Web Analytics Made Easy - Statcounter

حماسه ۹ دی ۸۸ که پایانی بر ۸ ماه فتنه انگیزی دشمنان است. روزی ماندگار در تاریخ انقلاب که مردم به موقع و به هنگام به نظام طراوتی مجدد بخشیدند. ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۳ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، انقلاب اسلامی مدلی تازه در معادلات عرصه سیاسی بود که این مدل مردمی ـ الهی هیچ گاه به مذاق قدرت های مستکبر خوشایند نبوده و به هر اندازه که انقلاب مستحکم تر شده، کینه شتری دشمنان شدیدتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور 40 میلیون نفری پای صندوق رای در سال 88 بی نظیر بود

سال 1388 در تقویم انقلاب اسلامی دارای مناسبت های غرور آفرین و عزت بخشی است. برای نخستین بار در طول تاریخ انقلاب و شاید دنیا مردم در مناسبات مردم سالاری نصاب دست نیافتنی خلق کردند و با حضور 40 میلیون نفری در پای صندوق های رای پای انقلاب امضا مقبولیت زدند.

این حضور بی نظیر که می توانست نظام را به قدرت بلامنازع مردمی در دنیا بدل سازد، دشمن را به لرزه انداخت و این لذت حضور 40 میلیونی با فتنه به تلخی گروید. نامزدهای سابقه دار انقلاب در دام دشمن غلطیده و پروژه انقلاب مخملی را کلید زدند.

این فتنه با وجود تلخ کامی ها که یکی از آنها تحریم های فلج کننده بود، ثمراتی چون رویش جوانان انقلابی و ولایتمدار با تراز بالا بود. این رویش ها فتنه 8 ماهه دشمن داخلی و خارجی را دریوم‌الله 9 دی ماه 88 زودند. این حضور مردمی که تضمین ماندگاری انقلاب است ورق را برگرداند و فصلی نو در معادلات جریان انقلاب ایجاد کرد.

حضور مردمی چه در فتنه 88 و چه در فتنه اقتصادی 96 و 98 شاخصی معتبر در وجه مردم سالاری انقلاب است. هر گاه مردم احساس کردند انقلاب نیاز به یاری دارد، 9 دی ها را به رخ کشیده اند.

مسئولی بسیج رسانه خوزستان:حضور مردم پشتوانه نظام است

سجاد بهمئی مسئول بسیج رسانه خوزستان در این باره اظهار داشت: انقلاب ها تنها با پشتوانه مردم متجلی می شوند. وقتی انقلاب اسلامی را بررسی می‌کنیم می‌بینیم که عوامل زیادی منجر به انقلاب می گردد. اما در بین این عوامل؛ سه عامل اصلی هستند که انقلاب بر پایه این سه عامل بنا می گردد.

وی افزود: این سه عامل را که مثلث انقلاب می‌نامیم عبارتند از ایدئولوژی ،رهبر و مردم. انقلاب اسلامی تنها به واسطه این سه ضلع اصلی بوده داست که توانسته به پیروزی برسد. در بین این سه عامل باتوجه به اینکه همه مهم و لازم و ملزوم یکدیگر در تجلی انقلاب می باشند، ولی نقش مردم و توده های مردم در اقشار مختلف مهمترین عامل در بروز و ظهور انقلاب بوده است.

مسئول بسیج رسانه خوزستان اظهار داشت: توده‌های مردم در تمام حوادث انقلاب حضور داشتند و این حضور به عنوان پشتوانه اصلی انقلاب بوده است. هیچ انقلابی بدون حضور توده‌های مردم به سرانجام نخواهد رسید. همانطور که می‌بینیم مردم در مسیر انقلاب همیشه در کنار انقلاب و آرمان های انقلاب حضور داشتند و هیچگونه روی گردانی از انقلاب در هیچ زمانی نداشته است.

بهمئی با اشاره به نقش مردم در پاسداری از آرمان‌ها گفت:  هر موقع حرمت‌ها و ارزش های دینی شکسته شد یا به آرمان‌ها توهین شده، این مردم بودند که به پشتوانه انقلاب و نظام به صحنه آمدند و حماسه های بزرگ را آفریدند.

عدم بصیرت علت اصلی شکل‌گیری فتنه 88 بود

وی ادامه داد: این مردم به واسطه ایدئولوژی اسلامی و آرمان های بزرگ انقلاب تا آخرین نفس پای انقلاب خود ایستاده اند. دلائل و شواهد نشان داده است که طی این 40 سال که از عمر انقلاب اسلامی می گذرد مردم در راه دفاع از آرمان های اسلام و انقلاب اسلامی و پاسداری از دستاوردهای آن سر از پا نمی شناسند و بدین گونه در این 40 سال پیروی از ولایت و رهبری را تکلیف اصلی خود می دانند.

این مدرس دانشگاه گفت: حماسه 9 دی به عنوان نقطه عطفی در عمر 40 ساله انقلاب اسلامی توانسته است طرفداری مردم از نظام مقدس اسلامی و ولایت فقیه و رهبری را به عنوان یک دستاورد بزرگ ایجاد کند. عناصر و علل اصلی ایجاد حوادثی مانند فتنه 88 که با هدف ایجاد فاصله میان مردم و ولایت بوده است به واسطه عدم بصیرت می باشد.

مسئول بسیج رسانه خوزستان افزود: مردم در حماسه 9دی تجلی ولایت و عشق به نظام و رهبری را دوباره زنده کردند تا به همه بدخواهان نظام ثابت کنند که مردم ولایت مدار و انقلابی و با بصیرت همیشه پای انقلاب بودند و خواهند بود.

وی با اشاره به ریشه های این حماسه گفت: شاید علت اصلی شکل گیری حماسه 9 دی در ظاهر انتخابات 88 و ادعای تقلب در انتخابات بوده است. در باطن هدف و مقصود چیز دیگری بود و آن هم استحاله و انجام انقلاب رنگی و از بین بردن آرمان ها و خصوصا ایدئولوژی اسلامی بوده است.

وی درپایان اظهار داشت: باوجود این نقشه‌های دشمن، مردم با بصیرت با رهبری هوشیارانه و با صلابت و اقتدار امام خامنه ای (مد ظله العالی) بعد از هتک حرمت به عاشورا و عزاداران حسینی در تاریخ 9 دی 88 توانسته اند حماسه ای دیگر خلق نمایند و این فتنه بزرگ را بدای همیشه خاموش نمایند.

 مهدی طرفی مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در این باره اظهار داشت: حماسه 9 دی، نه به زیاده خواهی و بی عدالتی بود. مردم 9 دی نشان دادند که برایشان انقلاب اسلامی از اشخاص مهم‌تر است.

این فعال دانشجویی اظهار داشت: در واقع 9 دی خروج مردم علیه دشمنان انقلاب و نفوذی‌های داخلی بود. مسیر9 دی از سال 88 بلکه از شکل گیری انقلاب شروع شده و انقلاب ما بر پایه همین راه بوده است.

‌حماسه 9 دی از دل مردم جوشید و متعلق به مردم است

طرفی درباره رمز ماندگاری حماسه 9 دی گفت:این حماسه مردمی چون از دل مردم جوشید در تاریخ ماندگار شد. البته 9 دی مربوط به هیچ جناح خاص سیاسی نیست و در خلق این حماسه همه ی مردم نقش داشتند. فتنه 88 بر پایه نگاه فکری زیاده خواهی و خوی اشرافی بعضی چهره ها و جریانات شکل گرفت که این مسئله باعث نادیده گرفته شدن مشارکت بالای مردم در انتخابات شد. عمارها این فتنه را کور کردند.

مسئول سابق بسیج دانشجویی اظهار داشت: حماسه 9 دی نشان داد مردم کشور را با اراده و قدرت خود می‌خواهند حفظ کنند نه با دخالت های خارجی. فتنه 88 کشور را واکسینه کرد، چراکه دست چدنی غربی‌ها برای مردم آشکار شد.

امام جمعه کرمانشاه: حماسه 9 دی تجلی بصیرت مردم برای خاموش کردن توطئه‌ دشمنان بود‌بصیرت دینی و سیاسی حماسه 9 دی ملت ایران را خلق کردایلام| 9 دی عامل در هم پیچیده شدن بساط فتنه و فتنه‌گران است

وی گفت: فتنه 88 آزمونی بزرگ برای خواص بود، که عده‌ای سربلند بیرون آمدند و عده ای رفوزه شدند، جنس حماسه 9 دی از جنس دفاع مقدس بود و در 88 عده ای با نقاب انسان دوستی و دموکراسی خودشان را معرفی کرد که با بصیرت مردم نقاب از چهره شان برداشته شد.

 منصور امین عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز درباره عظمت 9 دی گفت: حضور مردم در 9 دی همه تصورات دشمن را تغییر داد. موج مردم خیال براندازی دشمن را نابود کرد.

مردم همیشه پای انقلاب هستند

این استاد دانشگاه اظهار داشت: عده‌ای از عاملان فتنه 88 که پس از 10 سال با تغییر رنگ به جای عذرخواهی از مردم امروز مجدد صاحب منصب شدند و به قدرت رسیده اند باید بدانند مردم مثل همیشه پای انقلاب هستند و اجازه جسارت به ارزش ها را به احدی نمی‌دهند.

وی بیان داشت: مردم عوام از خواص پیشرو تر و آگاه تر هستند و هر کجا احساس کنند نیاز نظام است به هنگام و به موقع حضور پیدا می کنند.

گزارش از اکبر بهاری

انتهای پیام/341/ش

R41468/P/S6,57/CT7 واژه های کاربردی مرتبط فتنه 88 9 دی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فتنه 88 9 دی فتنه 88 9 دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۸۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا،  سرلشکر پاسدار حسین سلامی در پیامی به مناسبت فرا رسیدن ۱۷ اردیبهشت ماه روز بسیج سازندگی نوشت:

۱۷ اردیبهشت ماه در تقویم تاریخی میهن اسلامی مزین به نام «بسیج سازندگی» از نهادهای روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی است؛ امروز بسیج سازندگی ارائه تعریف نوینی از مدیریت جهادی در عرصه‌های خدمت خالصانه و بی منّ و اذی در پرتو ولایتمداری در مسیر تابناک آرمان‌های انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

 
 فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: بسیج سازندگی طی سال‌های فعالیت خود با اتکا به انگیزه و همت والای جوانان مومن و انقلابی و ورود به میدان‌های سازندگی، خدمت رسانی و محرومیت زدایی و دیگر عرصه‌های مختلف نیاز کشور به ویژه عمرانی، آبرسانی، نهضت کمک‌های مومنانه، اقتصاد مقاومتی و نهضت مسکن محرومان و شتافتن به کمک مردم در بلایای طبیعی، به شایستگی از توانمندی‌های شگفت آور و غیرقابل انکار خود برای آبادانی ایران عزیز رونمایی کرد و با ترسیم نقش موثر پویا و حیات‌بخش تجربه گرانبها و الهام بخشی فراروی علاقمندان به انقلاب و نظام اسلامی فراتر از جغرافیای این سرزمین گشود.

سرلشکر سلامی تاکید کرد: حضور مجاهدانه و هوشمندانه در صحنه‌های پرمسئوولیت خدمت رسانی و مردم یاری با نصب‌العین قرار دادن منویات و رهنمودهای حکیمانه رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) از شاخصه‌های برجسته «سازمان بسیج سازندگی» است که موجبات گسترش فرهنگ و تفکر ناب جهادی بعنوان یادگار ارزشمند حضرت امام خمینی (ره) را بین جوانان ایران اسلامی رقم زده است.

وی تاکید کرد: اینک در گام دوم انقلاب اسلامی که تجلی عزت مداری، اقتدار، پیشرفت و شکوه ایران عزیز در مسیر تمدن سازی و درک عصر ظهور است، باور داریم رفع محرومیت تنها با اتکال به خداوند متعال و برخورداری از تفکر و روحیه جهادی و عمل انقلابی و اعتماد به نیروی انسانی مخلص و شیفته خدمت و فداکاری امکان‌پذیر خواهد بود.

فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: اینجانب سالروز تشکیل بسیج سازندگی را به مسئولین ارجمند و یکایک جهادگران خدوم این نهاد مقدس تبریک می‌گویم و امیدوارم حرکت متعهدانه و مخلصانه جهادگران ولایی و انقلابی تحت تعالیم اسلام ناب محمدی (ص) و آموزه‌های تاریخی انقلاب، در راستای جلب رضای پروردگار و خرسندی رهبر عزیز و جانباز انقلاب و آرامش بخشی به ملت شریف ایران، شکوهمندانه و پرفروغ تر از گذشته تداوم یابد.

دیگر خبرها

  • موفقیت‌ها در دل تحریم به دست آمده است
  • مردم در زمینه خودکفایی محصولات کشاورزی تلاش کنند
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • داوطلبان مورد حمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی در زنجان و خدابنده
  • کاندیداهای موردحمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی درزنجان و خدابنده
  • حضور چشمگیر در مرحله دوم انتخابات پشتوانه‌ای برای نماینده است
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است