Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@10:59:48 GMT

شهرهای پیشرفته در گرو رونق گردشگری

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۰۵۰۰۱

شهرهای پیشرفته در گرو رونق گردشگری

ایسنا/خراسان جنوبی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خطاب به مسئولان بیرجند، گفت: اگر می‌خواهید بیرجند شهری پیشرفته شود، باید به موضوع گردشگری آن به صورت جدی توجه کرد.

علی اصغر مونسان، امروز دوشنبه ۹ دی، در بازدید از ارگ کلاه فرنگی بیرجند اظهار کرد: با صنعت به تنهایی هیچ شهری توسعه پیدا نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه تمام شهرهای پیشرفته و توسعه یافته در دنیا شهرهای گردشگری هستند، افزود: گردشگران با خود طراوت و نشاط را به شهر می‌آورند.

به گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خطاب به مسئولان بیرجند، تصریح کرد: اگر می‌خواهید بیرجند شهری پیشرفته شود، باید به موضوع گردشگری آن به صورت جدی توجه کرد.

مونسان با تاکید بر ایجاد شغل و درآمدزایی ناشی از رونق گردشگری، خواستار واگذاری کامل ارگ کلاه فرنگی بیرجند به میراث فرهنگی شد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر اینکه هرجا میراث فرهنگی قوی‌تر بوده گردشگری نیز توسعه یافته است، بیان کرد: شهرهای اصفهان، یزد و شیراز به دبیل توجه به گردشگری در این سال‌ها بسیار موفق بوده‌اند.

در این بازدید مقرر شد با پیگیری ویژه استاندار خراسان جنوبی، قسمت ارگ کلاه فرنگی از قسمت اداری جدا شده، نگهبانی جدا برای آن تعریف شود و با هزینه اعتبارات تخصیص یافته از سوی وزارت میراث فرهنگی، زمینه ورود گردشگر تسهیل شود.

ارگ کلاه فرنگی یکی از آثار تاریخی شهر بیرجند است. این بنا در دوره قاجار و بین سال‌های ۱۲۶۴ تا ۱۳۱۳ هجری قمری ساخته شده‌است و در حال حاضر این ارگ در محل فرمانداری بیرجند واقع است.

این اثر در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۷۶ با شمارهٔ ثبت ۱۸۸۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۵۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سمانه سلطانی پور روز یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ گفت: با صدور مجوز فعالیت فروشگاه صنایع‌دستی آروند با مدیریت آقای حسین میری، واقع در بازار سرپوشیده شهر شاهرود، تعداد فروشگاه‌های مجاز صنایع‌دستی در استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان افزود: بر اساس ابلاغ دستورالعمل صدور مجوز فروشگاه‌های صنایع‌دستی، متقاضیان می‌توانند با ثبت درخواست در درگاه ملی مجوزها و پس از بررسی درخواست توسط اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مجوز خود را دریافت کنند.

سمانه سلطانی پور گفت: در حال حاضر ۶ فروشگاه صنایع‌دستی در سمنان، ۹ فروشگاه صنایع‌دستی در شاهرود، ۲ فروشگاه صنایع‌دستی در دامغان و ۲ فروشگاه صنایع‌دستی در مهدی‌شهر تحت مجوز اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان فعالیت می‌کنند.

46 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900631

دیگر خبرها

  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی