Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@03:50:14 GMT

سیتی (Citi)، بانکی برای شهرهای جهان

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۹۸۱۸۶

سیتی (Citi)، بانکی برای شهرهای جهان

سیتی (Citi)، یکی از بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین گروه‌های مالی و اعتباری جهان است که تاکنون با چالش‌های زیادی رو به رو شده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، این بانک جهانی که مرکز مدیریت آن در نیویورک سیتی قرار دارد، با ادغام چند شرکت بزرگ خدمات بانکی به وجود آمد؛ سیتی جایگاه سوم را در زمینه بزرگ‌ترین بانک‌های آمریکا به خود اختصاص داده است و از لحاظ سیستمی به عنوان یک موسسه مالی مهم شناخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون با توسعه شهرهای جهان، سیتی بانک مشارکت روزافزونخود را با جوامع، دولت‌ها و مشاغل جهانی آغاز کرده است تا بدین وسیله راه‌حل‌های نوآورانه برای رونق کسب و کار  و تغییرات غیر منتظره زندگی شهرنشینی فراهم کند.

تاریخچه تاسیس سیتی

 اوایل قرن ۱۹ در در شهرهای بزرگ آمریکا مانند بوستون، بالتیمور، فیلادلفیا و نیویورک، بانک "Bank of the United States"شعبه داشت، اما تاجران نیویورکی به دلیل وجود مشکلات متفاوت در این بانک، خواستار تاسیس و راه اندازی بانک جدیدی در این شهر بودند شود؛ بنابراین در سال ۱۸۱۲، بانک City Bank of New York با مدیریت معاون اول رئیس جمهور وقت آمریکا تاسیس شد. بانک سیتی در دومین دهه از فعالیت خود با نخستین بحران‌های مدیریتی رو به رو شد، زیرا مشتریان مبالغ زیادی از بانک قرض گرفته و مدیران نیز توانایی ایجاد تنوع در پایگاه مشتریان را نداشتند. سپس تاجری به نام "چارلز لاتون" در سال ۱۸۲۴ مدیریت سیتی را بر عهده گرفت و ساختار آن را تغییر داد،این بانک در دهه‌های ابتدایی قرن ۱۹ عملکرد خوبی را به نمایش گذاشت. در سال ۱۸۲۵ "گورهام وورث" به سیتی پیوست؛ او اولین مدیر سیتی با سابقه فعالیت در امور بانکداری بود. "مووز تیلور" نیز یکی دیگر از تاثیرگذارترین افراد در تاریخ بانک سیتی بود که در سال ۱۸۳۷ به این بانک ملحق شد که در نهایت به عنوان مدیر کل انتخاب شد و به توسعه آن کمک شایانی کرد.

تاثیر جنگ داخلی و توسعه بین المللی بر سیتی

در دوران جنگ داخلی آمریکا از سال ۱۸۶۱ تا ۱۸۶۵، سیتی یکی از بانک‌هایی بود که وامی به ارزش ۵۰ میلیون دلار به رئیس جمهور وقت آمریکا پرداخت کرد. کنگره آمریکا در سال ۱۸۶۳ قانونی برای شکل‌دهی به ارز، یک واحد ملی تصویب کرد و سیتی نیز آن را پذیرفت؛ از آن پس نام بانک به "National City Bank of New York" تغییر یافت. اغلب مشتریان تجاری سیتی در پایان قرن ۱۹ بیشتر فعالیت‌های مالی خود را با کشورهای دیگر انجام می‌دادند. بنابراین بانک سیتی واحدی برای تبادل پول با کشورهای دیگر راه اندازی کرد و اولین صرافی خود را تاسیس کرد؛ از این طریق ارتباط سیتی با شهرهای بزرگ اروپا مانند برلین، لندن، آمستردام و بروکسل افزایش پیدا کرد. علاوه بر این بانک "IBC" که در پاناما و چین فعالیت جدی داشت، در ابتدای قرن بیستم با سیتی ادغام شد. سپس در سال ۱۹۱۵، سیتی سهام کنترلی بانک IBC را خریداری کرد و آن را تحت کنترل خود درآورد.

بحران مالی و توسعه

سیتی بانک نیز همانند دیگر موسسه‌های مالی و اعتباری در دهه ۱۹۳۰ با بحران مالی رو به رو شد. در این دوره زمانی مشتریان دارایی‌های خود را از سیتی خارج کردند؛ درنتیجه به ساختار سیتی آسیب شدیدی وارد شد. با پایان جنگ جهانی دوم، سیتی برنامه‌های جدید خود را اجرایی کرد و پایگاه مشتریان را توسعه داد. در دهه اخیر بانک سیتی ساختار کلی خود را تغییر داده و تمرکز خود را بر کسب و کارهای اصلی معطوف کرده است.

وضعیت کنونی سیتی

این بانک در سال ۲۰۰۵ یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های خود را با هدف خدمت‌رسانی به مناطق محروم بین‌المللی راه‌اندازی کرد؛ "Inclusive Finance"بنیاد جدیدی که با این هدف راه‌اندازی شد، اکنون در بیش از ۴۰ کشور جهان فعالیت می‌کند. سیتی با ارائه خدمات گوناگون نظیر سرمایه‌گذاری شرکتی و راهکارهای مدیریت سرمایه، سرمایه‌گذاری و خدمات تراکنش محلی، تخصیص اعتبار، سپرده‌گذاری، بیمه و محصولات حواله‌ای، به مناطق محروم جهان کمک می‌کند. بخش مهمی از فعالیت‌های این بانک در دهه ۲۰۱۰ کمک به شکل‌گیری کسب و کارهای نوپا است؛ اجرای شعبه‌های بانک‌داری هوشمند نیز از دیگر برنامه‌های مهم سیتی در دهه ۲۰۱۰ به شمار می‌رود. طبق آخرین آمار سیتی (Citigroup) در سال ۲۰۱۸ درآمدی نزدیک به ۷۳ میلیارد دلار را از آن خود کرد و در حال حاضر، برند سیتی در جایگاه ۴۵ و در زمینه با ارزش‌ترین برندهای جهان قرار دارد.

کد خبر 402395

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سیستم بانکی آمریکا نیویورک بانکداری بانکداری الکترونیک بانک جهانی خدمات شهری بانک شهر شهرهای جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۸۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید

ایسنا/سمنان ​​​​​​​رئیس پلیس فتای استان سمنان در خصوص نصب همراه بانک‌های جعلی به شهروندان هشدار داد و گفت: کاربران، نرم افزارهای همراه بانک را فقط از منابع معتبر دریافت کنند.

سرهنگ فدائیان ۱۶ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیشرفت فناوری، امروزه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری قابل انجام بوده و این خدمات از روش‌های گوناگونی مانند اینترنت بانک، همراه بانک و... قابل دریافت است. 

وی افزود: مجرمان سایبری با طراحی همراه بانک‌های جعلی  بدافزار و قرار دادن نرم‌افزارها در منابع نامعتبر مبادرت به دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن همراه و کارت بانکی کرده  و اقدام به سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌کنند. 

سرهنگ فدائیان خاطرنشان کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند که برای جلوگیری از این اقدام، حتما تلفن همراه خود را به آنتی ویروس معتبر تجهیز کرده و به طور مستمر آن را به روز رسانی نمایند. همچنین باید توجه داشته باشند که اطلاعات مهم مانند رمز اول کارت‌ها، کلمه عبور سامانه‌های بانکی،  cvv۲ و تاریخ انقضای کارت  را بر روی گوشی تلفن همراه دخیره نکنند. 

سرهنگ فدائیان به شهروندان توصیه کرد: برای نصب اپلیکیشن های بانکی حتما از سکوهای عرضه نرم افزار موبایلی داخلی و یا سایت‌های رسمی بانک ها اقدام و از دریافت و نصب اپلیکیشن های آلوده که اکثرا لینک آنها توسط مجرمان سایبری از طریق ارسال پیام و یا پیامک ها به وسیله پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی برای شما ارسال می شود، اکیدا خودداری کنید. 

رئیس پلیس فتا استان سمنان از شهروندان خواست: در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید