Web Analytics Made Easy - Statcounter

سروبس سیاسی خرداد- رضا رئیسی: رئیس جمهوری ساعتی پیش و در جمع فعالان صنعت پتروشیمی اظهاراتی داشت و در بخشی از سخنرانی خود گفت: «برخی می‌گویند چرا نمی‌توانید عین قول‌های خود را عمل کنید ما در شرایط صلح این قول‌ها را داده بودیم بعد وارد جنگ شدیم ما هم آن را آغاز نکردیم آنها جنگ را آغاز کردند که قامت این ملت بزرگ را بشکنند که شکست خوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
به گزارش خرداد، رئیس جمهوری در واقع به منتقدان گوشزد کرده که وضعیت کشور عادی نیست و با زمانی که او در انتخابات وعده داده متفاوت شده و عطف به این تغییر و تحول هم دولت نتوانسته که به وعده های خود جامه عمل بپوشاند.
اما این اظهارات و پاسخ روحانی قابل قبول و قانع کننده است؟
اول- کیست که نداند در این برهه زمانی و پس از خروج یکجانبه ترامپ از توافق هسته ای، فشار حداکثری ایالات متحده ایران را در حوزه های مختلف و به خصوص در تبادلات اقتصادی در تنگنا گذاشته و کار دولت برای رتق و فتق امور کشور بسیار سخت و طاقت فرسا شده است. هر ناظر منصف و منتقد اخلاق مداری این شرایط را درک و فهم می کند و اگر منظور رئیس جمهوری به منتقدان همیشگی و بهانه جو است که آنان کاری به شرایط و وضعیت ندارند و اگر تحریم ها و وضعیت اقتصادی هم این نبودف گزینه ای برای نقد و تخطئه دولت می یافتند اما حامیان دولت در بهار 96 هم در این دو سال انتقادات جدی به عملکرد دولت دارند و به رغم آنکه شرایط سخت پیش روی روحانی و همراهان را می دانند و بدان اشراف هم دارند از این وضعیت دل خوشی ندارند، پس از نه غرض و مرضی در کار است و نه آنکه انتقادات از سر ناآگاهی و عدم اشراف به شرایط.
دوم- تحریم مهم است، تحدید و تهدید شرایط اقتصادی مردم کتمان نشدنی است،تامین کالاهای ضروری مردم در این شرایط سخت است، مهار تورم و تلاطم های ارزی کاری کارستان می خواهد و در یک کلام اقتصاد کشور بالطبع تحریم ها با مشکلات عدیده ای روبروست اما آقای روحانی قبول بفرمایند که بخشی از مشکلات هم به ندانم کاری و ضعف مدیریت داخلی باز می گردد. نشان به آن نشانی که در جنگ هشت ساله ایران و عراق هم اگر نگوییم شرایط حادتر حکمفرما بودف لااقل شرایطی مشابه امروز داشتیم و عموم مردم مشکلاتی تا این حد را تجربه نمی کردند، البته که مردم در آن زمان دیگر گونه هم رفتار کرده و متفاوت عمل می کردند.
سوم- مشکل اصلی مردم یا حداقل حامیان روحانی با وی و دولت متبوع ایشان در دو سال گذشته آنست که عزم و اراده جدی برای تحقق وعده ها و شعارها در این دولت احساس نمی شود. حتی گاهی به طور ملموس و محسوس مسیری مغایر و متفاوت طی شده و به مردم دهن کجی می شود و این چیزی که از روحانی نمی توانیم بر تابیم! اتفاقا آقای روحانی در کمپین انتخاباتی خود نسبت به دیگر نامزدها کم ترین شعار و وعده اقتصادی را داد و وعده های او عمدتا وجه فرهنگی و سیاسی و مولفه های جامعه مدنی را داشت، حال باید از ایشان پرسید که به کدام یک از وعده های خود در این عرصه ها عمل کردید؟ شرایط جنگ اقتصادی مغایرتی با عمل به وعده های سیاسی نداشت که شما نه فقط به آن عمل نکردید که رویه ای مخالف را طی کرده و کوچکترین وقعی هم به گفتارهای خود ننهادید.
چهارم- به آقای روحانی باید متذکر شد که برخی عملکردهای شخص ایشان نه ارتباطی به وضعیت جنگی دارد و نه تابعی از آن است و توجیه پذیر هم نیست. به عنوان مثال افزایش قیمت بنزین یک ضرورت اقتصادی بود اما آیا نحوه و اجرای آن بدین شکل و سیاق هم درست و منطقی بود و کدام کارشناس و نخبه اقتصادی و اجتماعی بر آن مهر تایید می زند؟ رفتارهای شخص ایشان پس از اتفاقات آبان ماه و اعتراض به افزایش قیمت بنزین آیا منطبق با وعده های انتخاباتی بود و از سوی یک رئیس جمهوری حقوقدان ساطع شد؟ آیا مولفه های تحمیلی جنگ اقتصادی باعث شده بود که ایشان با خنده بر لب اجرای طرح را از سر خود باز کرده و به دیگران حواله دهد؟
در نهایت باید گفت که آقای روحانی کلاه خودتان را قاضی کنید، مردم همانگونه که شما در سخنان خود مورد اشاره قرار دادید، صبوری کرده اند و خویشتن داری، شرایط سخت را تحمل می کنند و حداقل در برابر دشمن خارجی هیچ گاه سرتعظیم فرود نمی آورند اما همین مردم خوب می بینند و خوب می فهمند و تغییر رفتار و گفتار شما را هم درک می کنند و انتظار نداشته باشید که با توجیه وضعیت خاص و فوق العاده بر ضعف ها و عیوب شما چشم بپوشند. 
برچسب ها: حسن روحانی ، وعده های انتخاباتی ، پتروشیمی ، تحریم ، جنگ اقتصادی

منبع: خرداد

کلیدواژه: حسن روحانی وعده های انتخاباتی پتروشیمی تحریم جنگ اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۱۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه محل درگیری و تقابل باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش استانی شوراهای اسلامی استان با گرامیداشت سالروز تأسیس نهاد شوراهای اسلامی، به تشریح جایگاه این نهاد مردمی در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و با اشاره به اینکه شوراها می‌توانند در اولویت نظام برنامه‌ریزی، تصمیم‌سازی و اجرایی قرار بگیرند، اظهار کرد: دولت سیزدهم مردمی سازی را در اولویت کارهای خود قرار داده و الزامات آن را پذیرفته است.

وی افزود: دولتی که یکی از برنامه‌های کلان خود و گفتمان غالب در کشور و جامعه را مردمی‌سازی اعلام می‌کند حتماً به الزامات این بحث توجه دارد و می‌دانیم که یکی از بخش‌های مردمی‌سازی توجه به شوراها است.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شوراها ابتدایی‌ترین و مؤثرترین سطح ارتباط مردم با دولت و جامعه هستند، عنوان کرد: ظرفیت دولت مردمی برای تقویت امور شورایی و قالب کردن گفتمان مردمی‌سازی در جامعه، ظرفیت ویژه‌ای است که باید از آن استفاده کنیم.

عباس‌زاده تأکید کرد: تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم که جزو برنامه‌های کلان برای رفع مسائل عمده کشور است، این جهت را به ما نشان می‌دهد که اکنون مسئله اقتصادی حائز اهمیت است اما حل همین معضل جامعه هم با مشارکت مردم انجام شدنی است.

وی با تأکید بر اینکه شعار سال هم ظرفیت دیگری برای توجه دادن به امر شورایی است، تصریح کرد: اگر قرار است بسیج مشارکت مردم و ظرفیت آنان پای کار همه برنامه‌های کلان کشور به ویژه بحث جهش تولید بیاید، اینجا هم شوراها نماد مردمی بودن و مشارکت مردم هستند.

معاون استاندار خراسان جنوبی در ادامه به خدمات ارزنده و قابل توجه نظام در روستاها اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۹۰۴ روستا در خراسان جنوبی دارای شورای اسلامی هستند اما با وجود فراهم بودن زیرساخت‌ها، مردم از روستاها مهاجرت کردند.

وی متذکر شد: برای مهاجرت معکوس جمعیت به روستاها و ماندگاری آنان هم دولت و هم شوراهای اسلامی به عنوان نخبگان و معتمدین مردم باید باید برنامه داشته باشند و روستاها را به مرکز تولید و رونق اقتصادی تبدیل کنند اما اکنون این رویکرد در شوراها نیست.

عباس‌زاده از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه شوراها محل درگیری و تقابل باشند.

وی در ادامه پاسداری از حرمت جایگاه شوراها را از رسالت‌های اعضای شوراها دانست و افزود: در قانون حد و حریم برای شورا و دخالت در امور اجرایی و جاری روستاها و شهرها لحاظ شده اما متأسفانه این تقابل و درگیری‌ها در شوراها حتی در برخی روستای کم جمعیت تبدیل به معضل شده است.

معاون استاندار خراسان جنوبی همچنین به اقدامات خوب در حوزه شوراها و تعامل بین دهیاری‌ها و شهرداری‌ها اشاره کرد و افزود: در خراسان جنوبی در مقایسه با سایر استان‌های کشور کمترین تخلفات، سو استفاده و نابسامانی را در وضعیت شوراها داریم.

وی از شوراهای اسلامی روستاها و شهرها برای پیگیری دلسوزانه امور مردم قدردانی کرد و گفت: اتفاقات بسیار خوبی در بخش سرمایه‌گذاری در شوراهای اسلامی روستاها و شهرها در حال تحقق است که این می‌تواند برای تأمین درآمد پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و رفع نیازهای اساسی مردم در این مناطق مفید باشد و رویکرد دولت نیز همین است.

عباس‌زاده با ذکر این نکته که اقدامات سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها نسبت به دوران گذشته خیلی متفاوت شده، تصریح کرد: اکنون حدود ۶۰ درصد بودجه‌های شهرداری که مصوب می‌کنیم با مجوز دولت در قانون بودجه تأمین می‌شود که رقم قابل توجهی است.

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: طی دو سال اخیر ۶۱ دستگاه ماشین‌آلات شهری به شهرداری‌های استان خراسان جنوبی تخصیص یافته که اگر همین روند ادامه یابد در پایان دولت سیزدهم از نظر نسبی شهرداری‌های استان در حوزه ماشین‌آلات به خودکفایی می‌رسند.

کد خبر 748877

دیگر خبرها

  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند
  • بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند/ تغییر نام جزیره ابوموسی
  • تلاش کارگران منجر به ایجاد امنیت اقتصادی می‌شود
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • پایان همایش «حکمت مطهر» با موضوع استان مطهری و مسائل جوانان
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها