Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@18:25:59 GMT

آمار اخراج دانشجویان پزشکی انتقال از خارج

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۱۴۱۱۵

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: ما از سال ۹۴ تمام پرونده های پذیرش دانشجو از طریق سنجش را بررسی مجدد کردیم و هیچ موردخلاف در پذیرش دانشگاه ها یافت نشد.

به گزارش مهر، دکتر باقر لاریجانی امروز در حاشیه اجلاس معاونان آموزشی دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور در محل دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: افراد شیاد در همه جا وجود دارند و ممکن است به افراد بگویند که بیایید در این رشته تحصیل کنید و ما کمک تان می کنیم که ما همه این موضوع را به نهادهای نظارتی ارائه داده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاریجانی تصریح کرد: اما خیلی وقت ها دعوت های عامی است که اگر شما بیایید در آموزشگاه ما درس بخوانید تضمین می کنیم شما کنکور هم قبول شوید.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه نهادهای نظارتی در کشور بر این موضوع نظارت دارند و مواردی که به این شکل ارائه می شوند و ضوابط لازم را رعایت نمی کنند به آنها ارجاع داده ایم.

معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: در سال گذشته به موسساتی که مدرک جعلی ارائه می دادند دسترسی پیدا کردیم و برخی از رده ها که جعل مدرک می کردند را به نهادهای نظارتی سپرده ایم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره تخلف انتقالی از خارج به داخل در حوزه علوم پزشکی ادامه داد: همانطور که پیشتر اعلام کرده بودیم ۳۰ تا ۴۰ نفر مدارک جعلی ارائه کرده بودند و حدود صد نفر جعل مدرک خروج از کشور داشتند را مورد بررسی قرار دادیم و از حوزه آموزشی اخراج کردیم.

وی یادآور شد: از سال ۹۴ تمامی پرونده های پذیرش دانشگاه های علوم پزشکی را با فهرست سازمان سنجش تطبیق دادیم و تمام کسانی که در دانشگاه ها ثبت نام کرده بودند را بررسی کردیم و خوشبختانه حتی یک خلاف یافت نکردیم.

لاریجانی افزود: دقت های مدیران حوزه های آموزشی موجب شد این مشکلات را پیدا کنند و در مورد دانشجویان انتقالی از خارج به داخل حتی مدارسی که این افراد فارغ التحصیلی خود را از آنجا ارائه داده بودند نیز بررسی شدند، همانطور که توضیح دادم در زمینه انتقال از خارج به داخل ۳۰ تا ۴۰ نفر دانشجو شده بودند که از دانشگاه ها اخراج شدند. ضمن اینکه ما هر زمان به پرونده ای برخورد کنیم که احساس کنیم مشکلی در روند تحصیل آن وجود دارد مورد بررسی مجدد قرار می دهیم.

معاون وزیر بهداشت گفت: تعدادی از دانشجویان انتقالی که وارد دانشگاه های علوم پزشکی شدند و نتوانستند صحت مدارک خود را احراز کنند از تحصیل منع شدند. همچنین مدارک صد نفر از انتقالی ها را بررسی کردیم و جلوی ورود آنها به دانشگاه را گرفتیم.

وی گفت: همه این افراد با توجه به اینکه کسی که می خواهد در دانشگاه پزشکی تحصیل کند باید صلاحیت تحصیل را داشته باشد و حتی کسانی که مدرکی ارائه کردند و از آن مدرک بهره ای نبرده اند بررسی شده و در صورت اثبات تخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی گفت: حوزه آموزش دو درصد منابع وزارت بهداشت را به خود اختصاص می دهد و در دانشگاه ها نیز ۱۰ تا ۱۱ درصد به حوزه آموزش اختصاص دارد اما در دانشگاه ها مقدار زیادی از منابع و بودجه صرف حقوق اعضای هیات علمی می شود.

لاریجانی خاطرنشان کرد: ما در تخصص و فوق تخصص در حوزه پزشکی در وضعیتی قرار داریم که هیچ کشوری در منطقه با این میزان نیروی انسانی متخصص ندارد.

وی افزود: حوزه آموزش نیاز به حمایت بیشتری دارد که البته در وزارت بهداشت این دیدگاه وجود دارد و امیدواریم در مجلس نیز در زمان بررسی بودجه به این موضوع توجه شود تا شکوفایی آموزش بتواند ادامه پیدا کند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره لایحه ساماندهی سهمیه های آموزش عالی گفت: دو وزیر بهداشت و علوم لایحه ای را به دولت ارائه کردند به این معنی که دوباره سهمیه های آموزش عالی را بررسی کنیم. ما در شرایطی هستیم که دولت با هزینه های بسیار سنگین دانشجو تربیت می کند. دولت جمهوری اسلامی ایران کمک های بسیار زیادی به آموزش می کند و ما در دانشگاه های دولتی هزینه چندانی از دانشجو دریافت نمی کنیم در حالی که در کشورهای منطقه و سایر کشورها می بینیم کمتر کشوری وجود دارد که برای آموزش عالی سرمایه گذاری کند و تعداد زیادی دانشجو در کشور در حال تحصیل هستند و در هر خانواده ای یک فرد تحصیلکرده وجود دارد.

لاریجانی گفت: باید به گونه ای عمل کنیم که افراد با صلاحیت بتوانند در دانشگاه ها تحصیل کنند. در عین حال قدر و منزلت افرادی که برای کشور زحمت کشیده اند را نیز بدانیم و برای آن هم بستری فراهم کنیم که در رشته های متناسب با خودشان و متناسب با تعدادی که هستند تحصیل کنند. لایحه دولت در همین راستاست.

وی گفت: بر اساس این لایحه تمام کسانی که ورودی دانشگاه ها هستند مورد ارزیابی مجدد قرار می دهیم تا به گونه ای که افراد در رشته ای که می روند صلاحیت آن رشته را داشته باشند و بتوانند مشکلی از مردم حل کنند.

لاریجانی در زمان اجرای لایحه گفت: با توجه به اینکه این لایحه از سوی دولت است باید در دو بخش دولت و مجلس تصویب شود، اگر بخشی که به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می شود سرعت بیشتری خواهد داشت و اگر هم به مجلس ارائه شود با توجه به اینکه در انتهای دوره مجلس هستیم امیدواریم زودتر به تصویب برسد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا گابریل کالدرون حماسه 9 دی علی باقری کنی احمد خرم حشد الشعبی غلامرضا شریعتی مهدی تاج جشنواره فیلم فجر38 آمار اخراج دانشجویان پزشکی انتقال از خارج انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا گابریل کالدرون حماسه 9 دی علی باقری کنی احمد خرم حشد الشعبی غلامرضا شریعتی مهدی تاج جشنواره فیلم فجر38

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۴۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا

به گزارش «تابناک»، مصطفی داننده در عصرایران نوشت: بعد از رفتار غیر انسانی پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به جنگ غزه و حمایت مالی از اسرائیل، رئیس دانشگاه شیراز از مصوبه مدیریت این دانشگاه برای بورسیه کردن دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های اروپا و آمریکا خبر داد و گفت: «دانشجویان و حتی اساتیدی که اخراج یا تهدید به اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه شیراز به ادامه تحصیل بپردازند و گمان می‌کنم سایر دانشگاه‌های شیراز و استان فارس هم این آمادگی را داشته باشند.»

اظهار نظری که بیشتر به نظر می‌رسد یک شوی تبلیغاتی است تا یک واقعیت که دانشگاه شیراز بتواند آن را محقق کند. برای راستی آزمایی بهتر است رئیس دانشگاه شیراز را با واقعیت‌های پذیرش دانشجوی خارجی به ویژه آنهایی که سابقه تحصیل در اروپا و آمریکا را دارند روبرو کنیم.

اول: دانشجویان مقطع دکترا در آمریکا حدود دو هزار دلار و در اروپا نزدیک به دو هزار پانصد یا 3 هزار یورو حقوق می‌گیرند و با این پول می‌توانند در بسیاری از شهرهای آمریکا یک خانه اجاره کنند و حتی یک ماشین بخرند. آیا امکان دارد با حقوقی که به آنها می‌دهید، این شرایط را برای‌شان فراهم کنید؟ آنها می‌توانند با حقوقی که به آنها می‌دهید برای خودشان یک زندگی معمولی داشته باشند؟

دوم: دانشجویان لیسانس که احتیاج به حمایت مالی خانواده دارند، احتیاج به یک سیستم بانکی برای انتقال پول از کشور خود به ایران هستند. آیا امکان این انتقال وجود دارد؟ به طور مثال یک دانشجویی که خانواده او در لندن یا پاریس زندگی می‌کنند، چگونه می‌توانند ماهیانه، هزینه تحصیل را پرداخت کنند؟ به این نکته توجه کنید که هیچ کارت بانکی یا کردیت کارت خارجی در ایران، کار نمی‌کند و بانک‌های خارجی در ایران شعبه ندارد.

سوم: همین دانشجویان در آمریکا از اینترنت پرسرعت بدون فیلتر استفاده می‌کنند. اصلا برای آنها تعریف نشده است که شبکه‌های اجتماعی فیلتر باشد یا رسیدن به سایت‌های علمی احتیاج به فیلتر شکن داشته باشد. آنها اگر بخواهند با خانواده خود صحبت کنند، باید «بله» را نصب کنند؟

چهارم: در مورد حجاب به دانشجویان چه می‌گویید؟ بسیاری از دانشجویان مسلمان ساکن آمریکا از کشورهایی مثل پاکستان، مصر و یا دیگر کشورهای غیر مسلمان، حجاب ندارند. آیا آنها وقتی به دانشگاه ایران می‌آیند، باید حجاب و پوشش اسلامی داشته باشند؟

پنجم: این دانشجویان یاد گرفته‌اند که به مسائل مختلف صنفی، سیاسی و اجتماعی اعتراض کنند؟ شما می‌توانید به آنها اجازه بدهید به مسائل مختلف در دانشگاه اعتراض کنند؟

ششم: برخی از دانشجویان معترض، گرایش‌های جنسی مختلف دارند. بعضی از آنها با پرچم‌های هم جنس گرایانه در کنار پرچم فلسطین، به اسرائیل اعتراض می‌کنند؟ با آنها چه رفتاری خواهید داشت؟

حالا از شب زنده‌داری‌ها و خوردن نوشیدنی‌های مختلف توسط همین دانشجویان در آخر هفته بگذریم.

اگر رئیس دانشگاه شیراز این سوال‌ها را پاسخ داد، می‌توانیم ببینیم که می‌توانیم دانشجویان ساکن آمریکا و اروپا را پذیرش کنیم یا نه؟

دیگر خبرها

  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • واکنش تند به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض آمریکایی