Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حیدری روز دوشنبه در نشست شورای اشتغال شهرستان خرمشهر در سرسرای اجتماعات فرمانداری بیان کرد: بسیاری از سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در شهرستان‌ها تمایل دارند ولی وقتی وارد دستگاه‌های اجرایی می‌شوند بی‌انگیزه می‌شوند.

وی با تاکید بر حمایت از سرمایه‌گذاری و تولیدکنندگان گفت: به جای برداشتن موانع از سر راه تولید و تولیدکننده و تضمین امنیت سرمایه‌گذاران، با قوانین دست‌وپاگیر  اداری آنها را فراری می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدری با تاکید بر تکریم ارباب رجوع افزود: بیشترین شکایت سرمایه‌گذاران از بی‌احترامی کارشناسان زیرمجموعه مدیران دستگاه‌های اجرایی است.

وی گفت: متاسفانه در خوزستان با وجود داشتن مواهب الهی و ظرفیت‌های خدادادی نرخ بیکاری بالا است و شهرستان خرمشهر نیز با داشتن مرز بین‌المللی و دروازه صادرات و واردات و در عین حال ظرفیت خدماتی نرخ بیکاری بالای دارد.

حیدری افزود: روزانه هفت‌هزار نفر از اتباع عراقی وارد شهرستان خرمشهر می‌شوند در صورتی که خدمات مناسب برای آنها ایجاد شود، میلیون‌ها ریال ارز وارد چرخه بازار ما می‌شود.

حیدری، داشتن برنامه را از راهکارهای غلبه بر مشکلات دانست و گفت: مدیران برنامه کاری خود را برای سال ۹۹ آماده کنند و برای نوشتن برنامه باید وضع موجود اشتغال و فرصت‌های شغلی را شناسایی و استفاده از فرصت‌های پیشرو را مدنظر گیرند.

سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خرمشهر نیز در این نشست از ایجاد ۵۳۷ فرصت شغلی در این شهرستان خبر داد و گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره)، اداره بندر و دریانوردی، آموزش فنی و حرفه‌ای، راه و شهرسازی، و صندوق کارآفرین، بیشترین فرصت‌های شغلی را ایجاد کرده اند.

حمید ظریف خسرجی، افزود: در بخش مشاغل خانگی در قالب ۲۳ طرح ، اعطای یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی ارزان قیمت به واجدان شرایط در خرمشهر مصوب شد.

وی تعهد طرح کاروزی خرمشهر را ۱۰۵ نفر بیان کرد و گفت: پرونده ۳۱ نفر از این افراد نهایی شده و امید است تا پایان سال به رقم مورد نظر برسیم.

اسداله رییس بانک ملی مرکزی خرمشهر نیز در این نشست گفت: ۱۸ واحد صنعتی و تولیدی در خرمشهر به بانک معرفی شدند و پرداخت تسهیلات بانکی به میزان ۲۸۵ میلیارد ریال به آنها مصوب شده که ۲۱۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی پرداخت شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی اشتغال تسهیلات بانکی دستگاه های اجرایی کمیته امداد امام خمینی قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۸۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • تاکید فرماندار ارومیه بر هم‌افزایی با دستگاههای اجرایی برای تحقق شعار سال
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی