Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، جواد هدایتی در نشست تخصصی طرح مدیریت سرعت کشور که به میزبانی استان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: استان اصفهان باداشتن سهم قابل توجهی از ناوگان حمل ونقل بار و مسافر، گستردگی راهها، میزان بار و مسافر حمل شده و ... یکی از استانهای شاخص کشور به شمار می آید. وی با اشاره به ظرفیت های خوب نیروی انسانی در بعد مدیریت و کارشناسی گفت: اصفهان همواره با طرح های خلاقانه و با کیفیت به عنوان یکی از استانهای پیشرو در اجرای طرح های ارتفای ایمنی تردد به شمار می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدایتی مدیریت سرعت را یکی از مهمترین موضوع در کاهش تصادفات جاده ای مطرح و خاطرنشان کرد: سهم بزرگی از تصادفات و آسیب ها ناشی از عدم مدیریت سرعت خودروهاست. مدیرکل دفتر مطالعات راهبردی و اقتصادی سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای کشورگفت: اگرچه تا به امروز اقدامات بسیار زیادی در بخش های مختلف سازمان برای مدیریت سرعت در جاده ها انجام شده اما نتوانسته است سرعت در جاده ها را مهار کند. وی با اشاره به شعار سال 2016 سازمان بهداشت جهانی با عنوان "کاهش سرعت" گفت: با همکاری و تلاش همه جانبه سازمان و نهادهای ذی ربط، پروژه مدیریت سرعت به عنوان یکی از پروژه های تحت حمایت سازمان بهداشت جهانی در ایران در سال 2017 مصوب شد. هدایتی ادامه داد:در سال 2018 کارگاه ها و جلسات متعددی برای بررسی میدانی و آماری با کارشناسان بین المللی انجام شد و نتیجه این تحقیقات به کمیسیون ایمنی راه های کشور ارائه شد. مدیرکل دفتر مطالعات راهبردی و اقتصادی سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای کشور گفت: نتایج تحقیقات کارشناسان نشان می دهد که با کاهش 10 درصدی سرعت ،میزان فوت ناشی از تصادفات جاده ای تا 40 درصد کاهش می یابد. هدایتی تصریح کرد: یکی از اهداف ما در اجرای طرح مدیریت سرعت آگاهی هرچه بیشتر مردم و مشارکت آنان است، درواقع مردم باید بدانند که چگونه ممکن است 5 کیلومتر افزایش سرعت یک تصادف خسارتی را به یک تصادف فوتی تبدیل کند وی خاطرنشان کرد: در مبحث مدیریت سرعت ما نباید به صورت تک بعدی به مساله ورد پیدا کنیم، مدیریت سرعت یک بسته است که برای اثربخشی آن باید همه اجزا با یکدیگر کار کنند. مدیرکل دفتر مطالعات راهبردی و اقتصادی سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای کشور گفت: درواقع تقویت مشارکت دستگاه های مرتبط ، جلب مشارکت عمومی به عنوان کاربران اصلی باید در کنار هم انجام پذیرد. در پایان این جلسه ، طرح آغاز پروژه ارائه الگوی راه ایمن با تمرکز بر مدیریت سرعت به منظور تحقق سیستم ایمن پایدار در استان اصفهان توسط دستگاه های ذی ربط در امر کاهش تصادفات جاده ای امضا شد.

* روابط‌عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۴۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی در اصفهان

ایسنا/اصفهان رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان، گفت: در راستای کاهش ناترازی انرژی، نصب پنل‌‏های خورشیدی را در دستور کار قرار داده‌ایم و تاکنون با نصب و بهره‌برداری از پنل‌های خورشیدی توانسته‌ایم ۵.۵ مگابایت برق به شبکه توزیع استان اضافه کنیم و در این زمینه مقام نخست را در سطح کشور به خود اختصاص داده‌ایم.

سرهنگ حسن عجمی در نشست خبری که ظهر امروز پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت و به مناسبت هفته بسیج سازندگی برگزار شد، اظهار کرد: بعد از اینکه وزارت جهاد سازندگی منحل و با وزارت کشاورزی ادغام شد، رهبر معظم انقلاب فرمان تشکیل سازمان بسیج سازندگی را در سال ۱۳۷۹ دادند و این شجره طیبه که همان جهادگران انقلابی هستند، از زمان انقلاب تاکنون توانسته‌اند اقدامات بسیار خوبی در جهت رفع محرومیت برای کشورمان به ارمغان آورند.

وی به محور فعالیت سازمان اشاره کرد و افزود: بسیج سازندگی در قالب ۴ بخش خدمت‌رسانی، محرومیت‌زدایی، اقتصاد مقاومتی و حرکت جهادی فعالیت می‌کند.

عجمی با بیان اینکه حرکت‌های جهادی، کارخانه انسان‌سازی برای جوانان است، تأکید کرد: از این ظرفیت مردمی باید به بهترین وجه استفاده شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت مردمی، سه میلیون بسته معیشتی به نیازمندان اهدا شد. همچنین برنامه آزادسازی زندانیان در دستور کار بسیج قرار دارد که تاکنون توانسته‌ایم با همکاری مردم زمینه آزادسازی ۷۰ زندانی را فراهم کنیم. در راستای کمک به ازدواج خاواده‌های نیازمند نیز تاکنون سه هزار کمک‌هزینه جهیزیه اعطا نموده‌ایم.

عجمی موضوع آب را یکی از مشکلات کشور دانست و گفت: قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) با محوریت مشکلات آبی کشور ایجاد شده که بسیج سازندگی نماینده آن در استان است و در شهرهای نائین، سمیرم و فریدون‌شهر اقداماتی در دست اجراست که در پی آن ۴۰ روستا از نعمت آب شرب پایدار برخوردار شدند.

مطالبه‌گری برای تحقق شعار سال

رئیس بسیج سازندگی اصفهان گفت: رهبر انقلاب سال‌هاست موضوعاتی حول محور اقتصادی برای شعار سال انتخاب می‌کنند و سال جاری نیز سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده است. به همین دلیل وظیفه داریم، در خصوص تحقق شعار سال و موانعی که بر سر راه است، مطالبه‌گری کنیم.

وی یکی از برنامه‌های بسیج سازندگی استان را کمک به رشد تولید و کارآفرینی و احیای واحدهای راکد دانست و بیان کرد: پرداخت وام‌های بلندمدت و کم‌بهره، کمک به عارضه‌یابی واحدهای صنعتی نیمه‌راکد و راکد برای فعال‌سازی و احیا، پرداخت وام‌های کارآفرینی و خویش فرمایی برخی از برنامه‌های استان است. همچنین در زمینه اعطای وام‌های کم‌بهره و قرض‌الحسنه توانسته‌ایم با کمک گروه‌های جهادی تاکنون هزار و ۶۴۹ صندوق قرض‌الحسنه تأسیس و مورد بهره‌برداری قرار دهیم.

عجمی با بیان اینکه هدف بسیج خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی است، گفت: در حال حاضر ۳۲ قرارگاه جغرافیایی در شهرستان‌ها و ۴ قرارگاه پهنه‌ای وجود دارد که در حال خدمت‌رسانی به مردم است.

وی افزود: اهدای ۱۵ هزار بسته معیشتی، ۷۲ سری جهیزیه، افتتاح ۳۵۰ پنل خورشیدی، کمک به آزادسازی زندانیان، افتتاح مزرعه اقتصاد مقاومتی در شهرستان آران و بیدگل، افتتاح ۱۰طرح کارفرمایی، افتتاح استخر ذخیره آب و اعزام یکصد گروه جهادی به مناطق هدف، تجهیز عمرانی ۲‌ قرارگاه عملیاتی پهنه ای، افتتاح آبرسانی پایدار به ۴۰ روستا، افتتاح ۱۳ منزل و مرحمت تعدادی قنات از برنامه‌های شاخص استان در هفته بسیج سازندگی است.

در این نشست خبرنگار ایسنا با اشاره به تأکید رئیس سازمان بسیج سازندگی استان به موضوع رشد تولید و اجرای برنامه‌هایی برای کمک به احیای واحدهای نیمه‌فعال و راکد صنعتی، پیشنهاد کرد که با استفاده از نظرات تیم‌های کارشناسی و جهادی، طرح‌ها و لوایحی که ممکن است مانع رشد تولید باشد، به‌موقع شناسایی و عارضه‌یابی شود و طی نامه‌های مشورتی در اختیار سیاست‌گذاران قرار بگیرد تا به‌جای تلاش برای احیای واحدهای نیمه‌تعطیل و راکد، از تصویب قوانین مغایر با رشد تولید و ایجاد مشکلات جدید که به دلیل طرح‌های کارشناسی نشده است، جلوگیری شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • کاهش ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی در اصفهان
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • افزایش ۴ درصدی ترددها در جاده های کرمان
  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی