Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جمعیت دانشجویی امام حسن (علیه‌السلام) گفت: چالش حاشیه نشینی با شعار «گریز از حاشیه حرکت به سمت محلات کارآمد شهری» به همت جمعیت دانشجویی امام حسن (ع) در سطح کشور برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، رضا غلام‌زاده درباره این طرح گفت: جمعیت دانشجویی امام حسن (ع) چندسالی است که در سطح کشور در مناطق حاشیه شهر‌ها فعالیت می‌کند، اعضای این جمعیت به دنبال رفع محرومیت در مناطق حاشیه شهر هستند به همین منظور به‌دنبال این هستیم که شبکه مسائلی که محله‌های هدف به آن درگیر هستند را احصا کرده تا بتوانیم اقدام اقدامات زیربنایی و عمومی‌تری برای حل مشکلات محلات انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اکنون با کمک اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های مختلف کارگروه‌هایی برای احصا و حل مشکلات مناطق حاشیه شهر‌ها تشکیل شده است، اما برای استفاده از ظرفیت عمومی نیز یک فراخوان عمومی و چالش جمعی در نظر گرفته شده است.

مدیر جمعیت امام حسن (ع) بیان کرد: چالش حاشیه‌نشینی با شعار گریز از حاشیه حرکت به سمت محلات کارآمد شهری با رویکرد جمع‌آوری نظرات و ایده‌ها پیرامون نظام مسائل محلات حاشیه‌نشین و دستیابی به محلات کارآمد شهری برگزار می‌شود. این چالش فراخوانی عمومی بوده و برای جلب مشارکت مردم ازطریق فضای مجازی صورت گرفته است

غلامزاده اشاره کرد: جمعیت دانشجویی امام حسن (ع) در ۳۰۰ محله حاشیه شهر‌ها فعالیت می‌کند؛ طرح‌های ارسالی به چالش پس از اصلاح و تکمیل، توسط اعضای این جمعیت در محله‌های هدف اجرا خواهد شد، با کمک‌های مردمی به دنبال عمق بخشیدن به فعالیت‌های داوطلبانه جمعیت هستیم.

وی اعلام کرد: محور‌های چالش حاشیه نشینی شامل نهاد‌های اجتماعی محله، وضعیت کالبدی و زیرساخت، وضعیت اقتصادی، فرهنگی و آموزشی، سلامت و محیط زیست و قومیت و تابعیت است.

مدیر جمعیت امام حسن (ع) تاکید کرد: نفراتی که در این چالش مشارکت می‌کنند علاوه بر این‌که در رفع مشکلات مناطق حاشیه‌نشینی شهر مشارکت خواهند داشت از جوایز و هدایایی نیز برخوردار خواهند شد؛ به نفر اول این چالش ۵ میلیون، نفر دوم ۳ میلیون و نفر سوم نیز ۲ میلیون ریال هدیه نقدی اهدا خواهد شد.

وی درباره شاخص‌های داوری ایده‌ها در این چالش گفت: ملاک‌های انتخاب ایده‌های برتر شامل قابل سنجش بودن مسئله، صریح بودن مسئله، جهت‌دار بودن مسئله و میزان پرداخت ریشه‌ای به مشکل خواهد بود، علاقمندان می‌توانند با مراجعه به سامانه کندو به آدرس candoportal.com و انتخاب بخش چالش حاشیه نشینی از ۷ دی ماه تا ۷ بهمن‌ماه نظرات و ایده‌های خود را ارائه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: غلامزاده جمعیت دانشجویی امام حسن گروههای جهادی بسیج دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۷۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید

ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس جمعیت و خانواده با بیان اینکه بحران پیری جمعیت در کمین است، گفت: پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید.

فاطمه ذوالفقاری در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه اگر وضعیت به همین منوال باشد به زودی پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید، تصریح کرد: بدون شک هیچ بحرانی خطرناک‌تر از بحران پیری جمعیت برای ایران نیست.

وی با اشاره به اینکه با برنامه‌ریزی می‌توان از بحران جمعیت عبور کرد، عنوان کرد: جمعیت هر کشوری از مهمترین سرمایه‌های آن مرز و بوم محسوب می‌شود.

این کارشناس جمعیت و خانواده با تاکید براینکه بدون شک نیروی انسانی در ساختن جامعه جوان، نقش بسزایی خواهد داشت، گفت: از بانوان و رابطین فعالی در روستاها می‌توان بهره برد که در زمینه ترویج فرزندآوری می‌توانند کمک شایانی داشته باشند.

ذوالفقاری اظهار کرد: طی چند سال آینده کشور با یکی از مهمترین چالش‌ها به نام بحران پیری جمعیت مواجه خواهد شد، افزود: بدون شک اگر بحران سالمندی و پیری مدیریت نشود تبدیل به ابر بحران خواهد شد.

این کارشناس جمعیت و خانواده افزود: بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری باید در جهت جهاد تبیین گام برداشته شود تا بتوان این بحران را مدیریت کرد.

وی افزود: جهش خوبی برای خدمت‌رسانی در جهت افزایش جمعیت توسط مدیران برداشته شده که به سمت رشد پیش رویم اما باز هم تلاش بسیاری را می‌طلبد که شیب نزولی به سمت تثبیت و سپس صعودی بُرده شود.

ذوالفقاری خاطرنشان کرد: ایران دستاوردها و پیشرفت‌های خوبی را در زمینه‌های علمی، پزشکی و... به دست آورده که مرهون تلاش جوانان این سرزمین است.

وی تصریح کرد: چالش‌های تک فرزندی باید بررسی و مسائل و مشکلات شناسایی و اولویت‌بندی شود تا از چاله جمعیتی خارج شویم.

این کارشناس جمعیت و خانواده با بیان اینکه هرچند نگرش مردم به فرزندآوری نسبت به گذشته تغییر کرده است اما هنوز وضعیت مطلوب نیست، گفت: فرهنگ‌سازی راه‌حل رهایی از چاله جمعیتی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید
  • مرحله دوم انتخابات ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • وحیدی: مرحله دوم انتخابات ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • حرکت دسته عزاداری در روز شهادت امام جعفر صادق (ع) در تهران برگزار می شود