Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@09:32:47 GMT

مالیات ارزش افزوده با بیمه‌های عمر چه می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۱۴۳۶۹

مالیات ارزش افزوده با بیمه‌های عمر چه می‌کند؟

آیا حذف معافیت مالیات بر ارزش افزوده بر بیمه‏‌های عمر باعث کاهش فروش این بیمه‏‌ها در کشور و در جهت کاهش آثار توسعه اقتصادی آن نخواهد شد؟ ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۱ اقتصادی پول | ارز | بانک نظرات - اخبار اقتصادی -

محمد رضا خوش کیش- عضو شورای عالی بیمه با ارسال یادداشتی به خبرگزاری تسنیم، نوشت: براساس برنامه ششم توسعه کشور و همچنین برنامه افق 1404 کشور، ضریب نفوذ بیمه می‏‌بایست به بالاترین ضریب نفوذ بیمه در منطقه خاورمیانه تبدیل شود و حال با ضریب نفوذ بیمه حدود 3/2 آیا  برنامه‌‏های اعلامی دولت  خصوصاً در حوزه مالیات بر ارزش افزوده در جهت رسیدن به این هدف موثر است؟

در روز 13 آذر با دعوت رییس جمهور به همایش سالیانه بیمه در سالن برج میلاد تهران به دعوت رییس کل بیمه مرکزی ضمن هدف مهم افزایش اعتبار این همایش صنفی، یک هدف مهم دیگر و اساسی برای صنعت بیمه وجود داشت و آن تجدید نظر در مالیات بر ارزش افزوده است که در بودجه سال 99 و بر اساس مصوبه کمیسیون اقتصادی مجلس ضمن تایید مالیات بر ارزش افزوده، دو معافیت این مالیات بر بیمه‌‏های عمر و بیمه‌‏های درمان نیز حذف گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مالیات بر ارزش افزوده بر اساس قانون مصوب آن در جهت کاهش مصرف و بر اساس ارزشی که یک شخص حقیقی یا حقوقی از یک عملکرد اقتصادی حاصل می‏‌نماید، اعمال می‏گردد، حال با توجه به این موضوع مهم که بیمه یک عقد برای تقسیم ریسک است و در اصل جبران قسمتی از زیان بیمه‏‌گذار یا شخص ثالث و اصولاً در ماهیت ایجاد ارزش افزوده در آن ابهام وجود دارد و همچنین بر اساس مصوبه کمیسیون اقتصادی مجلس با اعمال مالیات بر ارزش افزوده خصوصاً در 3 نوع بیمه‏های عمر و درمان و شخص ثالث که شاهد کاهش تقاضا و کاهش ضریب نفوذ بیمه خواهیم بود، آیا این قانون و دیگر قوانین بالادستی ،برنامه ششم توسعه و سیاست‏‌های افق 1404 را نقض نخواهد کرد؟

آیا نتیجه اعمال مالیات ارزش افزوده بر صنعت بیمه بر اساس قانون مصوب مالیات ارزش افزوده در جهت کاهش مصرف و کاهش تقاضا در حوزه بیمه، چیز دیگری نخواهد بود؟

در سیاست‌‏های کلان توسعه به بیمه عمر به عنوان یک موتور محرکه اقتصاد کشور و افزایش سهم این نوع بیمه در سبد بیمه‏‌گری کشور تاکید گردیده است، آیا حذف معافیت مالیات بر ارزش افزوده بر بیمه‏‌های عمر باعث کاهش فروش این بیمه‏‌ها در کشور و در جهت کاهش آثار توسعه اقتصادی آن نخواهد شد؟

آیا منافعی که از مالیات این بیمه‌‏ها برای دولت عاید می‏شود در مقابل خسارت توسعه اقتصادی ایجاد شده برابری خواهد نمود؟

 آیا  هزینه بالایی که جامعه در جهت ضریب نفوذ پایین بیمه‏‌های ثالث به علت زندانی و گرفتار شدن خانوارهای بدهکار دیه پرداخت می‏‌نماید در مقابل عایدی مالیات برای دولت از این بیمه‏‌نامه مهم و استراتژیک در کنار 25 درصد عوارض مختلف قابل قبول است؟

بیمه‌‏نامه‏‌های درمان که برای خانواده‏‌ها و جامعه کارمندی و کارگری ، نقش ایجاد امنیت و آرامش را در حوزه بهداشت و درمان  دارد و با افزایش هزینه حق بیمه با اعمال مالیات بر ارزش افزوده که منجر به  کاهش خدمات و افزایش هزینه و کاهش سرانه این بیمه‏‌نامه می‏گردد، آیا در جهت رضایت اقشار مردم می‏‌باشد؟

امیدوارم در جهت افزایش ضریب نفوذ بیمه و افزایش توان خدمت صنعت بیمه و ارائه خدمات مطلوب و جلوگیری از افزایش قیمت خدمات، دولت و مجلس در جهت حذف مالیات بر ارزش افزوده برای صنعت بیمه اقدام عاجل را اعمال فرمایند و نقش مهم و اثر بخش بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران بعنوان متولی اصلی صنعت بیمه کشور و نیز سندیکای بیمه‏گران برای جلوگیری از ایجاد این خسارت بزرگ برای بیمه‏‌گذاران و بیمه‏‌گران بسیار حائز اهمیت است. 

انتهای پیام/

R1012123/P/S7,79/CT1 واژه های کاربردی مرتبط مالیات بر ارزش افزوده صنعت بانکداری و بیمه بیمه مرکزی اخبار شرکت‌های بیمه

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مالیات بر ارزش افزوده صنعت بانکداری و بیمه بیمه مرکزی مالیات بر ارزش افزوده صنعت بانکداری و بیمه بیمه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۴۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد

جعفر پورمختار مدیرکل امور‌مالیاتی آذربایجان‌غربی گفت: پرداخت عوارض ارزش افزوده طی پارسال در مقایسه با سال ماقبل آن ۹۰ درصد افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: میزان عوارض‌پرداختی در سال ۱۴۰۱ در آذربایجان‌غربی حدود ۶۵۰ میلیارد ریال بود که پارسال، این رقم به میزان قابل توجهی افزایش یافت.

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌غربی ادامه داد: از این میزان در سال ۱۴۰۲ حدود ۸ هزار میلیارد ریال به شهرداری‌های استان پرداخت شد.

پورمختار اظهار کرد: همچنین ۳ هزار و ۷۶۶ میلیارد ریال از محل عوارض ارزش‌افزوده به دهیاری ها، ۲۳۹ میلیارد ریال به فرمانداری‌ها و ۳۸۶ میلیارد ریال به عشایر اختصاص یافت.

وی گفت: پارسال بیش از ۳ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال از محل عوارض و مالیات بر ارزش افزوده در شهرستان ارومیه اختصاص یافت که ۲ هزار و ۷۸۳ میلیارد ریال سهم شهرداری‌ها بود.

وی افزود: بیش از ۹۸۸ میلیارد ریال سهم دهیاری‌ها، بیش از ۸۶ میلیارد ریال سهم فرمانداری و بیش از ۶۲ میلیارد ریال سهم عشایر این شهرستان پارسال بود.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!
  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده خلاف قانون است
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات خلاف قانون است
  • مخالفت مجلس با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • خبر خوش بخشودگی مالیات برای مودیان لرستانی
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش افزوده در لرستان تمدید شد
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد