Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نظام پرستاری همدان از کاهش میزان کارانه پرستاران همدان خبر داد و گفت: کارانه پرستاران به یک دوم و یک سوم و در برخی بخش‌ها به یک چهارم کاهش پیدا کرده که حتی به میزان سال 93 هم نمی‌رسد و می‌طلبد «طرح قاصدک» حذف شود.

هادی زرینی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: روز گذشته در آستانه «روز پرستار» جلسه‌ای را با شورای عالی نظام پرستاری و وزیر بهداشت داشتیم که به عنوان نماینده جامعه پرستاری استان در این جلسه حضور یافتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این جلسه پیشنهادهای خوبی از سوی شورای عالی نظام پرستاری به وزیر بهداشت در خصوص تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری، کمبود نیرو و طرح قاصدک ارائه شد.

رئیس نظام پرستاری همدان با اشاره به اینکه در این جلسه وزیر بهداشت به دکتر حریرچی دستور داد که صلاحیت حرفه‌ای به نظام پرستاری واگذار شود گفت: در این جلسه عنوان شد که مجوز استخدامی ۱۰ هزار کادر بهداشت و درمان تا پایان سال قطعی شده و از این تعداد ۴ هزار و ۵۰۰ نفر به حوزه پرستاری اختصاص می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: وزیر بهداشت دستور داد طرح قاصدک که باعث بی‌عدالتی در مجموعه بهداشت و درمان شده حذف و هرچه سریع‌تر طرحی مناسب جایگزین شود.

زرینی بیان کرد: دکتر نمکی در خصوص تعرفه خدمات پرستاری نیز دستور داد از طرف نظام پرستاری کارگروه کارشناسی تشکیل شود و نسبت به شرایط اقتصادی کشور طرح جایگزین و مناسبی را به او پیشنهاد شود که قابلیت اجرا دارد.

وی گفت: ۱۴ دی‌ماه مراسم بزرگداشت مقام پرستار در همدان برگزار می‌شود که در این جلسه مشکلات و موانع را در حضور مدیران و مسوولان مطرح خواهیم کرد تا هرچه‌سریع‌تر مشکلات موجود رفع شود.

زرینی با اشاره به جذب نیروهای پرستار در استان بیان کرد: در مرحله اول تنها برای بیمارستان‌های تازه تاسیس نظیر بهار و تویسرکان نیورهایی جذب شد و در مرحله دوم نیز برای بیمارستان‌هایی که کمبود نیرو و افزایش تخت داشته‌اند، در برنامه است.

وی با بیان اینکه مرحله اول سهم همدان ۸۰ نفر بود که ۵۱ نفر در تویسرکان و ۱۷ نفر در بهار و ۶ نفر در بخش هوشبری و اتاق عمل جذب شد تا حدودی کمبودها جبران شود گفت: در مرحله دوم احتمالاً جذب ۱۰۰ تا ۱۲۰ نفر  در گروه پرستاری به همدان اختصاص داده شود.

رئیس نظام پرستاری همدان با تاکید به اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۸۰ نفر نیرو در گروه پرستاری برای بیمارستان‌های تازه تاسیس بهار و تویسرکان جذب شده اما در مرحله دوم نیز تعدادی جذب خواهد شد افزود: هر سال ۱۲ هزار نفر پرستار در کشور ورودی و ۱۲ هزار نفر نیز خروجی داریم و عملا نیروی به سیستم تزریق نمی‌شود و باید در این راستا برنامه‌ای اتخاذ شود که به نرم ۲.۵ پرستار به ازای هر تخت در کشور و استان برسیم.

وی خاطرنشان کرد: با این اوصاف قریب به ۱۵۰ هزار  پرستار کمبود داریم که تا سال ۱۴۰۴ در طرح برنامه ششم توسعه باید جبران شود.

زرینی با اشاره به اینکه نحوه جذب نیرو نشان از جبران کمبود نیست چرا که با ورود افرادی کسانی هم بازنشست می‌شوند تصریح کرد: امیدواریم طبق برنامه ششم توسعه پیش رویم و تدابیر لازم اندیشیده شود تا عده‌ای برای جبران کمبود نیرو وارد سیستم شوند تا به استاندارد خاورمیانه برسیم.

وی با بیان اینکه در جلسه دیروز مطرح شد که برخی از استان‌ها ۲۰ یا ۲۲ ماه معوقه پرداختی حقوق پرستاران را داشته‌اند گفت: در استان همدان حقوق تا اردیبهشت‌ماه شهرستان‌ها و خرداد مرکز استان پرداخت شده اما متاسفانه کارانه به یک دوم و یک سوم و در برخی بخش‌ها به یک چهارم نزول پیدا کرده که حتی به میزان سال ۹۳ هم نمی‌رسد.

رئیس نظام پرستاری همدان با بیان اینکه امیدواریم با حذف «طرح قاصدک» این مشکلات نیز برطرف شود چرا که بی عدالتی را در جامعه پرستاری و حتی مجموعه درمان شاهد هستیم بیان کرد: وقتی پزشکان، پرستاران و مسوولان از این طرح نارضایتی‌هایی دارند نمی‌دانم اصرار بر اجرای آن چیست و باید به دستور وزیر بهداشت عمل شود و طرح جایگزین وارد شود تا عدالت در پرداخت‌ها را شاهد باشیم.

انتهای پیام/89026/

منبع: فارس

کلیدواژه: کارانه پرستاران خبرگزاری فارس همدان جذب نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۲۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهلا نوری، با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است، اظهار کرد: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

وی با بیان اینکه به‌صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، مطرح کرد: طی سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: نرخ باروری در درازمدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر به علت کاهش نرخ باروری شاهد پدیده پیری جمعیت در کشور هستیم، خاطرنشان کرد: متأسفانه همدان چهارمین استان سالمند در کشور است که درصد سالمندان و جمعیت بالای ۶۰ سال در آن زیاد است.

نوری افزود: در صورت ادامه‌دار بودن روند کاهشی نرخ باروری و فرزندآوری پیش‌بینی می‌شود که تا ۳۰ سال آینده یک‌چهارم جمعیت کشور سالمند و پیر باشند.

وی یادآور شد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

نوری با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و گفت: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری و … بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برخی مطالعات حاکی از آن است که ۲۰ درصد خانواده‌ها تک‌فرزند هستند، تصریح کرد: نرخ ناباوری طی سال‌های اخیر در استان همدان ۱۵ درصد گزارش شده است.

وی با اشاره به سقط‌جنین عمدی و یا غیرعمدی، افزایش میزان طلاق، تغییرات سبک زندگی، روند روبه‌رشد شهرنشینی و … هم بر پدیده پیری جمعیت و کاهش فرزندآوری تأثیر گذاشته است، گفت: شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جزو عوامل تأثیرگذار بر کاهش نرخ باروری هستند، اگرچه بیشتر میزان عدم تمایل به فرزندآوری در طبقات بالای اجتماعی و درآمدی به ثبت رسیده است.

نوری با بیان اینکه مرکز بهداشت مهمترین مکان برای ارائه آموزش‌های عمومی در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت است، گفت: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

وی با اشاره به مشاوره فرزندآوری در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی همدان اذعان کرد: سال گذشته ۱۸۷ هزار و ۴۳۰ مشاوره فرزندآوری در راستای بارداری سالم، فرزندآوری طی دو سال اول ازدواج و… برای مادران گروه هدف به ثبت رسیده است.

کد خبر 6092444

دیگر خبرها

  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران