Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اکوفارس به نقل از اویل پرایس، صنعت خودروسازی اروپا با چالش تغییر سریع از موتورهای دیزلی به موتورهای بنزینی مواجه است که در دو سال گذشته شتاب گرفته است. در همین حین، این صنعت باید با اجرای قوانین جدید در جهت کاهش آلایندگی خودرو ها هم دست و پنجه نرم کند.

 مکس واربرتون، یک تحلیلگر خودرو در برنستین در مورد تاثیر قوانین جدید بر خودروسازان اروپا که 14 هزار کارگر در سراسر این قاره دارند، گفت هر خودروسازی با هدف خودش در کاهش آلایندگی co2 بر اساس وزن خودروهایش روبه‌روست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکتی که ماشین های کوچکتری می‌سازد مثل پژو هدف پایین تری نسبت به سازنده ماشین های سنگین تر مثل دایملر دارد.

 برخی خودروسازی ها مثل پژو پیشرفت های خوبی داشته اند و از موتورهای چهار سیلندر استفاده می کنند که سوخت کمتری مصرف می کنند ولی این خودروسازی ها مدل های لوکس و اس یو وی در خط تولید خود ندارند. بنابراین با افزایش فروش این خودروهای سنگین در سال های اخیر شرایط بدتر می شود.

 اروپا که زمانی مرکز خودروهای کوچک و کم مصرف بود، به خودروهای اس یو وی تمایل پیدا کرده است و حدود 40 درصد خودروهایی که در اتحادیه اروپا به فروش می رسد از انواع اس یو وی هاست. بنابراین آلایندگی کربن مربوط به خودروها برای اولین بار در این دهه افزایش یافته است.

 جرائم مربوط به آلایندگی کربن افزایش یافته است. هر گرم 95 یورو جریمه دارد که ضرب در تعداد خودروهای فروخته شده توسط خودروسازی می شود، رقم به دست آمده بسیار بالا خواهد بود. اگر صنعت خودروسازی اروپا در2021 دقیقاً به اندازه سال گذشته خودرو بفروشد، 25 میلیارد یورو جریمه خواهد شد.

 این جرائم در کنار 17 ماه کاهش فروش خودرو در چین، بزرگترین بازار صادرات خودروی آلمان و خساراتی که خودروسازان در فروش هر خودروی برقی مواجه شده‌اند شرایط را سخت تر می کند. فروش خودروهای برقی در اروپا بدون یارانه‌های سنگین متوقف شده است.

در آخر، قانونگذاران صنعت خودروسازی باید راه حل هایی برای مقابله با عدم تعادل بین خواسته مصرف کنندگان و تولید کنندگان پیدا کنند که ترکیبی خواهد بود از جریمه‌ها، انگیزه‌ها، سرمایه‌گذاری و نوآوری های سریع فناوری. ترکیب چالش برانگیزی از تقاضاها که در نیمه اول دهه آینده باید به آن رسیدگی شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۷۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حال برگزاری است و از قرار معلوم، خودرو‌های سایپا موردتوجه کره شمالی قرار گرفته‌اند؛ به‌طوری‌که وزیر امور اقتصادی کره شمالی، توانایی خودروسازی سایپا را تحسین کرد.

به گزارش دیجیاتو، وزیر امور اقتصادی خارجی کره شمالی، از تمایل این کشور برای همکاری با گروه خودروسازی سایپا خبر داد. این خبر را خبرگزاری رسمی سایپا، یعنی سایپانیوز در وب‌سایت خود منتشر کرده است.

این روز‌ها ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران در حال برگزاری است و خودروسازان ایرانی نیز به دنبال بازار صادراتی برای محصولات خود هستند. به نظر می‌رسد که اکنون خودرو‌های سایپا موردتوجه جمهوری دموکراتیک خلق کره قرار گرفته‌اند.

«یون جونگ‌هو»، وزیر امور اقتصاد خارجی کره شمالی گفته است که روابط دوستانه سیاسی دو کشور می‌تواند به‌عنوان دلیلی برای همکاری‌ها در صنعت خودرو ایفای نقش کند. او همچنین توانایی سایپا را در تولید خودرو‌های سواری و تجاری، خوب ارزیابی کرده و از تمایل کشورش برای همکاری با سایپا سخن گفته است.

نگاهی به صنعت خودروسازی کره شمالی

برند مشهور صنعت خودروسازی جمهوری دموکراتیک خلق کره «پیونگهوا موتورز» نام دارد. این برند فعالیت خود را از سال ۱۹۹۸ (۱۳۷۷) و با سرمایه‌گذاری مشترک کره شمالی و جنوبی آغاز کرد. محصولات پیونگهوا موتورز خودرو‌هایی از برند فیات و برلیانس هستند که تحت لیسانس دو شرکت چینی و ایتالیایی در این کشور مونتاژ می‌شوند. پیونگهوا موتورز حقوق انحصاری تولید، عرضه و فروش خودرو‌های دست‌دوم را نیزدر جمهوری دموکراتیک خلق کره در اختیار دارد. بااین‌حال، اکثر مردم کره شمالی قادر به خرید خودرو حتی از نوع دست‌دوم نیستند.

دیگر برند صنعت خودروسازی کره شمالی «کارخانه موتور سونگری» نام دارد. این برند در تولید خودرو‌های سنگین و نیمه‌سنگین تجاری فعالیت دارد.

در مورد ایران اکسپو ۱۴۰۳

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران، از روز شنبه هفته جاری آغاز شده و در آن، بیش از ۲ هزار بازرگان، سرمایه‌گذار و تاجر خارجی از ۸۵ کشور جهان حضور دارند. نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ مورد استقبال تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان خارجی قرار گرفته است. این نمایشگاه تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه برپاست. امکان بازدید برای عموم مردم، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی از ساعت ۹ تا ۱۶ فراهم است.

دیگر خبرها

  • مقامات سیاسی ترکیه و دردسر خودروهای لوکس
  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • سریع‌ترین خودروهای رکوردشکن تاریخ، هواپیماهای بدون بال با سرعت 1000 کیلومتر (+عکس)
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند