Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین نشست شورای اندیشه‌ورز قرآن سازمان فرهنگی هنری روز یکشنبه هشتم دی ماه با حضور استادان برجسته قرآنی و رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در فرهنگ‌سرای فناوری اطلاعات برگزار شد.

به گزارش قدس آنلاین، نخستین نشست شورای اندیشه‌ورز قرآن سازمان فرهنگی هنری روز یکشنبه هشتم دی ماه با حضور حجت‌الاسلام میثم امرودی رییس و سید علیرضا فاطمیان‌پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، علی‌اکبر توپچی رییس فرهنگ‌سرای قرآن، پوریا سیم‌چی رییس فرهنگ‌سرای فناوری اطلاعات و اعضای شورای اندیشه‌ورز قرآن در فرهنگ‌سرای فناوری اطلاعات برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام محمود متوسل آرانی، یوسف افراش، سید حسین موسوی بلده، رحیم قربانی، مهدی بحرالعلوم، داود تک‌فلاح، حسین اخوان اقدم، محمدرضا مسیب‌زاده، مهدی نادی و سید مهدی سیف اعضای شورای اندیشه‌ورز قرآن سازمان فرهنگی هنری خواهند بود.

علی‌اکبر توپچی رییس فرهنگ‌سرای قرآن در آغاز نشست با خیر مقدم به حاضران گفت: امیدوارم در این نشست از نظرات شما کارشناسان قرآنی برجسته کمال استفاده را داشته باشیم تا بتوانیم راهبردهای اصلی آموزش و ترویج قرآن در مراکز سازمان فرهنگی هنری را تعیین کنیم. از رییس سازمان فرهنگی هنری تشکر می‌کنم که ترویج مباحث دینی و قرآن یکی از دغدغه‌های جدی ایشان است و با همین نگاه این شورا را تشکیل داده‌اند. امیدوارم راه‌اندازی شورای اندیشه‌ورز قرآن منشأ اثرات فراوانی در حوزه مباحث قرآنی شود.

در ادامه سید علیرضا فاطمیان‌پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری درباره شوراهای اندیشه‌ورز این سازمان عنوان کرد: بعد از حضور آقای امرودی در سازمان فرهنگی هنری، سرفصل‌های فعالیت سازمان از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی احصا شد و متناسب با این سرفصل‌ها، در موضوعات گوناگون مانند کتاب، محیط زیست، بین‌الملل، مبارزه با مواد مخدر و... شوراهای اندیشه‌ورز تشکیل شد و این شوراها در هر فرهنگ‌سرا نماینده دارند. به این صورت در اجرای هر برنامه فرهنگی، می‌توانیم ابعاد گوناگونی را در نظر بگیریم.

وی افزود: شوراهای اندیشه‌ورز مغز متفکر فعالیت‌های سازمان فرهنگی هنری هستند و تصمیمات آنها در فرهنگ‌سراها لازم‌الاجراست. امیدوارم نظرات مطرح‌شده در این شوراها در برنامه‌های مصوب سازمان فرهنگی هنری در سال ۹۹ مورد توجه جدی قرار گیرد.

حجت‌الاسلام میثم امرودی رییس سازمان فرهنگی هنری نیز در این نشست گفت: در زمانی که در معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران حضور داشتم، در شورای عالی قرآن شهرداری تهران نشست‌های بسیار خوبی تشکیل شد و این شورا زمینه‌ساز راه‌اندازی دارالقرآن در همه مناطق تهران شد. در سازمان فرهنگی هنری نیز چنین قصدی داریم و با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، باید به حفظ نیروهای کارآمد قرآنی و پس از آن کادرسازی بپردازیم.

وی ادامه داد: مرحله بعد، جامعه‌پذیری است. باید داخل جامعه شویم و با ادبیات مردم با آنان صحبت کنیم. بحث سوم، تمدن‌سازی است و با همین هدف، ۱۵ تا ۲۰ عنوان را در دستور کار قرار داده‌ایم. یکی از سرفصل‌های اصلی ما قرآن کریم است و برای اینکه فکرشده قدم برداریم، اقدام به تشکیل شورای اندیشه‌ورز در حوزه‌های مختلف از جمله در زمینه قرآن کردیم.

حجت‌الاسلام امرودی اظهار کرد: سازمان فرهنگی هنری امکانات بسیار خوبی در اختیار دارد که می‌توانیم این امکانات را در زمینه ترویج قرآن کریم به کار بگیریم. با استفاده از نیروهای سازمان فرهنگی هنری باید شبکه‌سازی کنیم و در همه مراکز سازمان، میزی برای قرآن در نظر می‌گیریم. برای نشست آینده سند اجرایی تهیه خواهد شد تا کارها را به صورت عملیاتی ادامه دهیم و اعضای شورا نیز پیشنهادهای خود را برای استفاده در این سند ارائه کنند.

در ادامه اعضای شورای اندیشه‌ورز قرآن به بیان نقطه نظرات و پیشنهادهای خود درباره ماموریت‌های این شورا و فعالیت‌های قرآنی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۲۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه بیش از ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف دادگستری استان قزوین، گفت: در سال گذشته بیش از ۳۴ هزار فقره پرونده با تلاش اعضای شورای حل اختلاف استان به مصالحه ختم شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حیدری،  اظهار داشت: در حال حاضر 173 شعبه شورای حل اختلاف در 19 حوزه قضایی دایر است که از این تعداد 89 شعبه در شهرها و 84 شعبه نیز در روستاها فعالیت دارند.

وی اضافه کرد: از 97 هزار و 253 فقره پرونده وارده در سال گذشته به شوراهای حل اختلاف استان، تعداد 96 هزار و 861 فقره پرونده مختومه و مورد رسیدگی قرار گرفته شده است.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف دادگستری استان قزوین نسبت مصالحه در پرونده های قابل صلح و سازش شوراهای حل اختلاف استان را 51 درصد اعلام کرد و افزود: در سال گذشته 34 هزار و 655 فقره پرونده با میانجیگری شوراهای حل اختلاف منجر به صلح و سازش شده و از مراجعات افراد به محاکم و دادسراها جلوگیری بعمل آمده است.

حیدری بیان کرد: درسال 1402 بالغ بر 94درصد از اوراق قضایی شوراهای حل اختلاف به صورت الکترونیکی به مخاطبین ابلاغ گردیده،که علاوه بر کاهش زمان رسیدگی باعث تسریع در انجام امور قضایی، صرفه جویی در وقت و هزینه و رضایتمندی مراجعین شده است.

وی در پایان ضمن قدردانی از کارکنان شوراهای حل اختلاف، گفت: تحقق صلح سازش در پرونده‌ها و کاهش اطاله دادرسی از مهم‌ترین اولویت‌های ما در سال جاری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شوراهای برتر استان بوشهر تجلیل شدند
  • آزمون استخدامی شوراهای حل اختلاف امسال برگزارمی‌شود
  • آزمون استخدامی شوراهای حل اختلاف امسال برگزارمی‌شود/ مختومه شدن ۴.۵ میلیون پرونده در ۱۴۰۲
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • قانون عفاف و حجاب قانونی و شرعی است که باید همه به آن پایبند باشند
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • مصالحه بیش از ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند