Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین مراسمی از سوی مرکز مطالعات اسلام و خاورمیانه در شهر گیترزبرگ (حومه واشنگتن دی سی) شب گذشته برای تقدیر از دکتر مکدونالد برگزار شد.
در ابتدا دکتر ایروانی، مدیر مرکز ضمن معرفی آقای مکدونالد در این جمع که با حضور جمعی از شخصیت های علمی ایرانی و آمریکایی برگزار شد، از ایشان به خاطر اهداء این مجموعه نفیس به کتابخانه دانشگاه تهران تشکر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار امیدواری کردند که این گونه همکاری ها بیش از گذشته ادامه پیدا کرده و قدمی کوچک در راستای گسترش صلح و دوستی میان ملتها باشد.

آنگاه اقای مکدونالد ضمن تشکراز مرکز و دانشگاه تهران  به ذکر خاطراتی از اقامت خود در تبریز (١٩٥٦-١٩٥٤) و تدریس ادبیات انگلیسی در دانشگاه تبریز و اشنایی با خیام سخن گفتند.
سپس پروفسورسید حسین نصر، فیلسوف و اندیشمند ایرانی به اهمیت ترجمه اشعار خیام توسط فیتزجرالد به انگلیسی و گسترش آن در سرتاسر کشورهای انگلیس زبان و سپس ترجمه به دیگر زبان ها پرداختند.
پروفسورنصر گفت: شخصیت اصلی خیام به عنوان فیلسوف بزرگ مشائی و همچنین ریاضیدان مورد نظر محققین و اندیشمندان بوده است.
وی با اشاره به اینکه درسالهای پیش از انقلاب در تاسیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران نقش داشته اند، از اینکه این مجموعه نفیس به این کتابخانه اهداء شده بسیار خوشحال و علیرغم سالها دوری هنوز خود را عضوی از خانواده بزرگ علمی دانشگاه تهران دانسته و به آن افتخار می کنند.

لازم به ذکر است که این مجموعه نفیس با بیش از 190 عنوان از ویراست های رباعیات خیام، مطالعات، نگارگری ها ، زندگی نامه ها و اثار مکتوب دیگری که بر اساس "نسخه چاپی ادوارد فیتزجرالد" از "رباعیات خیام" بوده است، توسط  دکتر «جولین اف.(پت) مک دونالد» و با مساعدت « مرکز مطالعات اسلام و خاور میانه واشنگتن دی سی» در مهر ماه سال جاری به کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران اهدا شده است.

/6262

کد خبر 1336945

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نخبگان دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۷۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

بیشتر بخوانید؛ وحیدی: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229381 برچسب‌ها تقسیمات کشوری

دیگر خبرها

  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • مرکز مطالعات عراق با ۱۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می آید
  • بازداشت دستکم ۲ هزار حامی فلسطین در بیش از ۴۰ دانشگاه آمریکا
  • تشدید سرکوب و بازداشت دانشجویان در آمریکا
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • تقدیر شهردار گناباد از مجموعه مدرسه فنی حرفه ای شهید عباسپور
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران