Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «یحیی سریع» سخنگوی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن امروز (یکشنبه) به ارائه آماری درباره تحولات این کشور در سال جاری میلادی، جزئیات مربوط به جنگ یمن و صنایع نظامی یمن پرداخت.

بر اساس گزارش شبکه «المسیره»، وی در ابتدای سخنرانی خود از موفقیت ارتش یمن در تحمیل معادلات جدید بر ائتلاف سعودی سخن گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اعلام کرد: نیروهای مسلح تمام تحرکات خصمانه علیه کشور را که خطری علیه نیروها، ملت و کشور ماست، هدف خواهند گرفت. 

سریع  تأکید کرد، بر تمام عملیات‌های نظامی دشمن پاسخی در حد همان عملیات داده خواهد شد  و سطح پاسخ به جنایت‌های ائتلاف سعودی علیه غیرنظامیان یمنی بالا برده خواهد شد. 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در ادامه گفت، هدف گرفتن «مزدوران یمنی» از سوی ائتلاف سعودی به مثابه جنایت جنگی است که باید موضعی مناسب در قبال آن اتخاذ کرد. دستورات مناسبی درباره عدم شلیک به کسانی که در حال فرار از جنگ هستند، داده شده است بویژه اگر از «مزدوران یمنی» باشند.

سریع گفت، اگر فرماندهی دستور اجرای عملیات را بدهد نیروهای یمنی آماده مرحله وارد کردن ضربات درآور هستند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در ادامه تصریح کرد، غارت ثروت یمن از زمین و دریا را اقدام نظامی خصمانه می‌داند که شایسته پاسخ مناسب است. طرف‌های خارجی که به دشمن در غارت این ثروت کمک می‌کنند باید هشدار یمن را جدی بگیرند.

وی تأکید کرد: نیروهای ما به تمام مزدوران اجازه فرار از میدان جنگ و آمدن به سمت نیروهای ما را خواهند داد زیرا در صورت فرار به سمت دشمن کشته خواهند شد.

سریع در ادامه از توسعه بانک اهداف نیروهای یمنی خبر داد و گفت، این بانک اهداف شامل مراکز حیاتی و حساس در طول و عرض جغرافیایی کشورهای ائتلاف متجاوز خواهد بود. 

وی ادامه داد: در سطح اول بانک اهداف ۹ هدف بسیار مهم هستند که شش هدف در عربستان سعودی و سه هدف در امارات است.

سریع تأکید کرد: ادامه هدف قرار دادن ملت و کشور ما به معنای آن است که نیروهای ما پاسخ مشروع و مناسب خواهند داد و این پاسخ با ضربات درآور و بر اساس انتخاب فرماندهی درباره سطح پاسخ است.

وی ادامه داد، در سال ۲۰۱۹ یگان موشکی ارتش یمن ۱۱۰ عملیات انجام داده که سه عملیات با موشک «برکان»، چهار عملیات با موشک کروز «قدس ۱»، ۴۳ عملیات با موشک بالستیک «نکال»، ۱۲ عملیات با «قاسم» و ۴۷ عملیات با انواع موشک «بدر» بوده است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تصریح کرد، یگان پهپادی ارتش یمن نیز در سال جاری میلادی دهها عملیات هجومی و شناسایی انجام داده که تأسیسات نظامی دشمن را در داخل و خارج یمن هدف گرفته است.

سریع گفت، قدرت هجومی پهپادها ۴۰۰ درصد به نسبت سابق افزایش داده است. در سال جاری میلادی ۲۴۲۶ عملیات پهپادی انجام شده که پنج عملیات مشترک با یگان موشکی بوده و ۱۹۶ عملیات پایگاه‌ها، تأسیسات و فرودگاه‌های دشمن را هدف گرفته است. ۹۲ عملیات منحصر به فرد نیز توسط پهپادها انجام شده که از جمله آنها هدف گرفتن چاه نفتی «الشیبه» ، عملیات  «التاسع رمضان» (نهم رمضان) و عملیات «بازدارندگی دوم» بوده است.

 ادامه صحبت‌های سریع درباره تقویت پدافند هوایی ارتش یمن بود؛ وی گفت، پدافند هوایی در سال ۲۰۱۹ موفق شده ۶۹ پرنده ائتلاف متجاوز را سرنگون کند که ۵۳ عدد آن پهپاد جاسوسی، نه عدد آن پهپاد شناسایی و ۷ عدد آن جنگنده بوده‌ است.

سریع درباره عملکرد یگان تک‌تیراندازان هم اعلام کرد، ۱۶۶۴۳ عملیات تک‌تیراندازی در این سال انجام شده که در آن ۲۲۸ نظامی و افسر سعودی، ۱۴۲ مزدور سودانی و بیش از ۱۶۰۰۰ مزدور محلی هدف گرفته شده‌اند.

وی سپس به یگان زرهی ارتش یمن گریز زد و گفت، در سال ۲۰۱۹ ، ۱۹۲ عدد تجهیزات نظامی، ۱۳۸ خودروی زرهی، ۴۰ تانک و ۴۰ بلدزر نیروهای ائتلاف هدف گرفته شدند.

سریع درباره یگان مهندسی هم اعلام کرد، این یگان در سال جاری ۲۷۵۲ عملیات انجام داد که در ۱۸۰۳ عملیات، تجمعات و استحکامات ائتلاف و در ۷۶۹ عملیات، تجهیزات، خودروهای زرهی و تانک‌های دشمن را هدف گرفته است.

وی در پایان گفت، کشورهای عضو ائتلاف سعودی شاهد امنیت و ثبات نخواهند بود مگر اینکه به حملات علیه یمن و محاصره این کشور پایان دهند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۱۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران

اعتراف اخیر بلومبرگ نشان می‌دهد که آمریکا و رژیم اشغالگر قدس شدیداً از هم‌افزایی و همکاری ایران با بازیگرانی مانند روسیه، کوبا، بلاروس، چین، کره شمالی و... وحشت‌زده هستند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در حالی که رسانه‌های غربی در طول سال‌های گذشته و اخیر، همواره بر انزوای ایران در نظام بین الملل به مثابه گزاره و پیش‌فرضی تصنعی و القایی مانور داده‌اند، اخیرا برخی رسانه‌های آمریکایی و اروپایی نمی‌توانند نگرانی خود را بابت قدرت ائتلاف‌سازی استراتژیک ایران با شرکای راهبردی خود را پنهان سازند.

اخیرا پایگاه خبری بلومبرگ گزارشی درباره همکاری نظامی روسیه و جمهوری اسلامی ایران منتشر کرد، امری که باعث نگرانی رژیم اشغالگر قدس و متحدانش شده است. بلومبرگ در این‌خصوص نوشته است " سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه، در دیدار با محمدرضا آشتیانی، همتای ایرانی‌اش، در شهر آستانه، پایتخت قزاقستان تاکید کرده است که مسکو آماده گسترش همکاری‌های نظامی مفید و متقابل با ایران است. در چنین شرایطی، نگرانی اسرائیل از پیامد‌های گسترش روابط دفاعی مسکو و تهران جدی‌تر از گذشته شده است، به‌ویژه آنکه روسیه پس از رگبار موشکی ۱۳ آوریل ایران علیه اسرائیل، از تهران طرفداری کرد و وزارت امور خارجه این کشور آن حمله را «دفاع از خود» توصیف کرد. "

واقعیت امر این است که جمهوری اسلامی ایران نه‌تن‌ها قواعد بازدارندگی را به خوبی آموخته و آن را محقق ساخته است، بلکه هم‌افزایی راهبردی با برخی بازیگران کلیدی در حوزه روابط بین الملل را نیز به‌گونه‌ای عملیاتی و به دور از توجه به هیاهوی جریانات طرفدار آمریکا و اروپا در دستورکار قرار داده است.

ابراز نگرانی رسانه‌های غربی (از جمله بلومبرگ) در خصوص ارتقای همکاری‌های امنیتی، نظامی و راهبردی ایران و کشور‌هایی مانند روسیه و چین برخاسته از همین حقیقت است. این موضوع نشان می‌دهد که انتقادات جهت‌داری که در خصوص تعمیق مناسبات دوجانبه ایران و روسیه در طول سال‌های گذشته مطرح شده، تا چه اندازه‌ای غیرواقعی بوده است.

هم‌افزایی راهبردی، فرمولی است که مطابق آن دو بازیگر با توجه به وجود تهدیدات یا فرصت‌های مشترک در حوزه روابط بین الملل، از ظرفیت‌های متقابل یکدیگر در معادلات جهانی استفاده می‌کنند. بدیهی است که هم‌افزایی راهبردی با یک بازیگر، به معنای وابستگی به آن کشور نیست و اتفاقا به معنای درکی واقع‌بینانه در قبال ماهیت مناسبات جهانی و حوزه روابط بین الملل است.

اعتراف اخیر بلومبرگ نشان می‌دهد که آمریکا و رژیم اشغالگر قدس شدیداً از هم‌افزایی و همکاری ایران با بازیگرانی مانند روسیه، کوبا، بلاروس، چین، کره شمالی و .. وحشت‌زده هستند و آن را مایه ایجاد ائتلافی می‌دانند که ثمره آن قطعا در تعارض مطلق با امیال مداخله‌گرایانه و توسعه‌طلبانه غرب در جهان امروز قرار دارد.

همین مسئله نشان می‌دهد که ائتلاف راهبردی با کشور‌های مخالف آمریکا (حتی اگر در مواردی با آن‌ها اختلاف نظر داشته باشیم) باید به‌صورتی جدی و مستمر در دستورکار دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی کشورمان قرار گیرد تا بتوان از ثمرات آن در ایجاد موازنه قدرت به سود جریان ضد غرب در نظام بین‌الملل استفاده کرد.

البته در طول سه سال اخیر گام‌های موثری در این خصوص برداشته شده و لازم است این نگاه راهبردی، تبدیل به یکی از ثوابت سیاست خارجی کشورمان شود.

دیگر خبرها

  • کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)
  • هدف قرار گرفتن کشتی «سیکلادیس»با پهپاد «شهاب» نیروهای یمنی+ فیلم
  • نشست منتخبان مجلس توسط شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برگزار شد
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • قیمت درهم امارات امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نبرد دیپلماتیک میان سودان و امارات
  • آخرین تحولات اوکراین| تاکید دبیرکل ناتو بر انتقال سریع تسلیحات به کی‌یف
  • عربستان برای حمایت از اسرائیل ائتلاف عربی تشکیل می‌دهد
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • افزایش قدرت در حوزه نظامی عملیات «وعده صادق» را رقم زد