Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

​نهمین جلسه شورای تخصصی حمل و نقل همزمان با اولین سالروز تأسیس شورای تخصصی حمل و نقل با حضور مدیران، مشاوران، خبرگان و برخی از اساتید حوزه حمل و نقل در ساختمان مرکز پژوهش های مجلس برگزار شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی موسسه صندوق پس انداز کارکنان راه اهن، در ابتدای این جلسه امیراحمدیان تهیه کننده طرح «کمربند و راه» در مرکز پژوهش های مجلس، در خصوص اهمیت این طرح توضیحاتی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در این گزارش درباره اقدامات عملی چین برای رونق کمربند اقتصادی جاده ابریشم جدید، از جمله در نظر گرفتن صندوق توسعه‌ی آن نکاتی را بیان کرد.

این دبیرخانه که به دنبال سفر هیأتی از ایران به ریاست دکتر لاریجانی به چین و لزوم پیگیری موضوعات آن، در مرکز پژوهش ها ایجاد شده است، به دنبال معرفی مطالعات اقتصادی و امکان سنجی طرح‌هایی با هدف جذب فاینانس از صندوق ابتکار کمربند راه از چین و توسعه زیرساخت های آن است.

در ادامه این نشست نیز امین پوربرخورداری، مدیرعامل شرکت رسان ریل پارس به عنوان یک مجموعه فورواردری فعال در این حوزه درباره طرح «ابتکار کمربند راه»، ضمن معرفی کریدورهای ارتباطی بین چین و ترکیه، گفت: راه ابریشم ریلی که ارتباط پنج کشور چین، قزاقستان، ترکمنستان، ایران و ترکیه را برقرار می کند.

او در ادامه مشخصات طول مسیر در هریک از پنج کشور، زمان سیر، نرخ حمل در کریدور و… را بیان و بر لزوم فعال سازی مسیر ریلی اینچه برون تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت رسان ریل پارس درباره موانع و مشکلات این کریدور گفت: مسائل مرتبط باتحریم ها، نحوه مراودات مالی، عدم هماهنگی گمرکات، نامتوازن بودن بار رفت و برگشت و ابهام در نرخ برگشت واگن ها از جمله موانع این کریدور هستند.

پوربرخورداری اضافه کرد: در مجموع می توان اینگونه جمع بندی کرد که ایران در حرکت به سمت گسترش ارتباطات و استفاده از فرصت های بین المللی و ترانزیتی به کندی عمل می کند و به نظر می رسد سایر کشورها با شتاب بالا از این فرصت ها بهره می برند.

در ادامه این نشست نیز حسین‌رضا شهیدزاده، مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوا درباره آلودگی هوا توضیحاتی به عنوان دستور دوم ارائه کرد.

او گفت: بر اساس آمار سیاهه انتشار، ۸۲٪ آلودگی مربوط به منابع متحرک است و از طرفی در شاخص PM نیز سهم منابع متحرک در حدود ۶۱٪ است. از لحاظ آلایندگی گازی نیز این عدد به ۸۰٪ می رسد، که بیشترین سهم در آلاینده های گازی به سواری ها بر می گردد.

شهیدزاده با بیان اینکه از لحاظ ذرات معلق (PM) بیش از ۵۰٪ آلودگی مربوط به خودروهای گازوئیل سوز است، افزود: همچنین آلاینده های ذرات معلق رابطه مستقیم با ساعات ترافیک داشته و آلاینده های NOX نیز به همین صورت است، اما آلاینده های کربن سیاه که بیشترین اثر را از تردد خودروهای دیزلی می گیرد در ساعات شب بیشترین انتشار را دارد که نشان از اثر تردد کامیون ها در طول شب ها دارد.

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوا یادآور شد: موردی قابل توجه دیگر اثر پذیری آلودگی تهران از آلودگی کرج است که به تهران می رسد.

او با بیان اینکه تعداد قوانین برای جلوگیری از آلودگی هوا زیاد است اما ضامن اجرایی برای آن ها وجود ندارد گفت:

سه نکته قابل توجه در این میان وجود دارد. نکته اول در خصوص کیفیت بنزین های مصرفی است. نکته بعد درباره نحوه مصرف از سهمیه تردد ۲۰ روز در هر فصل است که می تواند در شرایط اضطرار با ضریب چند برابر از سهمیه کسر شود.

شهیدزاده افزود: نکته پایانی در مورد سهم آلودگی ناشی از مصارف خانگی است. این میزان در تهران حدودا ۵ برابر فاز پارس جنوبی است و به نظر می رسد با تغییر عادت مصرف انرژی از گاز به برق، می توان برای سیستم های گرمایشی منازل آن را بهبود داد.

گفتنی‌ست اعضای شورای تخصصی حمل و نقل مواردی درباره اهداف چین در ایجاد بلوک اقتصادی و پیگیری موضوعات سیاسی در ابتکار کمربند راه را علاوه بر موضوعات حمل و نقل بین الملل و ترانزیت بار را بیان کردند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: امیراحمدیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۳۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش چمران به حصارکشی درون بوستان لاله تهران

مهدی چمران پیش از آغاز دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: امروز یک فوریت مصوبه تکمیل طرح آب و فاضلاب شهر بررسی می‌شود. برای تمدید این مصوبه یک فوریت ارائه شده است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به سامانه پایش مصوبات شورا گفت: این سامانه پیش از این در شورا پایه‌گذاری شده بود اما متوقف ماند و امروز از این سامانه رونمایی خواهد شد و کل مصوبات بعد از پایش در این سامانه بارگذاری و در دسترس قرار خواهد گرفت. 

چمران ادامه داد: در جلسه امروز همچنین گزارش سه ماهه حساب درآمد و هزینه شهرداری توسط خزانه دار شورای شهر ارائه خواهد شد.

رئیس شورای شهر تهران در واکنش به مفقود شدن یکی از کارگران خدمات شهری منطقه ۱۵ در پی بارش باران تصریح کرد: این کارگر زحمت کش برای بازگشایی مسیر وارد نهر شده است که متاسفانه تا این لحظه هنوز پیدا نشده است و امیدواریم هر چه سریعتر پیدا شود البته در این مواقع کارگران باید با امنیت کار کنند.

چمران در پاسخ به پرسشی در ارتباط با حصارکشی درون پارک لاله گفت: هنوز مشخص نیست برای چه موضوعی این کار انجام شده است. براساس آنچه که پرسیده شده است پس از جشن های ماه رمضان احساس شده که در آنجا نیاز به چنین فضایی وجود دارد.

وی افزود: البته قرار نیست درختی در این محدوده قطع شود و ما هم اجازه چنین کاری نمی دهیم. هنوز طرحی آماده نشده است و به شورا ارائه نشده است.

رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: در شورای شهر دوره سوم مصوبه ای داشتیم که در بوستان های بزرگ می توانند برای خدمات مورد نیاز بوستان، ساخت و ساز انجام دهند که این موضوع نیز تنها محدود به کتابخانه و مسجد شد که آنهم باید طرح هایش در هیئتی که قرار داده ایم مصوب شود و به این ترتیب ساخت و ساز اگر از ملزومات پارک باشد به شرط عدم قطع درخت امکان دارد.

رئیس شورای شهر تهران همچنین در واکنش به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا قراردادهای حمل و نقل در سفر زاکانی؛ شهردار تهران به چین محرمانه است یا خیر؟ گفت: قرارداد را هر عضوی خواسته در اختیارش قرار گرفته است. قراردادها محرمانه است و انتشار آن مشکل امنیتی دارد اما زیر نظر متخصصین وزارت امور خارجه و بانک مرکزی منعقد شده است.چنین قراردادی در سال ۹۶ نیز وجود داشته و مورد خاصی ندارد. در ساخت واگن‌ها تکنولوژی به کشور وارد می‌شود و این تفاوتی مترقی است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پارک قیطریه و تمدن ۳۲۰۰ ساله‌ای که زیر آن خوابیده است! انتقاد روزنامه فرهیختگان از دوقطبی سازی شهرداری تهران در جریان مسجدسازی در پارک قیطریه

دیگر خبرها

  • راهکار بیژن نوباوه برای حرکت فرهنگی برای حجاب؛ از سخت‌ترین کار شروع کردیم | فیلم
  • آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • اهمیت بستن کمربند ایمنی در خودرو مخصوصا صندلی عقب (فیلم)
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • واکنش چمران به حصارکشی درون بوستان لاله تهران
  • قراردادهای سفر زاکانی به چین محرمانه است
  • چمران: قرار نیست درختی در محدوده پارک لاله قطع شود
  • قرارداد خرید اتوبوس برقی از چین منع انتشار داشته است