Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@20:57:29 GMT

تصویب FATF برای مردم بدبختی به بار خواهد آورد

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۱۰۱۴۹

تصویب FATF برای مردم بدبختی به بار خواهد آورد

رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه تصویب FATF برای مردم بدبختی به بار خواهد آورد، گفت: تا زمانی که قوانین مانند چرخه دلار و برداشت سقف سرمایه گذاری در ایران توسط آمریکا حذف نشود هیچ برجامی از سوی دولت کارساز نخواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن عباسی دوشنبه شب در سخنرانی خود در مسجد امام موسی بن جعفر(ع) قم با اشاره به اینکه زندگی مومن همواره در گردنه‌های پر فراز و نشیب زندگی بوده است، اظهار کرد: زندگی انسان مومن برای عبور از این گردنه‌های حساس نیازمند فتنه شکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مومنان با فتنه‌ها مورد آزمون و آزمایش قرار می‌گیرند، عنوان کرد: انسان مومن بدلیل ادعای ایمان باید حتما مورد امتحان قرار بگیرد و این امتحان‌ها نیز از دشواری بسیاری برخوردار است.

رئیس اندیشکده یقین با اشاره به اینکه مشکلات معیشتی آزمون‌های روزانه و فتنه‌ها آزمون‌های اصلی و سخت‌تر هستند، مطرح کرد: اگر قرار است از این آزمون‌ها در محیط غبارآلود فتنه عبور کنیم نیازمند تبعیت از امام و رهبر جامعه هستیم.

وی با بیان اینکه باید بدانیم در سبک زندگی ایرانی اسلامی و تمدن نوین اسلامی جایگاه فتنه کجا است، خاطرنشان کرد: فتنه‌ها توده‌هایی هستند که شرایط بال‌زدن و بالا رفتن را برای ما فراهم می‌کنند، و ما نیز باید با بصیرت از این بستر برای رسیدن به تعالی استفاده کنیم.

عباسی با تاکید بر اینکه فتنه انرژی برای رشد انسان است، تصریح کرد: زمانی که جامعه‌ای ادعای حکومت دینی کرد و جامعه اسلامی را به وجود آورد، آن‌گاه فتنه‌ها با حجم گسترده‌تری به وجود خواهند آمد و دامن جامعه را در بر می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه شهدا در وصیت‌نامه‌های خود به ما تاکید کردند که امام را تنها نگذاریم، یادآور شد: شهدای ما به عنوان الگوهای جامعه خود را فدای اسلام، قرآن و راه انبیا کردند و رفتند تا خط و راه امام و انقلاب پابرجا بماند.

رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه باید تهدیدهای خط و راه ولایت فقیه و امام را در زمان حال بشناسیم، اضافه کرد: انقلاب اسلامی محصول تلاش و فعالیت انبیاء و اهل بیت(ع) است و در طول تاریخ، چنین زمان چهل ساله‌ای در اختیار ائمه اطهار(ع) قرار نگرفته است.

عباسی با اشاره به اینکه دشمن به دنبال سه حرکت تخریب ولایت فقیه، تخریب اصل ولایت فقیه و تخریب اسلام است، بیان کرد: تشخیص، تدبیر، تصمیم و اقدام خواص در طول تاریخ اسلام، فتنه‌ها را آشکار و آن‌ها را در بزنگاه‌ها از بین برده است.

وی با بیان اینکه فتنه‌های 10 ساله علیه ولایت فقیه در سال‌های 78، 88 و 98 با برنامه‌ریزی‌های دقیق بوده است، ابراز کرد: برخی ها در دیدارهایشان با سران کاخ سفید خواستار افزایش فشار بر جمهوری اسلامی هستند و این گستاخی سران آمریکایی به دلیل اطلاعاتی است که توسط این افراد از داخل به آن‌ها داده می‌شود.

رئیس اندیشکده یقین افزود: خط آقای هاشمی و خاتمی در سخنرانی دختر ایشان در زمان فتنه 88 مشخص شده است که خود فائزه هاشمی تاکید کرده است که کشور توسط هاشمی اداره شده است و تنها در دوره دولت آقای احمدی نژاد ولایت فقیه در اداره جامعه نقش داشته است.

وی با اشاره به اینکه این سران ادعا دارند که باید از اختیارات مقام معظم رهبری کاسته و به اختیارات رئیس جمهور اضافه شود، اظهار داشت: اگرچه فرماندهان نظام توسط مقام معظم رهبری تعیین می‌شوند ولی بودجه آن‌ها توسط دولت و ولایت فقیه تامین می‌شود؛ امسال به دستور آقای نوبخت بودجه صداوسیما بدلیل پخش سریال گاندو با تاخیر چندماهه وصول شده است.

عباسی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور عنوان کرد: اتفاقات اقتصادی که امروزه گریبان جامعه را گرفته است هیچ ربطی به اقتصاد مقاومتی و اسلامی ندارد و الگوی اصلی آن از مکتب‌های غربی و لیبرال‌ها گرفته شده است.

رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه نباید بگذاریم مشکلات فعلی را پای اسلام و انقلاب بنویسند، مطرح کرد: مقام معظم رهبری در هیچ بزنگاه تاریخی از عبارت جنگ تمام عیار استفاده نکردند ولی در سال 90 ایشان عبارت اینکه ما در جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم را بکار بردند.

وی ادامه داد: رئیس میز ایران در سازمان سیا از سال 96 شخصی به نام مایکل آندریا است که به روش سرزمین سوخته اعتقاد دارد، بدین صورت که آشوب‌ها و فتنه‌ها را به خشونت تبدیل کرده و نابودی‌های متعدد را در پیش دارد؛ این شخص همان فردی است که سوریه را آتش کشید.

رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه تصویب FATF برای مردم بدبختی به بار خواهد آورد، تصریح کرد: تا زمانی که قوانین مانند چرخه دلار و برداشت سقف سرمایه گذاری در ایران توسط آمریکا حذف نشود هیچ برجامی از سوی دولت کارساز نخواهد شد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۰۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشکده مواسات در البرز افتتاح می شود

‌به گزارش خبرنگار مهر، زینب عاشری شامگاه یکشنبه در نشست مجازی الگونمایی ایران جوان بمان که به منظور معرفی الگوی مواسات مادرانه برگزار شد، گفت: مواسات مادرانه از یک دورهمی و دغدغه مادرانه شروع شد و آن این بود که ما مادران به ویژه افرادی که فرزند کوچک یا چند فرزند دارند، در بسیاری از جمع‌ها به راحتی نمی‌توانند حاضر شوند.

وی افزود: در این راستا به این نتیجه رسیدیم که جمع‌هایی را مخصوص خود تشکیل دهیم و آنچه ایده آل و مطلوبمان است را خلق و تولید کنیم. این موضوع جرقه‌ای برای ما شد و سپس دورهمی ها آغاز شد و شکل و قالب گرفت. ابتدا یک حسینیه شخصی را اجاره و طی اطلاع رسانی مجازی با حدود ۸۰ مادر از سال ۱۴۰۰ آغاز به کار کردیم.

مسؤول گروه مواسات مادرانه استان البرز با اشاره به تمرکز مواسات مادرانه بر ارزش مادری و فرزندآوری مطرح کرد: با توجه به اینکه گروه فعالی در حوزه جمعیت در البرز نداشتیم و این موضوع دغدغه مقام معظم رهبری نیز بود، سعی کردیم موضوع فعالیت‌ها و دورهمی های خود را به این سمت سوق دهیم، بنابراین کم کم شبکه مادران شکل گرفت.

عاشری اضافه کرد: اکنون این دامنه وسیع شده و تقریباً با ۲ هزار و ۲۰۰ مادر البرزی در ارتباط هستیم و آنها را در قالب یک شبکه سازماندهی کرده‌ایم و از یک گروه استانی کلی به ۲۵ تا ۳۰ گروه محلی رسیده‌ایم و سرگروه‌های محلات نیز از مادران محله هستند که باید آموزش‌ها، روش‌ها و سیر مطالعاتی خاصی را انجام دهند و سپری کنند.

وی با اشاره به اینکه گروه هسته مواسات مادرانه شامل ۹ نفر است که تیم اصلی را تشکیل می‌دهند، عنوان کرد: یکشنبه هر هفته به صورت مداوم جلسات را برگزار و در آنها آسیب شناسی و اهداف را بررسی و مطابق آنها برنامه ریزی می‌کنیم. همواره تلاش شده جلسات پربار باشند که در این راستا مقرر شد مادران ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود را به اشتراک بگذ ارند.

فعالیت حدود ۱۵ کارگروه ذیل گروه مواسات مادرانه البرز

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز با اشاره به آشکار شدن ظرفیت‌های نهفته و شبکه سازی در این زمینه بیان کرد: پس از مدتی مادرانی علاقه مند بودند که این جلسات در محلات آنها نیز برگزار شود اما با توجه به اینکه این امر مقدور نبود، پیشنهاد داده شد که آنها نیز این جلسات و برنامه‌ها را در محلات خود به پیش ببرند.

عاشری افزود: کم کم مادران علاقه مند و دارای پتانسیل اولیه شناسایی و روش کل به جز در پیش گرفته شد و ابتدا یک دورهمی کلی تشکیل داده و سپس اقدام به شبکه سازی در محلات کردیم و سعی شد تربیت کادر هم داشته باشیم. رفته رفته گروه‌های محلات پا گرفتند و قوی‌تر شدند و اکنون برخی از آنها پا به پای گروه اصلی و گاهاً قوی‌تر فعالیت می‌کنند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز خاطرنشان کرد: من معتقدم همانطور که خداوند چارچوب و کلیات و خطوط قرمزی را در مسیر تربیتی بندگان مشخص کرده ما نیز باید یکسری احکام و خطوط قرمز کلی و امور مباح، مکروه، مستحب و … را در امور تربیتی خود تعریف کنیم، بنابراین یکسری چارچوب کلی بدین منظور در نظر گرفته شد.

وی ادامه داد: در جزئیات نحوه فعالیت گروه‌های محلات خیلی ورود نمی‌کنیم اما سرگروه‌ها سیر مطالعاتی مشخصی دارند و هر کسی که وارد می‌شود، باید چند کتاب مد نظر را مطالعه کند و یکسری صوت را نیز گوش می‌دهند و در جلسات خلاصه‌های آنها را بیان می‌کنند. اکنون ذیل گروه اصلی مواسات مادرانه البرز حدود ۱۵ کارگروه تعریف شده است.

عاشری مادران کارآفرین و مادران باشکوه را از جمله عناوین کارگروه‌ها دانست و اظهار کرد: در این راستا مادران کارآفرین به صورت یک شبکه درآمده‌اند و در برنامه‌های بزرگ غرفه‌هایی به منظور فروش محصولات در اختیار آنها قرار می‌گیرد. کارگروه مادران باشکوه نیز متشکل از مادران جوان زیر ۴۰ سال و دارای بیش از چهار فرزند است.

یک شبکه مردمی باید مردمی بودن خود را حفظ کند

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز با اشاره به اینکه برای اعضای این کارگروه برنامه‌های جداگانه ای متناسب با نیازهای آنها برنامه ریزی و اجرا می‌شود، عنوان کرد: تقریباً هیچوقت درگیر مسائل مالی نبودیم زیرا کار تماماً مردمی است و هزینه‌ها از داخل شبکه و توسط مادران تأمین و در این زمینه کلمه مواسات و مصادیق آن تعریف می‌شود.

وی مطرح کرد: پس از اینکه دورهمی ها بزرگ‌تر و کار جدی تر شد و توانستیم از نظر رسانه‌ای فعالیت خود را معرفی کنیم، بسیاری از بزرگان شهر به سراغ ما آمدند و عده‌ای درخواست کردند که در مساجد و هیأت‌های مختلف هم برنامه داشته باشیم اما نماینده ولی فقیه در استان البرز فضای مصلی کرج را در اختیار ما قرار دادند و بیشتر برنامه‌ها آنجا اجرا می‌شود.

عاشری اظهار کرد: پس از مدتی احساس کردیم که باید به پدران نیز پرداخته و برای آنها جلسات تبیینی در زمینه جمعیت برگزار شود، بدین منظور برنامه‌ها را به سمت خانواده محوری سوق دادیم و اکنون ماهی یک بار اردوها و هیأت‌های خانوادگی و بازی‌های پدر و فرزندی و … را نیز برگزار می‌کنیم تا از پدران غافل نشویم و بتوانیم آنها را نیز به اهدافمان نزدیک کنیم.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز تصریح کرد: ما برای فعالیت‌های خود به سراغ هیچ دستگاهی نرفتیم و هر دستگاهی هم که پیشنهاد داد زیر بلیط آنها نرفتیم، با اینکه می‌توانست کمک کننده باشد زیرا من معتقدم یک شبکه مردمی باید مردمی بودن خود را حفظ کند و به محض قرارگیری زیر بلیط یک ارگان به سمت نابودی می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود مردمی بودن شبکه را حفظ کنیم اما این بدان معنا نیست که نمی‌خواهیم با ارگان‌ها و مجموعه‌های دیگر همکاری کنیم اما امام جمعه و برخی ارگان‌هایی که حمایت معنوی از ما به عمل می‌آورند با ارگان‌های حاکمیتی متفاوت هستند و ما همواره از راهکارها و بیانات آنها برای بهبود روند کار استفاده می‌کنیم.

تخصصی‌تر شدن فعالیت‌های مادر و کودک

عاشری با تاکید بر اینکه پایه کار جهان بینی، نگرش و بینش افراد است، افزود: اگر ما از نقطه تربیت توحیدی کار را آغاز کنیم، بسیاری مسائل نه فقط در حوزه جمعیت بلکه در بسیاری از حوزه‌ها حل می‌شود. پس از بحث اعتقادی و بینشی، بحث روانی و تفکر است. ما با فعالیت‌های خود به تحکیم بنیان خانواده کمک و زوجین را از مسائلی در خصوص فرزندآوری و فرزندپروری آگاه می‌کنیم.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز عنوان کرد: با توجه به آسیب شناسی و نیازسنجی انجام شده، سه هدف را برای سال جاری تعریف کرده‌ایم که عبارت هستند از توسعه و تعمیق محلات از نظر کمی و کیفی و گسترش محلات و گروه‌های مواسات، تخصصی‌تر شدن فعالیت‌های مادر و کودک و افزایش بار محتوایی گروه‌ها و هسته‌ها و سرگروه‌ها.

وی با بیان اینکه به زودی اندیشکده مواسات در استان البرز افتتاح می‌شود، اظهار کرد: با توجه به منابع جمع آوری شده و مذاکره با اساتید مقرر شده به صورت دقیق‌تر روی کلمه مواسات و مصادیق و محتوای آن کار کنیم و آنها را در کار خود گسترش دهیم. اکنون تمرکز ما بر البرز است اما چند استان درخواست داده‌اند که مدل ما را در استان خود پیاده کنند.

کد خبر 6097668

دیگر خبرها

  • اندیشکده مواسات در البرز افتتاح می شود
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت، تصویب شد
  • تصویب بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر
  • فتنه با لباس مشکی تا انحراف در دین/تقیه سازو کار امام صادق بود
  • بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر تصویب شد
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند