Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به لزوم تامین اقلام کشاورزی مورد نیاز کشور بر ضرورت استفاده از ظرفیت کشاورزی فرا سرزمینی تاکید کرد.

حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی در شورای هماهنگی و برنامه‌ریزی مدیران جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار کرد:  با بیان اینکه کمبودی در زمینه اقلام معیشتی مردم وجود ندارد گفت: وزارت جهاد کشاورزی در خط مقدم اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اقلام معیشتی موردنیاز مردم به‌اندازه کافی در کشور وجود داشته و از این نظر کمبودی وجود ندارد.

وی با اشاره به نقش بسیار مهم مدیران بخش کشاورزی و بهره‌برداران تأمین امنیت غذایی در کشور افزود: این مهم با همت و تلاش همکاران جهادکشاورزی به‌دست‌آمده است.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به ذخیره گوشت موجود در کشور گفت: کشور در زمینه تولید گوشت دارای وضعیت مطلوبی است و ۸۶۰ هزار تن نیاز گوشت کشور است که ۹۰ درصد آن در کشور تولید می‌شود و ۱۰ درصد باقی‌مانده نیز باهدف تنظیم بازار از خارج وارد می‌شود.

تقوی با اشاره میزان تولید شیر و تخم‌مرغ نیز گفت: میزان تولید این دو محصول نیز در کشور مطلوب است و بخش از این تولیدات شیر و تخم‌مرغ صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه کشور در زمینه روغن خوراکی وابسته به واردات است به میزان روغن موردنیاز کشور اشاره کرد و گفت: میزان روغن خوراکی موردنیاز کشور حدود یک‌میلیون و ۱۰۰ هزار تن است که با کشت ۱۰۰ هزار تن کلزا می‌توان بخشی از آن را تأمین کرد.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به خودکفایی در زمینه تولید گندم نیز گفت: میزان تولید گندم در کشور امسال ۱۴ میلیون تن و برنج نیز 3.3میلیون تن بود.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه امروز کشور در صحنه جنگ اقتصادی است گفت: امروز صحنه جنگ از نظامی به اقتصادی تغییر پیداکرده است.امروز جنگ اقتصادی با وسعت بیشتر و شتابی افزون‌تر در حال انجام است باید در این جنگ نیز آماده بود و مانند جنگ نظامی برای مقابله با دشمن طرح و نقشه داشت.

وی با بیان اینکه در جنگ نظامی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه و بسیج و نیروی انتظامی در خط مقدم دشمن قرار داشتند افزود: امروز نیز در جنگ اقتصادی سازمان‌ها و مؤسسات اقتصادی در خط مقدم اقتصادی هستند.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه مدیران بخش کشاورزی و کشاورزان امروز در خط مقدم جبهه و جنگ اقتصادی قرار دارند تصریح کرد: مدیران کشاورزی و کشاورزان باید با هوشیاری حملات دشمن را خنثی کنند.

تقوی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه دشمن گفت: تحریم‌های متعدد نیز در همین صحنه جنگ اقتصادی اتفاق افتاده تا مردم را به لحاظ اقتصادی و معیشتی دچار مشکل و نارضایتی کند.

وی با بیان اینکه دشمن در صحنه جنگ نظامی نتوانست کاری علیه انقلاب اسلامی ایران انجام دهد گفت: دشمن امروز به جنگ اقتصادی روی آورده و قصد دارد از این طریق به کشور ضربه بزند.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با طرح این سؤال که در جنگ اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی چه نقشی دارد گفت: وزارت جهاد کشاورزی وزارت معیشت است و مدیران جهاد کشاورزی در حوزه معیشت مردم تلاش می‌کنند که این امر بسیار مهم است.

تقوی با بیان اینکه در برخی صحنه‌ها اگر حتی کمبودی وجود داشته باشد می‌توان برای مدتی آن کمبود را تحمل کرد گفت: اقلام معیشتی حساس‌ترین اقلام در زندگی مردم است و از این‌رو وزارت جهاد کشاورزی در خط مقدم جنگ اقتصادی است.

وی درباره اصلاح قیمت بنزین نیز گفت: در این زمینه بی‌تدبیری انجام شد و جای انتقاد و گله در این زمینه وجود دارد. باید در این زمینه بررسی بیشتری انجام می‌گرفت و جلسات مختلف توجیهی برگزار می‌شد دشمن همواره برای کشور به دنبال توطئه است و در این مسئله بنزین و شلوغی‌ها نیز بر موج نارضایتی مردم سوار شد.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی بر ضرورت حرکت به سمت کشاورزی علمی تأکید کرد و گفت: اگر بخواهیم تغذیه جمعیت بیش از ۸۰ میلیون را تأمین کنیم حرکت به سمت کشاورزی علمی امری ضروری است و اجرای اصلاح نژاد دام، اصلاح بذور، اجرای سیستم‌های آبیاری و … باید در دستور کار باشد.

وی با بیان اینکه باید کشاورزی از سطح به عمق حرکت کند افزود: باید تلاش کرد از زمین کمتر،محصول بیشتری به دست آید.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به‌ضرورت حفظ منابع آب‌وخاک در کشور گفت: باید ارزش خاک و آب و همچنین منابع طبیعی به‌خوبی تبیین شود و به آن توجه شود.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی همچنین درباره استفاده از ظرفیت کشاورزی فرا سرزمینی نیز گفت: در برخی از کشورها مانند عراق، ارمنستان گرجستان که از لحاظ منابع آب‌وخاک و همچنین اقلیم شرایط مطلوبی دارند پیشنهادشده تا از این ظرفیت برای بخش کشاورزی استفاده شود.

آیت‌الله تقوی با بیان اینکه وزیر جهاد کشاورزی باید تفکر تولیدی داشته باشد نه تفکر وارداتی گفت: با تولید می‌توان خلأها را پر کرد.

وی همچنین بر ضرورت راه‌اندازی گردشگری کشاورزی نیز تأکید کرد و گفت: باید از این بخش بهره لازم را گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی وزارت جهاد كشاورزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۵۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رییس گروه طرح وبرنامه معاونت آب وخاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی ویکپارچه سازی حدود ۶۵ هزارهکتار اززمین‌های مستعد کشاورزی به خصوص شالیزار‌های استان‌های شمالی کشور با سرمایه گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه سازی شالیزار‌های روستای بزمینان شهرستان آمل گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی و آب وخاک کشور حدود ۳ ساله است و پیش بینی‌های لازم انجام وطرح‌های مورد نیاز این طرح نیز تهیه شده است.

وی، اجرای طرح یکپارچه سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر بکارگیری ماشین آلات در مراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره بری در تولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی درحوزه بخش کشاورزی دراستان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه سازی زمین‌ها به خصوص در شالیزار‌ها می‌توان برای کشت دوم دراین استان‌ها برنامه ریزی کرد.

علیزاده افزود: هدف نهایی در اجرای این طرح این هست که با ظرفیت سرمایه گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور نیز لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصور‌ها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح به خصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالیکت زمین‌ها و کم شدن اراضی در طی چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح وبرنامه معاونت آب وخاک وزارت جهاد کشاورزی، با بیان اینکه در مدت ۲۰ ساله اجرای طرح یکپارچه سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی درسطح کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، تصریح کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب ماندگی زیادی وجود دارد که باید درسال‌های پیش رو با مدیریت وبرنامه ریزی‌های هدفمند جبران شود.

قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که بر اساس آن خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

بر اساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به صورت آزمایشی به اجرا درآمده است.

دیگر خبرها

  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • اولین حرف های آتیلا حجازی درباره استقلال | من خارج از کشور بودم اما ...|‌ با این شرایط قهرمانی آسیا صد درصد شدنی است