Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از نانو فناوری روکش‌هایی با دو خاصیت آنتی‌باکتریال و ضد حریق تولید کردند و با دریافت تاییدیه از شرکت ایران ایر، این محصول در هواپیماهای این خط هوایی کاربردی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان تولیدکننده پارچه‌های مخصوص روکش هواپیما در سال ۱۳۶۴ با مجوز رسمی وزارت صنایع فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر در نیازهای شرکت‌های هواپیمایی، سالن‌های اجتماعات و هتل‌ها در زمینه‌ روکش‌ها با کاربردهای متنوع فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روکش‌های صندلی هواپیما، سالن‌های اجتماعات، هتل‌ها، قطار، کشتی و اتوبوس، پارچه‌های پشت سری مخصوص صندلی، دستمال کف سینی و رومیزی، موکت‌های کف داخل هواپیما و سالن‌های اجتماعات قطار و کشتی با ویژگی خود خاموش‌شونده از جمله محصولات این شرکت به شمار می‌رود.

تولید انواع روکش‌های آنتی‌باکتریال از دیگر محصولات این شرکت است و اخیرا نیز این شرکت روکش‌هایی آنتی‌باکتریال و ضدحریق را با استفاده از فناوری‌نانو برای کاربرد در صنعت هوایی تولید کرده است. این روکش‌ها می‌توانند در پتو، بالش و موکت داخل کابین هواپیما استفاده شوند.

درحال حاضر محققان این شرکت دانش‌بنیان در حال رایزنی با چند هتل و بیمارستان هستند تا این فناوری در بخش‌هایی نظیر پتو و بالش در هتل و بیمارستان مورد استفاده قرار گیرد.

تولید روکش‌هایی با خاصیت ضدآب فاز توسعه‌ای این تحقیقات است؛ از این رو این محققان بعد از ایجاد خواص ضدحریق و آنتی‌باکتریال به دنبال ارائه پوشش‌های آبگریز هستند تا بتوانند سه ویژگی ضدحریق، آنتی‌باکتریال و آبگریز را با هم در یک روکش ایجاد کنند. 

این محققان تاکنون ۴ هزار متر از پارچه آنتی‌باکتریال نانویی را تولید کرده‌اند و نمونه‌های اولیه از روکش‌های نانویی آنتی‌باکتریال را به شرکت ایران‌ایر ارائه داده‌اند و ایران ایر نیز تاییدیه این محصول را صادر کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایران ایر شرکت دانش بنیان تجاري سازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۳۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور ایرانی برای خودروی ایرانی

به گزارش همشهری آنلاین، تولید موتور خورجینی ۴ لیتری با این حجم بالا که مناسب خودروهای شاسی‌بلند و آفرودی است می‌تواند شرکت‌های خودروسازی داخلی را برای تولید این مدل‌ها بی‌نیاز کند.

محصولی کاملا دانش‌بنیان

تیم سازنده این موتور، متشکل از حدود ۴۰متخصص و عضو هیأت‌علمی دانشگاه‌های برتر ایران و جهان هستند که حضور این افراد نشانه اهمیت بالای تولید چنین قوای محرکه‌ای است. این تیم بیش از ۳سال پیش با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶سیلندر گام گذاشتند و در نتیجه موفق شدند این محصول باکیفیت در سطح استاندارد جهانی را منطبق با روزآمدترین طراحی، تولید و مورد آزمایش قرار دهند.

توان تولید انبوه

روح‌الله دهقانی، معاون علمی رئیس‌جمهوری در رونمایی از این دستاورد مهم دانش‌بنیان گفت: «قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملا راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی‌سازی و تولید آن گام برداشته‌اند». او افزود: «امروز توانمندی تولید موتور ۶سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴هزار سی‌سی دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به‌زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.»

توانمندسازی خودروسازی بومی

بومی‌سازی محصولاتی مانند موتور ۶سیلندر خورجینی ۴لیتری، ازجمله فناوری‌های راهبردی‌ و کلیدی‌ است که می‌تواند منجر به ساخت دیگر محصولات بومی شود. صنعت خودروسازی کشور نیز با تکیه بر توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند با ارتقای سطح تولیدات خود، زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود. دهقانی با تأکید بر این موضوع گفت: «معاونت علمی به‌عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را برعهده گرفته است.»

بیشتر بخوانید:

خودروهای برقی این شرکت گوشی ساز با قیمت قبل به‌روزرسانی شد توجه به نیاز کشور

کلید پروژه ساخت موتور ۶سیلندری با توجه به نیاز کشور از سوی پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف زده شد. طبق تخمین این شرکت دانش بنیان، نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰هزار خودرو تخمین زده شده است و با درنظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰هزار عدد نیز می‌رسد. برای پیشبرد این پروژه از حدود ۱۳۰موتور بنزینی الگوبرداری شد و دستاورد ۱۳سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و درنهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی ۶سیلندر، انتخاب و پس از چند سال تلاش، نخستین نمونه از این موتور ساخته شد.

کد خبر 847304 برچسب‌ها روح‌الله دهقانی فیروزآبادی تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی