Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادرات گاز طبیعی مایع آمریکا افزایش یافت و حالا این کشور سومین صادرکننده بزرگ این محصول در ۲۰۱۹ پس از قطر و استرالیا است. ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۸ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، صادرکنندگان گاز طبیعی مایع (LNG) آمریکا در حالی وارد 2020 میشوند که با 60 درصد افزایش در صادرات این محصول در 2019، رکورد زده اند ولی افزایش نگرانی در مورد ضعیف شدن تقاضا و رقابت شدید می تواند مانعی در برابر آنها در سال جدید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهار تاسیسات جدید انتقال گاز طبیعی مایع در 2019 در آمریکا راه اندازی شد. این کشور تا 2024 تبدیل به بزرگترین صادر کننده گاز طبیعی مایع در جهان خواهد شد.

 به نظر می رسد گاز طبیعی مایع جایگزینی برای کشورهای آسیایی است که نیروگاه های برقشان وابسته به سوخت ذغال سنگ است. صادرات گاز طبیعی مایع در سال های اخیر از قطر، استرالیا و آمریکا، سه صادر کننده بزرگ این محصول در دنیا افزایش یافته است.

 ماهیت بی ثبات بازار در اوایل سال جاری میلادی آشکار بود، زمستان گرم در آسیا تقاضای سوخت را کاهش داده و باعث شد واردکنندگان آسیایی محموله ها را به سمت اروپا برگردانند. بنابراین احتمالاً قیمت گاز طبیعی مایع در 2020 کاهش می یابد.

 قیمت گاز طبیعی مایع در اروپا و آسیا در 2019، 40 درصد کاهش داشت. تحلیلگران مورگان استنلی و انرژی اسپکتس می گویند برخی پایانه های صادرات گاز طبیعی مایع آمریکا به خاطر عدم وجود تقاضا در 2020 موقتا بسته خواهند شد. قیمت پایین و تقاضای ضعیف پروژه های در حال توسعه گاز طبیعی را به خطر می‌اندازد.

ذخایر نفت خام آمریکا بیش از حد انتظار کاهش یافتدورنمایی بدبینانه برای شرکت‌های خدمات نفتی آمریکا در سال 2020

 انتهای پیام/143

R7586/P/S7,80,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط نفت آمریکا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نفت آمریکا نفت آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۰۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت

در پی مذاکرات آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی و نگرانی‌ها درباره تورم در آمریکا، قیمت‌های نفت روز دوشنبه کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، برگزاری مذاکرات برای برقراری آتش‌بس بین گروه مقاومت فلسطین (حماس) و رژیم صیونیستی در قاهره و درنتیجه فروکش‌کردن نگرانی‌ها درباره ایجاد درگیری گسترده‌تر در خاورمیانه، همچنین داده‌های مربوط به تورم در آمریکا و احتمال پایین‌نیامدن نرخ بهره بانکی در این کشور سبب شد قیمت‌ نفت روز دوشنبه (دهم اردیبهشت‌) یک‌درصد کاهش یابد.

قیمت  نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۴۴ دقیقه به وقت گرینویچ با ۹۸ سنت یا ۱.۰۹درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۵۲ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز دوشنبه با ۸۳ سنت یا ۰.۹۹درصد کاهش، ۸۳ دلار و ۲ سنت در هر بشکه معامله شد.

تونی سیکامور، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: افزایش تلاش‌ها برای میانجیگری به‌منظور برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، تنش‌های ژئوپلیتیک را کاهش داده و قیمت نفت را در معاملات ساعات اولیه روز دوشنبه پایین آورده است.

بازارها همچنین منتظر نتیجه بررسی سیاست‌های بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم مه (چهارشنبه، یازدهم اردیبهشت‌) اعلام شود.

داده‌های روز جمعه (هفتم اردیبهشت‌) نشان داد تورم آمریکا در ۱۲ ماه منتهی به ماه مارس ۲.۷درصد افزایش یافته است که از رقم هدف‌گذاری‌شده بانک مرکزی آمریکا مبنی بر رشد ۲درصدی تورم بیشتر است. کاهش نرخ تورم احتمال کاهش نرخ بهره را هم افزایش می‌داد؛ عاملی که محرک رشد اقتصادی و تقاضای نفت به‌ شمار می‌رود.

تینا تنگ، تحلیلگر مستقل بازار، گفت: تورم مداوم آمریکا نگرانی‌هایی را درباره تداوم بلندمدت رشد نرخ بهره بانکی ایجاد می‌کند که درنتیجه سبب افزایش ارزش دلار آمریکا و فشار بر قیمت کالاها می‌شود.

افزون بر این، داده‌های رسمی روز شنبه (هشتم اردیبهشت‌) نشان داد که با افزایش چشم‌انداز تقاضای نفت، رشد سود صنعتی چین در ماه مارس کاهش یافت و این تازه‌ترین نشانه مبنی بر کاهش تقاضای داخلی در دومین اقتصاد بزرگ جهان است.

دیگر خبرها

  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • رکوردی که نتانیاهو ثبت کرد
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • ۱۰ شکاف بزرگ در روابط رژیم‌صهیونیستی با غرب طی جنگ طوفان الاقصی
  • ستاره لهستانی بارسلونا: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می پذیرم
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • لواندوفسکی: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می‌پذیرم
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت