Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته مدیرعامل شرکت خاکریزآب تکمیل شبکه جمع آوری و هدایت آبهای سطحی شهر تهران نیازمند تعریف، طراحی و اجرای 210 پروژه است و اجرای این اقدامات به 7 هزار میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد.

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، پیمان عباسی با بیان آنکه طرح جامع مدیریت آبهای سطحی شهر تهران، مدیریت شهری پایتخت را ملزم به پایش کمی و کیفی رواناب ها نموده است، یادآور شد: چنین سامانه ای قادر خواهد بود علاوه بر پایش عملکرد مورد انتظار از شبکه جمع آوری و هدایت آبهای سطحی، موارد مهمی از قبیل وضعیت رسوب گذاری، سرعت، عمق و دبی رواناب عبوری و همچنین شاخص های کیفی و زیست محیطی آبهای سطحی را در مقاطع مختلف شبکه مورد سنجش قرار داده و به صورت مستمر پایش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در گام نخست مقوله پایش آب در طرح جامع مدیریت آبهای سطحی، احداث 24 ایستگاه آب سنجی پیش بینی شده و این تعداد در گام های توسعه ای به 30 ایستگاه می رسد.

عباسی خاطرنشان ساخت: احداث این ایستگاه های هیدرومتریک با استفاده از تجهیزات خارجی، هزینه های قابل توجهی در پی دارد حال آنکه فناوری های به کار رفته در این تاسیسات چندان پیچیده نیست و از این رو همکاری با شرکت های دانش بنیان، پارک های علم و فناوری و مراکز دانشگاهی در زمینه تولید سیستم های پایش آب، راهکاری است که می تواند ضمن صرفه جویی قابل توجه ارزی، ارائه خدمات مطلوب در زمینه پشتیبانی از این سامانه ها را نیز تضمین کند.

مدیرعامل شرکت خاکریزآب در ادامه با بیان آنکه ایستگاه های آب سنجی با توجه به قابلیتی که در سنجش سرعت، عمق و دبی رواناب دارند، در زمینه تکمیل و راه اندازی سیستم های هشدار سیلاب نیز کارآمد خواهند بود، اضافه کرد: خروجی این سامانه ها، اطلاعات ارزشمندی را در اختیار مشاوران طراح شبکه جمع آوری و هدایت آبهای سطحی شهر تهران قرار می دهد تا طراحی های آتی در زمینه تکمیل این شبکه با مقاطع بهینه انجام شده و به این ترتیب در هزینه های قابل توجه توسعه و تکمیل شبکه هدایت رواناب ها صرفه جویی گردد.

به گفته وی تکمیل شبکه جمع آوری و هدایت آبهای سطحی شهر تهران نیازمند تعریف، طراحی و اجرای 210 پروژه است و اجرای این اقدامات به 7 هزار میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آب آبهای سطحی بودجه شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۰۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان از کسب رتبه نخست افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی در ایستگاه‌ها و ناوگان جمع‌آوری پسماند خشک توسط این منطقه خبر داد.

سیدسلمان قاضی‌عسگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با توجه به اهمیت تفکیک پسماندها و لزوم تحویل پسماندهای خشک قابل بازیافت به مراکز ذی‌صلاح، همچنین افزایش مراجعه شهروندان به ایستگاه‌های جمع‌آوری پسماند خشک و جلب مشارکت آن‌ها برای تفکیک و تحویل اقلام بازیافتی، آموزش‌های ویژه‌ای در مراکز فرهنگی و آموزشی و مساجد اجرا و موجب افزایش بازیافت سطح منطقه شده است.

وی افزود: با توجه به اعلام مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان در برسی مناطق پانزده‌گانه، آمار مقایسه‌ای پسماند خشک قابل بازیافت جمع‌آوری شده در ایستگاه‌های بازیافت، منطقه ۹ شهرداری اصفهان در رتبه نخست افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی در ایستگاهای بازیافت سطح شهر است.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان تصریح کرد: بهترین راهکار جداسازی مواد بازیافتی از پسماند تر تفکیک از مبدا است، از این‌رو شهروندان به‌ویژه زنان خانه‌دار باید با جدا کردن بازیافت از پسماند تر در راستای حفظ محیط زیست با شهرداری همکاری کنند.

قاضی‌عسگر خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو ایستگاه ساختمانی و دو غرفه ثابت بازیافت در سطح شهر فعال است و درصدد هستیم تا پایان سال جاری تعداد ایستگاه‌های بازیافت را برای رفاه حال شهروندان منطقه افزایش دهیم.

کد خبر 749383

دیگر خبرها

  • جمع آوری تمام آب‌های سطحی در دزفول طی سه ساعت
  • تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • انتصاب در ساترا/ کریمان جایگزین حسام‌پور شد
  • آمادگی ایستگاه‌های پمپاژ برای دفع آب‌های سطحی در خوزستان
  • چهار هزار میلیارد ریال صرف احداث طرح های جمع آوری آبهای سطحی و ساماندهی آبگرفتگی معابر کرج شده است.
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی
  • هدایت و تربیت، مهمترین رسالت معلمان
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد