Web Analytics Made Easy - Statcounter

۲۴ هزار مسجد به منظور اجرای پویش «مبارزه با خشونت علیه زنان» با وزارت همبستگی و توسعه اجتماعی مراکش همکاری می‌کنند.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد به نقل از «العمق»، در راستای فعالیت هفدهمین پویش مبارزه با خشونت علیه زنان، وزارت همبستگی و توسعه اجتماعی و مساوات و خانواده مراکش در بیانیه ای اعلام کرد: برای مبارزه با خشونت علیه زنان در این کشور، وزارت اوقاف و امور اسلامی در این پویش همراهی جدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزارت همبستگی و توسعه اجتماعی در این بیانیه آورده است: در هفدمین پویش توقف خشونت علیه زنان، هزاران مسجد به کمک ما آمدند و با ما همکاری کردند.

 

در این بیانیه آمده است: خطیبان و ائمه جماعات مساجد در 24 هزار مسجد خطبه جمعه خود را به مسئله دوری از خشونت علیه زنان و دختران اختصاص دادند.

 

در ادامه بیانیه آمده است: نمایندگان وزارتخانه در بیش از 30 فعالیت رسانه ای که شامل برنامه هایی در قالب گفت و گو و یا مصاحبه با روزنامه ها بود در این زمینه مشارکت کردند.

 

«المصلی» یکی از مسوولان وزارت همبستگی و توسه اجتماعی گفت: این پویش با عنوان «جوانان شریک در مخالفت خشونت علیه زنان» برگزار شد.

 

وی افزود: امروز جایگاه زن در کشور ما بالا رفته است و خشونت را نمی پذیرد، فرد خشن در نظر افراد جامعه فردی صالح نیست و این نشان می دهد که مقابله با خشونت علیه زنان یک مسئله مهم در کشور محسوب می شود.

 

المصلی خاطرنشان کرد: هدف از راهاندازی این پویش بهبود چهره زنان در جامعه بود و اینکه حضور در خانه، خیابان و محل کار بدون وجود زنان امکانپذیر نیست؛ باید هوشیار بود و در جهت تحکیم احترام و حفظ کرامت زنان کوشید.

پایان پیام/43

منبع: شبستان

کلیدواژه: حماسه 9 دی مسجد 9 دی گرامیداشت حماسه 9 دی کانون های فرهنگی هنری مساجد اردبیل نهم دی حماسه نهم دی ماه بزرگداشت حماسه 9 دی مسجد مبارزه با خشونت علیه زنان مساجد جهان مراکش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۵۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشونت در چهاردیواری‌های بدون شاهد

روزنامه اعتماد با شیما قوشه، وکیل دادگستری و فعال حقوق زنان گفتگو کرده است. بخش‌های مهم این گفتگو را در ادامه می‌خوانید: 

خیلی از زنان که تحت خشونت قرار گرفته‌اند، می‌دانند که شرایط شکایت کردن برای آنها روی کاغذ فراهم است، اما با چند بررسی ساده متوجه می‌شوند که اثبات این خشونت، کار دشواری است و به‌طور ویژه حمایتی از آنها به عنوان زن نمی‌شود و قرار است در روندی فرسایشی قرار بگیرند.

در ادامه دچار این نگرانی می‌شوند که در صورت ناتوانی در اثبات قانونی، ممکن است شرایط زندگی با همسرشان سخت‌تر شده و همان امنیت جسمی و روانی حداقلی هم از آنها گرفته شود؛ بنابراین با آگاهی از قانون و اختیارات‌شان، ترجیح می‌دهند که پیگیر شکایت و مطالبه‌گری نباشند.

بزرگ‌ترین مساله سکوت زنان در خشونت خانگی، ناتوانی از اثبات خشونت است و وقتی نتوانند اثبات کنند، ممکن است با بحران‌های بیشتری مواجه شوند یا حتی خشونت از طرف مرد آزارگر چند برابر شود. این موضوع هم ناشی از نبود قانون حمایتی خاص درمورد خشونت خانگی است، درواقع مکانیزم‌های حمایتی ویژه از زنان در این موارد وجود ندارد.

tags # زنان سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • عملیات موفق ارتش سوریه علیه تروریست‌ها+فیلم
  • تصاویر باورنکردنی از خشونت علیه زنان
  • سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مانورهای ناتو را از نزدیک رصد می‌کنیم
  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • خشونت در چهاردیواری‌های بدون شاهد
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • محکومیت شدید برخوردهای خشونت آمیز علیه اساتید و دانشجویان غربی
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟