Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر فغفوری شامگاه یکشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که در محل مجتمع معدنی سرب و روی انگوران برگزار شد، اظهار داشت: جلسه شورای عالی معادن کشور به صورت مشترک با استان زنجان با حضور تمام اعضا برگزار شد.

وی افزود: پرونده ۲۰ معدن استان در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت که اگر در مرکز، بررسی می‌شد ماه‌ها به طول می‌انجامید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فغفوری با اشاره به برگزاری جلسه احیای معادن کوچک و غیرفعال استان با تولی‌گری شرکت تهیه و تولید مواد معدنی، گفت: ساماندهی معادن آهن و جذب سرمایه‌گذار برای معادن را نیز داشتیم که احیای ۱۴ معدن در برنامه کاری قرار گرفت.

وی اظهار داشت: احیای معادن کوچک، طرح خوبی است و با استقبالی که از معادن کوچک و متوسط در سطح استان شده امیدواریم بتوانیم بخش عمده‌ای از واحدهای معدنی غیرفعال به بهره‌برداری برسانیم.

فغفوری خاطرنشان کرد: گردهمایی معاونان معدنی سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت شمال‌غرب کشور نیز هفته گذشته در زنجان برگزار شد.

وی افزود: مباحث خوبی مانند بخشنامه گَوَن، حق چَرا، وکالت بلاعزل و نحو محاسبه حقوق دولتی در این گردهمایی مطرح و به وزارت صنعت منتقل شد.

فغفوری با اشاره به به‌روز شدن مزایده معادن استان، ادامه داد: آخرین برندگان مزایده معادن نیز اعلام شد و اکنون در این حوزه، معدن آماده برای مزایده در استان وجود ندارد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به برگزاری یکصد و چهل و سومین جلسه گارگروه تسهیل و رفع موانع استان زنجان از اردیبهشت ۹۴ تا کنون، گفت: جلسه امروز، شصت و سومین جلسه در سال جاری است.

وی اظهار داشت: بنا به دستور استاندار زنجان از آذر سال ۹۷ تمام جلسات کارگروه هم در محل واحدهای تولیدی و هم به صورت تخصصی برگزار می‌شود.

فغفوری خاطرنشان کرد: جلسه‌های مختص میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و کشاورزی برگزار شده و این جلسه نیز به بخش معدن اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه جلسه بعدی کارگروه، مربوط به صنوف تولیدی با تولی‌گری اتاق اصناف خواهد بود، افزود: در این صورت، جلسه اختصاصی برای تمام بخش‌های تخصصی استان برگزار شده است.

ماهنشان، بهشت معادن استان زنجان است

فرماندار ماهنشان نیز این شهرستان را بهشت معادن در سطح استان و کشور خواند و گفت: ماهنشان ۴۶ معدن دارد که ۳۱ مورد فعال و ۱۵ مورد غیرفعال هستند.

مجتبی نوری با بیان اینکه ۲۲ ماده معدنی از معادن ماهنشان استخراج می‌شود، اظهار داشت: حدود ۹۰۰ نفر نیز در معادن این شهرستان اشتغال دارند.

وی گفت: از معدنکاران انتظار داریم به تکالیف اجتماعی خود عمل کنند زیرا تمام راه‌های مواصلاتی روستایی این شهرستان را تخریب می‌کنند اما هیچ مشارکت و حمایتی نمی‌کنند.

نوری خاطرنشان کرد: شرکت تهیه و تولید مواد معدنی و معدن سرب و روی انگوران، حمایت و مشارکت لازم را دارند اما انتظار داریم دیگر صاحبان معادن و صنایع در شهرستان نیز به تکالیف خود عمل کنند.

فرماندار ماهنشان اظهار داشت: روستاهای محروم در جوار معادن قرار گرفته‌اند اما معدنکاران به تکالیف خود عمل نمی‌کنند در حالی که جاده‌ها برای روستاها ساخته شده و برای معادن نیست.

وی افزود: مسیرهای این شهرستان، کشش بار تناژ زیاد را ندارند و کامیون‌ها بارهای مازاد بر ظرفیت خود می‌زنند.

نوری گفت: بیشترین تحصیلکرده حوزه معدن حتی در مقطع دکتری نیز در این شهرستان قرار دارد و ظرفیت خوبی برای بهره‌مندی معادن به شمار می‌روند.

فرماندار ماهنشان، مجموع راه‌های مواصلاتی این شهرستان را ۹۰۰ کیلومتر خواند و اظهار داشت: برای اولین بار در طول چند سال اخیر، نزدیک به ۸۰ کیلومتر از مسیرهای روستایی با همکاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان و با اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان از منابع ملی، آسفالت می‌شود.

به گزارش ایرنا، استاندار زنجان پیش از این جلسه از معدن فسفات و آهن روستای سعیدکندی و معدن سرب و روی انگوران بازدید به عمل آورد.

از زمان حضور حقیقی به عنوان استاندار در زنجان تمام جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان به صورت تخصصی و در محل واحدهای تولیدی و صنعتی برگزار شده و پیش از برگزاری جلسه نیز چند واحد در آن حوزه مورد بازدید اعضای کارگروه قرار گرفته است.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 حقوق سازمان صنعت معدن و تجارت استان صنایع دستی و گردشگری صنعت مزایده قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۷۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است

شهرام دبیری رئیس شورای عالی استان‌ها به مناسبت فرارسیدن روز ملی شورا‌ها ظهر امروز در نماز جمعه تهران سخنرانی کرد.

دبیری در این سخنرانی در حضور نمازگزاران تهرانی عنوان کرد: روز ملی شورا‌ها را به عموم مردم و جامعه شورایی و روز کارگر و معلم را به کارگران زحمتکش و فداکار و معلمان فرهیخته و خدوم کشور تبریک عرض می‌کنم.

وی افزود: جای بسی افتخار است که ایران امروز در اوج اقتدار و عزت به‌عنوان الگوی انقلابی و آزادی خواهی در دنیا و منطقه مطرح شده است. پیشرفت‌های علمی و تکنولوژی جمهوری اسلامی ایران چشمگیر و صعودی بوده و چشم جهانیان را خیره کرده است.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: ۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ مصادف با فرمان تاریخی حضرت امام به شورای انقلاب مبنی بر تهیه و تصویب آیین نامه اجرایی شورا‌ها برای اداره امور محلی شهر و روستایی است که متاسفانه به دلیل شروع جنگ تحمیلی، فعالیت شورا‌ها با تأخیر از سال ۱۳۷۸ شروع به کار کردند. 

دبیری ادامه داد: جایگاه شورا‌ها در قانون اساسی بسیار رفیع است. به طوری که یک فصل از قانون اساسی مربوط به شورا‌ها بوده و طبق اصل هفتم قانون اساسی شورا‌ها از ارکان تصمیم گیری و اداره امور کشورند.

وی با اشاره به مردمی بودن نهاد شورا اظهار داشت: اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و طبق وظیفه قانونی، همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند. در همین موضوع سیل اخیر سیستان و بلوچستان اعضا شورا‌های شهر و روستا و شورای عالی استان‌ها از استان سیستان و بلوچستان از اولین لحظه‌ها و به صورت شبانه روزی پیگیر حل مشکلات مردم سیل زده بودند. چراکه اعضای شورا خود از جنس همین مردمند و هنوز هم برای باز گشایی راه‌های روستایی تلاش می‌کنند.

رئیس شورای عالی استان‌ها تاکید کرد: جامعه شورایی کشور در راستای توسعه پایدار به دنبال حکمرانی خوب شهری با مشارکت همه شهروندان در تصمیم گیری‌ها است. از سوی دیگر همراه دولت، جامعه مدنی و بخش خصوصی است.

وی عنوان کرد: اکنون مهم‌ترین وظیفه دولت، ما و تمامی مسئولان مهار تورم است. عدم افزایش دستمزد کارکنان و کارگران متناسب با نرخ تورم معنای فقیر‌تر شدن روز به روز مردم با افزایش فاصله طبقاتی است. این وظیفه ماست که این مشکل را حل کرده و با ایجاد امکانات رفاهی امید را در جامعه افزایش دهیم و بتوانیم مشارکت مردم را در تمام امور ارتقا دهیم. راه سنجش موفقیت هر مجموعه سازمان یا نهاد میزان مشارکت مردم در فعالیت‌های آن مجموعه است. پس بیایید متحد و همدل، با هم مشارکت مردم را افزایش داده و مردم را محرم خود بدانیم. چرا که مردم ما لایق بهترین‌ها هستند و بزرگترین پشتیبان کشور نظام محسوب می‌شوند.

دبیری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جامعه شورایی با توجه به ظرفیت قانونی خود مبنی بر برنامه‌ریزی در خصوص مشارکت مردم در راستای انجام خدمات اجتماعی، رفاهی و عمرانی، آمادگی خود را جهت تحقق شعار سال «جهش تولید، با مشارکت مردم» و اقدامات عملی در این رابطه را اعلام می‌نماید. از این رو استفاده از ظرفیت عظیم جامعه شورایی که در صف اول ارتباط با مردم قرار دارند و به دنبال حل مشکلات مردم هستند در این زمینه بسیار کارساز خواهد بود.

دبیری توضیح داد: اعضای شورا در روستا‌ها تمام تلاش خود را جهت رفع کمبود‌ها و نارسایی‌ها و افزایش مشارکت و خودیاری مردم برای پیشبرد امور روستا و تبیین سیاست‌های دولت و تشویق و ترغیب روستاییان جهت اجرای این سیاست‌ها و نظارت بر اجرای طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی روستایی می‌کنند.

رئیس شورای عالی استان‌ها کمک رسانی و امداد در مواقع بحرانی و تلاش برای رفع اختلافات افراد و محلات و حکمیت میان آنها را از دیگر وظایف شورا‌ها در روستا‌ها برشمرد و گفت: اعضای شورا‌های روستا به‌ خوبی توانسته‌اند این وظایف را انجام می‌دهند.

وی افزود: در شهر‌ها نیز علی‌رغم کمبود‌ها و مشکلات مرتبط باید درآمد پایدار، تلاش خود را برای توسعه مناطق کم‌برخوردار مصروف می‌دارند.

دبیری ضمن اعلام آمادگی مدیریت شهری برای ایجاد زمینه سرمایه‌گذاری بیان کرد: از عموم مردم و سرمایه گذاران دعوت می‌کنیم در خصوص گسترش مراکز گردشگری و تفریحی، ورزشی و فرهنگی مشارکت نمایند.

رئیس شورای عالی استان‌ها ادامه داد: یکی از مهمترین اهداف ما «اجرای مدیریت یکپارچه شهری» است که در آن تمام سازمان‌های شهری و خدمات دهنده و فرهنگی با هماهنگی شهرداری‌ها و شوراها، شهر را اداره می‌کنند. همان تجربه موفقی که در تمام دنیا اجرایی شده است. 

وی با بیان اینکه جامعه شورایی، با تمام توان در خدمت مردم و کشور هستند گفت: اعضای شورا‌های روستا، بخش، شهر، شهرستان، استان و شورای عالی استان‌ها بی صبرانه منتظر ملاقات با مقام معظم رهبری هستند و ما اینجا از بیت حضرت آقا در خواست می‌کنیم که در زمان مقتضی اجازه این ملاقات را به جامعه شورایی کشور بدهند تا جامعه ۱۲۷ هزار نفری شورا‌های کشور با انگیزه و اشتیاق بیشتر در رابطه با عملی کردن شعار سال قدم‌های بلند و مؤثری را بردارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است
  • اولین جلسه شورای راهبری بانوان سازمان تبلیغات برگزار شد
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر