Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است که با پذیرش شروط FATF قادر به دور زدن تحریم‌ها نخواهیم بود و به تعبیری برگ برنده‌ای در جنگ اقتصادی با آمریکایی‌ها نخواهیم داشت. ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۳ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

ابوالفضل حسن‌بیگی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با اشاره به بررسی الحاق ایران به برخی بندهای FATF  در مجمع تشخیص مصلحت نظام، به مزایا و معایب الحاق ایران به این کارگروه اقدام مالی اشاره کرد و گفت: تاکنون هیچ‌کدام از موافقان الحاق ایران به این کارگروه نتوانسته‌اند مخالفان را بری پیوستن به آن متقاعد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه موافقان پذیرش شروط FATF از سوی ایران نیز جز ضرر، حاصلی برای کشور ندارد، اظهار داشت: الحاق به FATF موجب بهتر شدن اوضاع فعلی کشور در شرایط تحریمی نمی‌شود،‌ با پذیرش شروط FATF قادر به دور زدن تحریم‌ها نخواهیم بود و به تعبیری برگ برنده‌ای در جنگ اقتصادی با آمریکایی‌ها نخواهیم داشت.

ذوالنور: پالرمو و CFT از دستور کار مجمع خارج نشده/تشکیل کمیته مشترک برای بررسی لوایح FATFتصویب FATF تکذیب شدگفت‌وگو|یک نماینده مجلس: اولویت اصلی کشور الحاق به FATF نیست

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: الحاق ایران به FATF موجب می‌شود تا زمینه برای سلطه بیشتر آمریکایی‌ها بر منابع مالی و پولی کشور به‌وجود آید که متأسفانه برخی‌ دولتمردان با ایجاد دو قطبی‌هایی، قصد دارند کشور را در تنگنایی قرار دهند که پاسخی برای آیندگان نداشته باشیم.

حسن‌بیگی ادامه داد: در صورت الحاق ایران به FATF اگر بخواهیم تحریم‌‌ها را دور بزنیم، به‌ راحتی ما را به پولشویی متهم می‌کنند، در این شرایط نمی‌دانم که موافقان پذیرش شروط FATF چه منافعی دارند که بر طبل الحاق به این کاگروه ویژه اقدام مای می‌‌کوبند؟

وی با تأکید بر اینکه پذیرش شروط FATF در راستای منافع ملی کشور نیست و در آینده پاسخ‌گوی نسل‌های بعدی باشیم الحاق ایران به FATF را دارای معایب فراوانی دانست و گفت: یکی از معایب الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به این کنوانسیون، در شرایطی که آمریکایی‌ها سخت‌ترین تحریم‌‌ها را علیه کشور و ملت ایران به‌راه انداخته‌اند، آشکارسازی روش‌ها برای دور زدن تحریم‌هاست؛ زیرا با الحاق به این کنوانسیون تمامی تراکنش‌های مالی و پولی کشور باید آشکارا در اختیار اعضای آن قرار گیرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان یکی از معایب الحاق ایران به کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) را رصد دقیق منابع اقتصادی بنگاه‌ها و شرکت‌های ایرانی دانست و خاطرنشتن کرد: همین امر موجب می‌شود تا فعالیت‌های اقتصادی ما و همین طور میزان دارایی‌های‌مان به‌طور شفاف و گسترده در اختیار کشور‌های بیگانه قرار گیرد، بنابراین الحاق به این کنوانسیون خودتحریمی است.

انتهای پیام/

R1011202/P/S1,15/CT1 واژه های کاربردی مرتبط کمیسیون امنیت ملی کمیسیون های مجلس ابوالفضل حسن‌بیگی نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون امنیت ملی کمیسیون های مجلس نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس کمیسیون امنیت ملی کمیسیون های مجلس نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۵۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات

به گزارش خبرگزاری مهر از وزارت راه و شهرسازی، نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی و «بن الطوق الماری» وزیر اقتصاد امارات، در شهر ابوظبی آغاز کرد و طی آن ۲ سند همکاری توسط طرفین به امضا رسید.

سند تأسیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات و سند صورت‌جلسه نخستین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات، اسنادی است که در این نشست به امضای طرفین رسید.

شایان‌ذکر است، مذاکراتی درباره توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به‌ویژه کریدور شمال- جنوب به‌منظور گسترش ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار طرفین قرار دارد.

تسریع در انجام مذاکرات و نهایی کردن اسناد همکاری مبادله شده در حوزه‌های مختلف اقتصادی بین دو کشور، ایجاد کمیته اقتصادی و بازرگانی با مسؤولیت وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران و وزارت تجارت خارجی امارات، ایجاد و تعیین تیم مشترک کاری در زمینه همکاری‌های صنعتی و گازی و تشکیل کارگروه مشترک بانکی تحت نظارت بانک‌های مرکزی دو کشور و تشویق بانک‌های تجاری به برقراری وگسترش روابط کارگزاری بانکی بین دو کشور از جمله مواردی است که در دستور کار این نشست قرار دارد.

کد خبر 6094564

دیگر خبرها

  • سطح تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • ◄ وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • راه درازی تا فعلیت رساندن کامل ظرفیت‌های تجاری ایران و افغانستان داریم