Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا پایتخت، در پاسخ به این سوال که هک شدن حساب‌های بانک تجارت، ملت و سرمایه در هفته‌های اخیر توسط پلیس تایید می‌شود؟ گفت: ما بررسی کردیم، اما بررسی‌های ما به این نتیجه نرسید. زیرا اگر مجرمان به این کار دست میزدند، قطعا سرقتی انجام می‌شد و از میلیارد‌ها تومان پول نمی‌گذشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ کاظمی در خصوص شایعاتی که مبنی بر استخدام هکر‌های حرفه‌ای توسط پلیس، مطرح می‌شود نیز گفت: مجرم برای ما مجرم است و، چون اعتمادی وجود ندارد، بنابراین هیچگونه همکاری بین پلیس و هکر‌ها وجود ندارد.

رئیس پلیس فتا پایتخت در پاسخ به این سوال که کدام قشر بیشتر گرفتار دام‌های کلاهبرداری در فضای مجازی می‌شوند؟ نیز افزود: از همه قشر‌ها در بین شاکیان ما وجود دارد. در بسیاری از افراد تحصیلکرده و سرشناس گرفتار کلاهبرداری‌های اینترنتی می‌شوند که متاسفانه این امر نشان از دانش رایانه‌ای کم افراد است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا پلیس به محتوای پیام‌های شبکه‌های اجتماعی افراد دسترسی دارد؟، عنوان کرد: گفته می‌شود همه نرم افزار‌ها رمزنگاری شده و ایمن هستند. ما از طریق نرم افزار‌ها به چت‌ها یا اطلاعات مجرمان دسترسی نداریم، اما از طریق به دست آوردن تلفن همراه می‌توانیم موارد را بررسی کنیم. همچنین پیامک و تلفن‌ها باید با مجوز مراجع قضایی از اپراتور‌ها استعلام کنیم. در حالت کلی نمی‌توان به اطلاعات کسی دسترسی پیدا کرد، اما در برخی موارد، هکر‌ها با نصب بدافزار‌ها در تلفن‌های همراه، می‌توانند اطلاعات افراد را ببینند.

سرهنگ کاظمی در خصوص خرید و فروش مواد مخدر در شبکه‌های اجتماعی نیز گفت: اگر خرید و فروش مواد مخدر در فضای مجازی توسط پلیس فتا شناسایی شود، به پلیس مبارزه با مواد مخدر گزارش داده می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سلبریتی‌ها برای پیگیری چه مواردی به پلیس فتا مراجعه می‌کنند؟، افزود: نشر اکاذیب، توهین و افترا و هتک حرمت و حیثیت بیشترین جرائمی است که سلبریتی‌ها از آن شکایت دارند.

رئیس پلیس فتا پایتخت در خصوص اینکه آیا استفاده از یکی از پیام رسان‌های داخلی برای مشخص کردن محل اغتشاشات صحت دارد؟، گفت: ما چنین پرونده‌ای در تهران نداشتیم، اما این مسائل امنیتی، در پلیس امنیت عمومی بررسی می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا پلیس فتا، دارک وب و دیپ وب را مورد بررسی قرار می‌دهد؟، عنوان کرد: به گفته کارشناسان بیشتر جرائم سازمان یافته و حرفه‌ای در دارک وب و دیپ وب صورت می‌گیرد. بستری که ما از آن استفاده می‌کنیم تنها ۴ تا ۶ درصد کل فضای مجازی است و بقیه آن مخصوص همین فضا‌ها است. پلیس این حوزه را رصد می‌کند، اما پیگیری آن سخت است.

سرهنگ کاظمی در پاسخ به این سوال که اگر افرادی در خارج از مرز‌های کشور علیه افراد داخلی و امنیت کشور اقداماتی در شبکه‌های اجتماعی انجام دهند، مسئول رسیدگی به این جرائم کدام ارگان است؟، عنوان کرد: افرادی که در کشور‌های دیگر علیه کشور ما جرائمی را انجام دهند، توسط پلیس فتا رصد و توسط نهاد‌های امنیتی پیگیری می‌شود. اما جرائم شخص علیه اشخاص داخل کشور در صورت تشکیل پرونده و شکایت، قابل تعقیب است.

منبع: میزان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس فتا بانک تجارت بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۸۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟

اخیرا کمیسیون اجتماعی مجلس طرحی پیشنهادی را مصوب کرد که طی آن روزهای تعطیل هفته پنجشنبه و جمعه و روزهای کاری هفته از شنبه تا چهارشنبه تعیین شود اما برخی فعالان اقتصادی نسبت به این موضوع انتقاد داشتند.

به گزارش ایسنا، آن‌ها معتقدند ایران در حال حاضر هم چهار روز کاری مشترک با دنیا دارد و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست. البته این موضوع هنوز قطعی نیست و باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

در این رابطه شهاب جوانمردی، اظهار کرد: در اصل فقط بحث ارتباط دو سازمان مطرح نیست، بلکه با توجه تفاوت‌های زمانی و برنامه‌های کاری، در موارد زیادی حتی تنظیم زمان جلسات مشترک هم دشوار است؛ به ویژه به این دلیل که معمولا کارمندان در سایر کشورها در روزهای تعطیل خود کار نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه اثرگذاری منفی تعطیل شدن روز پنجشنبه بر بحث تجارت بدیهی است، تصریح کرد: این اثرگذاری حتی در ارتباط با کشورهای همسایه هم وجود دارد.

به گفته این عضو حتی اگر بانک‌ها در روز دوم تعطیلات فعال باشند باز هم بر تجارت خارجی اثر منفی دارد، گفت: در آن صورت یک روز به تعطیلات کشور اضافه شده، اما بانک‌ها و شرکت‌هایی که باید به آنها خدمات دهند باید فعالیت کنند و به کارمندان اضافه کاری پرداخت کنند که این خود یک هزینه اضافه است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • بانک تجارت در فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۱۶۹۸ فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد