتخت/ برای کارگران روزمرد کاری کنید