Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ در حالی که هنوز باشگاه استقلال از بحران سرمربی خود خارج نشده، یک پرونده دیگر از سوی وکیل ایتالیایی این باشگاه در دادگاه بین المللی حکمیت ورزش (CAS) در حال باز شدن است.

سال گذشته بعد از شکایت باشگاه استقلال از سازمان لیگ و باشگاه پرسپولیس به CAS در خصوص سوپر جام، این باشگاه یک وکیل ایتالیایی را در حالی به خدمت گرفت که تاکنون هزینه‌های حق الوکاله وی که مبلغی حدود 400 میلیون تومان است را پرداخت نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وکیل سابق باشگاه استقلال در چندین نوبت موضوع را از مدیران قبلی و فعلی باشگاه استقلال پیگیری کرد اما پاسخی در خصوص دریافت مبلغ مذکور نگرفت.

وی در نامه‌های متعددی که به باشگاه، فدراسیون فوتبال ایران و مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان ارسال کرده اعلام کرده در صورتی که تا تاریخ سوم ژانویه ( 13 دی ماه) حقوق معوقه‌اش پرداخت نشود، پرونده جدیدی را نزد دادگاه CAS علیه این باشگاه باز خواهد کرد.

ببیشتر بخوانید: باشگاه ۴ استقلالی را متهم به خیانت می‌کند!

این پرونده علاوه بر اینکه می‌تواند منجر به محکومیت قطعی باشگاه شود، 500 میلیون تومان به باشگاه بابت هزینه‌های دادرسی تحمیل خواهد کرد.

وکیل سابق باشگاه استقلال تا یک هفته دیگر مسئول بخش حقوق فدراسیون جهانی فوتبال خواهد شد و حتی این موضوع را به مسئولان ورزش ایران نیز اطلاع داده است. این اتفاق می‌تواند پای فیفا را نه تنها به این پرونده باز کند بلکه کل فوتبال ایران را دچار لطمات جدی در حوزه حقوقی خواهد کرد.

باید دید علت تعلل و عدم پاسخگویی مدیران استقلال و وزیر ورزش و جوانان به این موضوع چیست، چرا که این موضوع می‌تواند مشکلات زیادی را برای آبی‌پوشان به وجود بیاورد.

منبع: تسنیم لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000ptz خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 باشگاه استقلال استراماچونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۵۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!

محدویت دوچرخه‌سواری زنان باز هم خبرساز می‌شود؟

به گزارش خبرآنلاین، مدت‌ها بود از دوچرخه‌های اشتراکی در سطح شهر تهران خبری نبود، دوچرخه‌هایی که به‌نظر می‌رسد به‌دلیل محدودیت‌ها برای دوچرخه‌سواری زنان از شهر جمع‌آوری شدند، اما حالا یک‌بار دیگر تردد وسایل نقلیه اشتراکی در تهران به چشم می‌خورد، این‌بار دوچرخه‌های برقی قرار است جای دوچرخه‌های سابق را بگیرند.

این دوچرخه‌ها متعلق به یک کسب‌وکار جدید یا همان استارتاپ هستند که قبل‌تر بنیانگذار آن در نخستین رونمایی از دوچرخه برقی اشتراکی ایران از ورود این دوچرخه‌ها به خیابان‌های تهران طی ماه‌های آینده خبر داده بود، حالا به‌نظر می‌رسد این اتفاق افتاده است، طوری‌که از عکس‌ها برمی‌آید ارائه خدمات از طریق این دوچرخه‌های برقی اشتراکی به شهروندان شروع شده است.

گزینه «من زن هستم» پذیرفته نمی‌شد

با وجود شروع به‌کار این دوچرخه‌ها و امکان استفاده از آن‌ها در تهران، اما آن‌طورکه به‌نظر می‌رسد زنان همچنان نمی‌توانند از این دورچرخه‌های برقی اشتراکی استفاده کنند، در بخش قوانین و مقررات استفاده از این دوچرخه‌های برقی درباره شرایط استفاده از آن نوشته شده که «کلیه کاربران باید بیشتر از ۱۸ سال و کمتر از ۷۵ سال داشته باشند. تحت هیچ شرایطی حساب کاربری یک فرد نباید در اختیار غیر -شخص ثالث دیگری- قرار گیرد (افراد زیر ۱۸ سال، بانوان فاقد گواهینامه موتور برای موتورسواری). در هنگام بروز هرگونه اتفاق یا حادثه‌ای کلیه مسئولیت آن بر عهده صاحب حساب کاربری ست.»

درحالی در متن قوانین استفاده از این دوچرخه‌های برقی نوشته شده زنان فاقد گواهینامه موتور برای موتور سواری نمی‌توانند از این دوچرخه‌های برقی استفاده کنند که عملاً در ایران به زنان گواهینامه موتور ارائه نمی‌شود.

گفت می‌شد که اولین تجربه دوچرخه اشتراکی در تهران نیز به دلیل مسائل مربوط به دوچرخه‌سواری زنان تعطیل شد.

پیش از این شهردار سابق تهران نیز در گفت‌وگویی در کافه خبر دراین‌باره گفت: دوچرخه سواری کوچکترین پروژه ما برای کیفی سازی شهر بود، اما بزرگترین نبود. البته پروژه مهمی بود، به این دلیل که سال ۱۳۹۶ یک نظرسنجی از مردم تهران درباره بزرگترین مشکلات این شهر انجام شد، از نظر تهرانی‌ها آلودگی و ترافیک بزرگترین مشکل این شهر بود و طبیعی بود که کنترل آلودگی و ترافیک اولین پروژه شهرداری باشد، تامین و تجهیز حمل و نقل عمومی یکی از روش‌های حل این مشکلات بود اما یکی از روش‌های دیگر که بُعد کیفی داشت دوچرخه سواری وتوسعه مسیرهای پیاده و دوچرخه سواری بود.

پیروز حناچی در پاسخ به این موضوع که «گفته می‌شد یکی از فشارهایی که روی شهرداری بود، تعطیل شدن پروژه دوچرخه سواری بیدود به خاطر دوچرخه سواری زنان بود، که البته در نهایت هم تعطیل شد» افزود: این حساسیت همواره وجود داشت، ولی بیدود به این دلیل در زمان ما دچار محدودیت نشد، البته دستگاه‌های نظارتی بیرون به آن‌ها (مسئولین بیدود) فشار آوردند، برای همین آن‌ها با نرم‌افزار بیدود کاری کردند که اگر شما گزینه «من زن هستم» را انتخاب می‌کردید نرم‌افزار شما را نمی‌پذیرفت.

دیگر خبرها

  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!
  • از فیفا 94 تا امروز؛ روند دیدنی تکامل ضربات آزاد
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال؛ پای معاون سابق در میان است!
  • دبیر مجمع: انتخابات فدراسیون شطرنج اواخر تیر برگزار می شود
  • دردسر افتخارات تازه یک لژیونر برای استقلال
  • دردسر عجيب هركول كشتى ايران (عکس)
  • ۱۰‌ماه با علی خطیر؛ هیاهوی بزرگ برای هیچ!
  • حمله به ایلات اسرائیل؛ اینبار «سرایاالأشتر» + فیلم
  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است