Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، غلامعلی فرزی با اشاره به اینکه این پژوهش در قالب پروژه دکترای دانشجوی مشترک وی با دانشگاه تهران صورت گرفته است اظهار داشت: در این پژوهش که بخشی از آن در دانشگاه حکیم سبزواری و بخشی در دانشگاه تهران انجام شد پس از ساخت نانو کامپوزیت پلیمری به‌صورت هیبرید سه‌گانه آزمایشات میدانی برای رفع آلودگی های الی از فاز هوا انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این پژوهش نشان داده شد که ترکیب نانو کامپوزیت پلیمری به‌صورت هیبرید سه‌گانه می‌تواند آلودگی‌های موجود در فاز سیال را به روش فتوکالیستی تجزیه و به مواد غیرمضر تبدیل کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: از آنجا که این نانو کامپوزیت ها را می توان به‌صورت رنگ‌های سازگار با محیط زیست تولید کرد لذا امکان استفاده از نتایج این پروژه در کلانشهرها برای رفع آلودگی هوا وجود دارد.

وی یادآور شد: تیم پژوهشی دانشگاه حکیم سبزواری آمادگی دارد برای تولید رنگ‌های جاذب آلودگی هوا با سایر دانشگاه‌ها یا سازمان های محیط زیست همکاری کند.

کد خبر 4811451 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: آلودگی هوا دانشگاه حکیم سبزواری دانشگاه تهران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری شرکت دانش بنیان امنیت اطلاعات تحقیقات علمی هوش مصنوعی موبایل فناوری فضایی ربات فناوری نانو خودروی برقی آلودگی هوا امنیت سایبری اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۳۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا

به گزارش خبرگزاری مهر، آصف مهدوی با اشاره به توانمندی ایران در حوزه تولید تجهیزات پزشکی، گفت: در ایران ۱۷۰۰ تولید کننده تجهیزات پزشکی مشغول فعالیت هستند و امکان صادرات محصولات به کشورهای حوزه آفریقایی وجود دارد.

وی افزود: در حال حاضر تجهیزات و ملزومات پزشکی تولیدی ایران به کشورهای مختلفی در منطقه، آسیا و حتی اروپا صادر می‌شود و امکان همکاری در حوزه رگولاتوری و تنظیم گری برای تسهیل صادرات ملزومات پزشکی به آفریقا نیز مهیاست.

به گفته مهدوی، تولیدکنندگان ایرانی می‌توانند در حوزه انتقال تکنولوژی ساخت تجهیزات و همچنین تأمین کمبودهای این حوزه به کشورهای آفریقایی کمک کنند.

کد خبر 6095021 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • تجلیل از استاد نمونه دانشگاه حکیم سبزواری
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود