Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@17:46:30 GMT

سینوزیت را خودسرانه درمان نکنید

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۱۰۳۹۱

سینوزیت را خودسرانه درمان نکنید

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری،  برخی می‌گویند که سینوس‌ها تنظیم کننده صدا و برخی دیگر می‌گویند عامل سبک‌تر بودن وزن جمجمه است. حتماً شنیده‌اید که افراد از بیماری یا سرماخوردگی سینوزیتی حرف می‌زنند. مخاط سینوس‌ها ادامه مخاط تنفسی هستند و در هر عفونت فوقانی تنفسی، ما یک عفونت سینوسی هم داریم. 

التهاب تورم مخاط سینوس را سینوزیت می‌گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عفونت‌های سینوسی زیاد مهم نیستند و با کارهایی که برای درمان سرماخوردگی  انجام می‌دهیم می‌توانیم آن را برطرف کنیم. اما  چه زمانی سینوزیت می‌تواند عامل بروز مشکل شود؟ وقتی سینوزیت میکروبی می‌شود باید آن را به‌صورت جدی مورد درمان قرار داد. این نوع سینوزیت می‌تواند سوار بر سینوزیت سرماخوردگی شود و تبعات منفی برای بیمار در پی داشته باشد. باید بیماری‌های سینوزیتی را در دسته‌بندی‌های مختلف قرار داد و آنها را از هم تفکیک کرد. بسیاری بر این باورند که برای درمان عفونت‌های سینوزیتی می‌توانند با استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها، مشکل خود را برطرف کنند درحالی‌که استفاده از این نوع داروها برای درمان بیماری‌های سینوزیتی میکروبی نه‌تنها مؤثر نیست؛ بلکه می‌تواند منجر به تشدید بیماری نیز شود. بسیاری از آنتی‌بیوتیک‌ها در مراحل اولیه می‌توانند برای درمان مشکل کمک‌کننده باشند اما با استفاده مکرر از آنها، میکروب‌ها به دارو مقاوم شده و خود دارو می‌تواند به تشدید بیماری و التهاب‌های سینوزیتی منجر شود. از سوی دیگر، بارها دیده و شنیده‌ایم که افرادی با بستن دستمال دور سر خود و اظهار سردرد می‌گویند مشکل سینوزیت دارند و با وزش هر باد سردی و برخورد آن به جمجمه دچار سردردهای شدید سینوزیتی می‌شوند. باد سرد در این دسته از افراد که دارای آلرژی‌هایی هستند، منجربه التهاب مخاط تنفسی و وارد شدن فشار به عصب‌های مختلف و در نتیجه ایجاد سردرد در فرد می‌شود. در چنین شرایطی متأسفانه افراد با استفاده از روش‌های نادرست درمانی ارائه شده از سوی دوستان و آشنایان خود، دست به‌خود درمانی می‌زنند و این موضوع می‌تواند به‌شدت گرفتن التهابات مخاط تنفسی و بروز مشکلات جدید برای فرد مبتلا به التهاب‌های سینوسی منجر شود. بدون شک استفاده از نسخه‌های واحد برای درمان التهاب‌های تنفسی و سینوسی، نمی‌تواند راهکار خوبی برای درمان مشکل باشد. هر کدام از التهابات سینوسی دارای علل و عواملی هستند که باید برای درمان آنها، از روش‌های مناسب تجویز شده از سوی پزشکان استفاده کرد و نباید با بهره‌گیری از روش‌های خودسرانه به درمان پرداخت. بدون شک، هرگونه روند درمانی نادرست بر بیماری و اثراتی که دارد تأثیر منفی گذاشته و می‌تواند درمان را با مشکل روبه‌رو کند. از این رو، افرادی که دچار التهابات تنفسی هستند باید در ابتدا دلیل التهاب و نوع آن را بشناسند و سپس با استفاده از روش‌های درمانی مناسب برای درمان خود اقدام کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرماخوردگی سینوزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۰۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص شگفت انگیز خرما برای درمان بیماری‌ها و سلامتی بدن (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: معجزه پاکسازی مغز با مصرف خاکشیر (فیلم) انواع چای و خواص آن را بشناسید (فیلم) خواص رازیانه؛ گیاهی سرشار از خواص معجزه آسا (فیلم)

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • خواص شگفت انگیز خرما برای درمان بیماری‌ها و سلامتی بدن (فیلم)