Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران گفت:‌ طرح‌های توسعه و نگهداشت تولید این شرکت با بیش از ۱۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار و با هدف افزایش تولید حدود ۸۵ هزار بشکه نفت در روز اجرا می‌شود.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، «علیرضا سلمان زاده» اظهار کرد: هم اکنون طرح نگهداشت و افزایش توان تولید نفت در میادین منطقه عملیاتی سیری واقع در خلیج فارس با عقد قراردادی به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد تومان با شرکتی ایرانی به منظور حفاری ۱۲ حلقه چاه جدید، تعمیری و تزریقی در دو میدان سیوند و اسفند در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این مقام مسوول هم اکنون با استقرار یک دستگاه دکل حفاری دریایی داخلی، حفاری دو حلقه چاه در میدان نفتی سیوند در حال انجام است.

وی افزود: از نکات حائز اهمیت این قرارداد، تأمین حداقل ۶۰ درصد کالای حفاری مورد نیاز مطابق با استانداردهای بین المللی از سازندگان داخل کشور است که قدمی موثر در مسیر توانمند سازی سازندگان داخلی کالای حفاری در توسعه میادین دریایی محسوب می شود.

سلمان زاده با بیان اینکه در این پروژه، در کلیه مراحل عملیات اجرایی و در بخش مهندسی، راهبری شناورها، ترابری و خدمات ویژه حفاری دریایی از نیروهای متخصص داخلی استفاده می شود که نقطه عطفی در نمایش توان متخصصان و سازندگان خواهد بود، گفت: با اتمام این پروژه و بر اساس برنامه پیش بینی شده در میدان سیوند ۷۲۰۰ بشکه در روز و در میدان اسفند حدود ۸۸۰۰ بشکه در روز و در مجموع نزدیک به ۱۶ هزار بشکه در روز به تولید نفت منطقه سیری افزوده خواهد داد که افزایش گاز خوراک کارخانه گاز و گاز مایع را نیز به همراه خواهد داشت.

شایان ذکر است اجرای این قرارداد در قالب شکل جدید قراردادهای نفتی طرح و ساخت با تأمین مالی غیر از منابع داخلی شرکت ملی نفت و بخشی از آن توسط پیمانکار در حال انجام است.

افزایش توان مدیریت یکپارچه پروژه‌های دریایی بزرگ

سلمان زاده افزود: با توجه به شرایط خاص این میادین از لحاظ ساختار زمین شناسی و در نتیجه پیچیدگی حفاری در این منطقه، اجرای این پروژه علی رغم مشکلات عملیاتی باعث افزایش توان مدیریت یکپارچه پروژه های دریایی بزرگ در شرکت ملی نفت ایران و پیمانکاران ایرانی می شود و زمینه حضور آنها در عرصه های بین المللی را فراهم می سازد.

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ادامه داد: با توجه به تجربه های کسب شده از اجرای قراردادهای اولیه طرح و ساخت با ساختار جدید، طی جلسات متعدد با حضور نمایندگان شرکت های تولیدی و معاونت توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران و بررسی نحوه پیشرفت طرح ها، راهکارهایی با هدف ایجاد تحرک بیشتر، ارتقای نظام اجرایی از حالت امانی کاری به ساختار نظام مند با قابلیت کنترل کیفیت و هزینه ها، ایجاد معیارهای قابل سنجش و بهینه سازی در نحوه پرداخت با حفظ ماهیت و اهداف کارفرما در اتمام زیر پروژه ها و تامین مالی حداقل ۲۰ درصد هر یک از بسته های کاری (زیر پروژه ها) توسط پیمانکار در سه مناقصه دیگر توسعه میادین رسالت، رشادت و فروزان این شرکت با اعتباری بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان اعمال شد.

سلمان زاده اظهار کرد: با اجرای این پروژه ها مشتمل بر حفاری، تعمیر و تکمیل ۴۰ حلقه چاه، ساخت ونصب ۲ سکوی سرچاهی، تکمیل و نصب ۵ سکوی دریایی، احداث خطوط لوله و کابل دریایی و ایجاد تسهیلات گازرانی در حدود ۷۰ هزار بشکه در روز به توان تولید نفت شرکت فلات قاره ایران افزوده خواهد شد که علاوه بر ایجاد اشتغال متخصصین داخلی صنعت نفت دریایی، پویایی و تحرک در پیمانکاران و سازندگان را در پی دارد.

وی همچنین افزود: با بهینه سازی در روش پرداخت ها در طرح توسعه میادین رسالت و فروزان (در مرحله برگزاری فرآیند مناقصه) و رشادت (در مرحله تهیه اسناد مناقصه )، ضمن اصلاح نظام اجرا، بهبود روش تامین مالی در نظر است که با حفظ کلیت شرایط پرداخت در هر یک از بسته های کاری هر طرح تا تحویل موقت تدوین شود.

سلمان زاده با بیان اینکه در شرایط قبلی نحوه پرداخت های طرح، تامین مالی از طریق پیمانکار تا ۲۰ درصد و تا زمان تحویل موقت صورت می گرفت و باقیمانده از منابع پیش بینی شده تامین می شد، افزود: در روش جدید ۲۰ درصد کالای طرح توسط پیمانکار تهیه و علیرغم تامین و پرداخت ۱۰۰ درصد برای آن توسط پیمانکار تا اتمام اجرای هر بسته کاری قابل پرداخت نخواهد بود.

وی تصریح کرد: بنابراین لازم است پیمانکار حداقل در بخش تامین کالا توان مالی ۲۰ درصدی را تا پس از راه اندازی و تحویل موقت داشته باشد؛ همچنین در بخش حفاری ۲۰ درصد هزینه عملیات حفاری پس از راه اندازی و به تولید رسیدن چاه قابل پرداخت است و برای ساختمان و نصب ۲۰ درصد باقی مانده فعالیت ها پس از راه اندازی و تحویل موقت پرداخت خواهد شد و این تمهیدات به منظور کمک به پیشرفت طرح ها و بازنگری در جریان نقدینگی صورت گرفته است.

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: تدوین بسته های جدید برای فاز دوم در سایر میادین دریایی شرکت نفت فلات قاره نیز در حال تدوین و به روز رسانی شرح کار است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نفت شرکت ملی نفت قاره دکل حفاری دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۰۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه

محمد بهمن مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه گفت : پیوستن شرکت‌های کرمانشاهی به بازار بورس کشور، یک فرآیند چندین مرحله‌ای و چندین ساله است که با پیگیری‌های استاندار، معاون اقتصادی استاندار و مدیران دستگاه‌های اقتصادی استان برای استان کرمانشاه به یک فرآیند با بازده زمانی کوتاه تبدیل شد و توانستیم با بازار سرمایه ارتباط برقرار کنیم چرا که طی ۱۵ سال گذشته هیچ شرکتی در سازمان بورس پذیرش نشده است.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه عنوان کرد: با پیگیری‌های انجام شده در سال ۱۴۰۲، شرکت ذوب آهن بیستون به عنوان اولین شرکت بخش خصوصی در سازمان بورس مورد پذیرش، درج نماد و معارفه قرار گرفت و تنها عرضه این شرکت باقی‌مانده که ان‌شاءالله با ارائه مجوز عرضه سهام از سازمان بورس، عرضه این سهام آغاز خواهد شد.

بهمن با اشاره به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان کرمانشاه در بازار بورس، اذعان کرد: در استان کرمانشاه یک شرکت دانش‌بنیان برای بازار بورس پذیرش شده که در حال طی مراحل درج نماد هستیم و این شرکت هم در فصل بهار عرضه خواهد شد؛ در آخرین روز‌های سال گذشته، پذیرش شرکت مانیزان در سازمان بورس صورت گرفت که از طرف سازمان این شرکت پذیرش شد و اکنون در حال رفع شروطی هستیم که فروش اوراق بهادار تهران برای این شرکت در نظر گرفته شده و پس از رفع این شروط، نماد آن درج و عرضه خواهد شد.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه ابراز کرد: اتفاق خوب دیگری که برای استان کرمانشاه و کشور در سال ۱۴۰۲ افتاد، این بود که اولین سهام پروژه کشور در بازار سرمایه‌گذاران حرفه‌ای پذیره‌نویسی شد و این بازار برای پذیره نویسی شرکت بیواتانول کرمانشاه یا همان سوخت سبز زاگرس ایجاد شد و مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان برای پذیره‌نویسی آن انجام شده است.

بهمن از پیگیری شرکت‌های بیشتر برای ورود به بازار بورس خبر داد و گفت: به دنبال این هستیم که در سال جاری تعداد شرکت‌های مشمول بورس شده را در بازار بورس افزایش دهیم و در این راستا در حال مذاکره و بررسی شرایط دو عدد از شرکت‌های استان برای پذیرش در بازار بورس هستیم؛ علاوه بر این یک شرکت‌پروژه دیگر را هم پیگیری می‌کنیم تا پذیره‌نویسی آن در سرمایه‌گذاری حرفه‌ای انجام شود.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه در رابطه با تأثیر حضور شرکت‌ها در بازار بورس خاطرنشان کرد: یکی از منابعی که معمولاً واحد‌های صنعتی و تولیدی برای گسترش فعالیت و افزایش ظرفیت تولیداتشان استفاده می‌کنند تسهیلات بانکی است، لذا با توجه به اینکه در سال‌های اخیر تسهیلات بانکی محدود شده، شرکت‌ها می‌توانند با پذیرش سهام خود در بازار سرمایه و عرضه، تأمین مالی مورد نیاز خود را از بازار بورس انجام دهند و از مابقی مشوق‌های بازار سرمایه به نفع خودشان استفاده کنند.

وی با اشاره به مهم‌ترین تأثیر حضور شرکت‌ها در بازار بورس بیان کرد: بزرگ‌ترین و مهم‌ترین مسئله با توجه به حضور شرکت‌ها در بازار بورس و سرمایه‌گذاری، تأمین مالی لازم است که به راحتی انجام می‌گیرد و دیگر نیازی به تسهیلات ندارند و حتی با این امتیاز می‌توانند پروژه‌های جدیدی اجرا کرده و در فاز توسعه شرکت مشکل نداشته باشند.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه در مورد آمار شرکت‌های بورسی کرمانشاه اذعان کرد: با وجود سه شرکت و سهام پروژه‌ای که در سال ۱۴۰۲ اضافه شد، تعداد شرکت‌های بورسی استان کرمانشاه از سه به هفت شرکت افزایش پیدا کرد و دو شرکت دیگر نیز در بازار فرابورس داریم که جمعا تعداد شرکت‌ها پروژه‌های استان در بورس و فرابورس از ۵ مورد به ۹ مورد افزایش پیدا کرد است.

بهمن با اشاره به میزان معاملات استان کرمانشاه بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ ارزش معاملاتی که توسط مردم استان کرمانشاه صورت گرفته است حدودا ۵ هزار میلیارد تومان بوده که از این مبلغ ۶۰ درصد فروش سهام و ۴۰ درصد خرید سهام بوده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی