Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که نمایندگان استان تهران تلاش دارند تمام دستگاه‌های اجرایی را برای اجرای هر چه بیشتر و سریعتر قانون هوای پاک با یکدیگر هماهنگ کنند تاکید کرد: به دلیل تعدد دستگاه‌های تصمیم گیر در این حوزه ایجاد یک هماهنگی کاری سختی است.

محمدرضا بادامچی در گفت و گو با ایسنا، در خصوص چرایی اجرایی نشدن قانون هوای پاک گفت: اخیرا به همراه چند تن از نمایندگان تهران با معاونین محیط زیست کشور جلسه‌ای در همین باره داشتیم و این موضوع را مورد بحث و بررسی قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها می‌گفتند ما تاکنون ۱۴ آیین‌نامه را در این باره تدوین کرده و به تصویب رساندیم منتهی تعدد دستگاه‌های که باید در این باره با یکدیگر هماهنگ باشند خود معضلی را ایجاد کرده است.

وی افزود: هماهنگ شدن تعداد دستگاه‌های که در این حوزه باید با یکدیگر همراهی کنند بسیار سخت است. ما در واقع این جلسه هماهنگی را برگزار کردیم تا این دستگاه‌ها را با یکدیگر همراه سازیم و اگر تناقضی به نظر می‌رسد برطرف کنیم. ما در گذشته نیز خیلی از قوانین را در حوزه هوای پاک شاهد بودیم اما به دلیل همین تعدد نهادهای تصمیم گیرنده مشکلاتی را شاهد بودیم برای مثال در قانون تولید کنندگان موتورسیکلت باید در کنار تولید موتورهای کاربرات و انجکتور موتور برقی نیز تولید کنند و در قانون نیز تصریح شده بود که اگر این کار انجام شود تولید کننده مجازات می‌شود اما به دلیل مسائل اقتصادی کنونی فعلا این تولید کنندگان برای مدتی از این کار معاف شدند. در واقع ما در این حوزه شاهد این گونه مشکلات هستیم  وگرنه تمام شرایط برای اجرای قوانین حوزه هوای پاک فراهم است.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما در سطح شهر خودروهای دیزلی زیادی داریم تعداد زیادی از این خودروها فرسوده هستند که به دلیل مسائل اقتصادی نمی‌توانیم آنها را کنار بگذاریم.  این در حالی است که طبق دستور معاون رئیس جمهور نیز برای خودروهای دیزلی تولید جدید هم فیلتر نصب نمی‌شود اما باید توجه کنیم که بیش از ۵۵ درصد آلودگی آب و هوایی به دلیل همین خودروهای دیزلی است.

وی در پایان اضافه کرد: ما در این جلسه در کنار یکدیگر جمع شدیم تا بتوانیم تمام دستگاه‌های موظف در این حوزه را با یکدیگر هماهنگ کنیم که به امید خدا برگزاری این جلسات نیز ادامه پیدا می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلودگی هوا مسئولان هوای پاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۹۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی انصاری، با بیان اینکه آب‌های بسته بندی دارای مزایای متعددی هستند، از عدم وجود آلودگی‌های میکروبی و انگلی بیماری‌زا، وجود محدوده‌های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت کش‌ها به عنوان بخشی از این مزایا یاد کرد و گفت: دلیل کنترل کیفیت این محصولات در محل تولید از منبع اصلی آب گرفته تا پایان فرایند است در حالی که برای آب چاه کنترلی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اظهارنظر در مورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، یادآور شد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب‌های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد.

انصاری ادامه داد: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد اخذ می‌شود. هر محصول یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن‌های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه‌های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می‌شود.

کد خبر 6097527 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تغییر رنگ و بوی آب پکیج
  • هوای رباط کریم تقریبا سالم است/خرابی دستگاه پایش آلودگی هوا
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • مشکل بارسا با نایکی: دعوا سر اسم لواندوفسکی!
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • فرآیند تولید شلنگ آب در یک کارگاه کوچک پاکستانی (فیلم)
  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود