Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان،اسماعیل عرب معصومی رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گرمسار گفت: تنها در بخشی از نقاط شهرستان گرمسار از جمله محدوده ایستگاه کویر بدون پوشش و دارای شرایط ایجاد فرسایش بادی می‌باشد.

او افزود: در سال ۹۰ طرح تحت عنوان طرح مدیریت مناطق بیابان در سطح ۱۰ هزار ۶۰۶ هکتار جهت حفاظت از خاک و تثبیت شن‌های روان تهیه و تصویب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرب معصومی ادامه داد: در حال حاضر طرح فوق در حال بازنگری و بررسی مجدد می‌باشد که در آینده نزدیک کلیه نقاط حساس به فرسایش بادی توسط کارشناسان بیابان این اداره بررسی و اصلاح می‌گردد.

همچنین محدوده‌ای در سطح ۲۱۰۰ هکتار با همکاری مجریان طرح‌های مشارکتی با کشت نهال‌های تاغ اجرا و تحت مراقبت می‌باشد.

ایشان یادآور شد: از مدیران تقاضا میشود جهت تثبیت بستر بیابان و جلوگیری از ایجاد فرسایش بادی و هچنین حفاظت از اراضی کشاورزی و روستا‌های مجاور، موضوع را در اولویت شهرستان گرمسار قرار داده و نسبت به تامین اعتبار از منابع استانی جهت اجرایی نمودن این طرح همکاری لازم به عمل آید.

انتهای پیام / م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشت نهال فرسایش بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۵۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رییس اداره حفاظت محیط زیست سبزوار گفت: با آغاز فصل گرما و عدم بارش مناسب در منطقه حفاظت شده پروند، آبرسانی به این منطقه در سال جدید از سر گرفته شده است.

 محمدرضا بسملی افزود : بازدید از آبشخورها و منابع آبی حیات وحش مناطق حفاظت شده سبزوار و آبرسانی به آب انبارها به صورت منظم انجام می‌گیرد.

وی بیان کرد :  بیش از ۱۰۰ هزار لیتر ظرفیت آب انبارها و تانکرهای پلی اتیلنی ذخیره آب منطقه حفاظت شده پروند است که در فصل گرما به طور مرتب با یک دستگاه خودرو ایسوزو ۶ هزار لیتری مستقر در اداره محیط زیست سبزوار آبرسانی می شود.

بسملی افزود: همچنین یک منبع ذخیره آب ۲۰۰ هزار لیتری در این منطقه حفاظت شده در حال ساخت است که در صورت تامین اعتبار و تکمیل آن، با جمع آوری آب باران، ظرفیت آن بیش از ۲ برابر کل آب انبارهای منطقه بوده و دیگر نیازی به آبرسانی با تانکر به این منطقه نخواهد بود.

قوچ و میش، کل و بز، آهو، روباه، کاراکال، گربه وحشی، شغال، مار شاخدار، مار جعفری، بزمجه و پرندگانی نظیر بالابان، عقاب طلایی، کبک، باقرقره شکم سیاه و زاغ بور از گونه های شاخص جانوری در مناطق حفاظت‌شده پروند و "شیراحمد" شهرستان سبزوار هستند.

۲ منطقه حفاظت‌ شده شیراحمد و پروند در مجموع با گستره ۳۹ هزار هکتار و همچنین مناطق شکارممنوع "ریوند" و "کمرقلعه" با گستره ۱۰۸ هزار هکتار در محدوده شهرستان‌های سبزوار، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی قرار دارند.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • ایجاد چهار هزار شغل جدید در غرب استان سمنان
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال وبختیاری
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • آغاز آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار
  • کمیته فنی شورای ترافیک دیلم بر نقاط حادثه خیز نظارت کند
  • معمای فرسایش مداری مشتری‌های داغ حل شد
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد