Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فناوری اطلاعات ــ رئیس فراکسیون پاسخگوی مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر اینکه همایش اقتصاد دیجیتال در جهت نهادینه‌سازی فرهنگ پاسخگویی و گفتمان بین همه ارکان نظام و قوای سه‌گانه برگزار می‌شود گفت: اقتصاد دیجیتال پیوند مستحکمی با موضوع اقتصاد مقاومتی و تولید کالا‌های داخل دارد و دو قابلیت مهم شفافیت و سلامت را در اقتصاد در بر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ علی بختیار، رئیس فراکسیون پاسخگوی مجلس شورای اسلامی، در نشست خبری دومین همایش و نمایشگاه ملی اقتصاد دیجیتال، رونق تولید و سامانه هوشمند پاسخگو که امروز، 10 دی‌ماه، در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با اشاره به اینکه هدف اقتصاد مقاومتی در راستای حضور هر چه بیشتر مردم در کار تولید است، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی در حقیقت مفهومی پویا و انعطاف‌پذیر در حوزه‌های متنوع کسب و کار دارد و افراد را از طریق اصلاح الگو‌های مصرف، به سمت رفاه هدایت می‌کند.

وی افزود: اقتصاد مقاومتی مرتبط با اقتصاد جهانی، متکی بر توان داخلی و متناسب با وضعیت امروز و فردای جامعه ماست. در این مسیر ترویج و گفتمان‌سازی، رصد و برنامه‌ریزی علمی و پژوهشی، اقدام و تربیت و آموزش، عناوین پهنه عملیاتی برای هریک از سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شوند. بر همین اساس تلاش شد تا با این اهداف دومین همایش و نمایشگاه ملی اقتصاد، دیجیتال رونق تولید و سامانه هوشمند پاسخگو را برگزار کنیم.

رئیس فراکسیون پاسخگوی مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر اینکه این همایش در جهت نهادینه‌سازی فرهنگ پاسخگویی و گفتمان بین همه ارکان نظام و قوای سه گانه که مسئولیت مستقیم در این عرصه را دارند، برگزار می‌شود، اضافه کرد: در راستای اجرای شش رویکرد اساسی پیرامون اقتصاد دیجیتال در زمینه‌های روابط عمومی، هوشمندسازی، ارائه ساز و کار بیمه‌ای و سامانه‌های پاسخگو و هوشمند این نمایشگاه و همایش برگزار می‌شود.

بختیار با بیان اینکه حرکت به‌ سوی اقتصاد دیجیتال با توان داخلی و به‌کارگیری محور‌ها و شاخص‌های اقتصاد مقاومتی در کشورما امکان‌پذیر است، افزود: اقتصاد دیجیتال ارتباط و پیوند مستقیم و مستحکمی با موضوع اقتصاد مقاومتی و تولید کالا‌های داخل دارد و دو قابلیت مهم شفافیت و سلامت را در اقتصاد در بر می‌گیرد که از جمله مزایای مهم آن رقابتی شدن اقتصاد و اشتراک‌گذاری است.

وی با بیان اینکه با کمک ابزار‌های اقتصاد دیجیتال می‌توان به اشتغال‌زایی، رشد تولید ناخالص داخلی کشور، کنترل تورم، افزایش بهره‌وری در اقتصاد کشور دست پیدا کرد، ادامه داد: بزرگترین مشخصه اقتصاد دیجیتال این است که با حداقل هزینه و سرمایه می‌توان به دو قابلیت رشد و پیشرفت دست یافت و این تحول مهم میسر نمی‌شود مگر با آماده‌سازی و همراه‌سازی نیروی انسانی توانمند، چابک و آینده‌نگری و استراتژی مشخص، که بتواند در این مسیر ضامن موفقیت این تحول باشد.

بختیار با اشاره به رویکرد‌های دومین همایش و نمایشگاه ملی‌ اقتصاد دیجیتال، گفت: نقش روابط عمومی‌ها در ارائه اطلاعات و معرفی سامانه‌های هوشمند، هوشمندسازی تجارت الکترونیک و تضمین کسب و کار در فضای مجازی، ارائه ساز و کار بیمه‌ای پولی مالی و بازرگانی در چارچوب اهداف سند چشم‌انداز ۱۴۰۴، حمایت و پشتیبانی از سامانه‌های پاسخگو و هوشمند در جهت توسعه اقتصاد دیجیتال، توسعه اقتصاد ملی با رویکرد حمایت از اقتصاد دیجیتال و نقش استارتاپ‌ها در توسعه اقتصاد دیجیتال از جمله رویکرد‌های دومین همایش و نمایشگاه ملی‌ اقتصاد دیجیتال است. انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا جامعه فناوری اطلاعات فضای مجازی اقتصاد دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۷۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است

به گزارش خبرنگار مهر، کیا عاشوری بعد از ظهر پنجشنبه در همایش روی ملی شوراهای استان ضمن تبریک این روز، اظهار کرد: یکی از مصادیق مردم سالاری دینی با انتخاب اعضای شورا توسط مردم رقم خورد.

وی با بیان اینکه قبل از انقلاب به سبب حضور مستشاران غربی، مردم در امور کشور و تصمیم‌سازی‌ها نقشی نداشتند، افزود: با درایتت امام راحل در قانون اساسی تشکیل شورا ابلاغ شد و اعضای شورا منشأ خیر در شهر و روستاها شدند که تلاش و کار را سرلوحه قرار می‌دهند.

عاشوری با بیان اینکه تنها هدف شوراها خشنودی و رضایت مردم و توسعه و آبادانی مناطقشان است، ادامه داد: باید با تجمیع افکار و شناسایی ظرفیت‌ها اقتصاد مقاومتی را عملاً اجرایی کنید.

وی با اشاره به شکل گیری مجمع مشورتی شوراهای استان بیان کرد: تشکیل مجمع مشورتی شوراها قطعاً در بحث جهش تولید و اقتصاد مقاومتی هر شهر و روستا بنابر ظرفیت‌های موجود می‌تواند نقش آفرین باشد.

فرماندار رشت با تاکید بر اینکه شورا تبلور عینی مردم‌سالاری دینی، ظرفیتی برای مشارکت مردم در انجام کارها و حلقه واسطی برای اجرای برنامه ریزی هایی است که شکل می‌گیرد، گفت: شوراها به عنوان نزدیک ترین نهاد به مردم تأثیرگذار بوده و در تحقق شعار سال نقش انکار ناپذیر دارند.

کد خبر 6095220

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • نهادینه‌شدن باشگاه شهراندیشان در شهرداری و شهر اصفهان پیگیری می‌شود
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • ایران هیچ عقب گردی در حوزه اقتصاد و تولید نداشته است
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد