Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش صدای ایران، علیمراد سرافرازی در نشست خبری هفتمین نمایشگاه تخصصی نهاده‌های کشاورزی تهران(AGRICULTECH ۲۰۲۰) با بیان اینکه سازمان حفظ نباتات به عنوان متولی تدارک یکی از مهمترین  نهاده‌های کشاورزی که آفت‌کش ها هستند، در کنار انجمن بذر و کود و سم خواهد بود، گفت:  فضای نمایشگاه به بهره‌بردار کمک می‌کند که بتواند بهترین انتخاب را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حذف سموم پرخطر بوتاکلر و دیازینون
وی با اشاره به اینکه سازمان حفظ نباتات تاکید بر استفاده از سموم کم خطر را دارد، گفت: حذف سموم دیازینون و بوتاکلر یکی از اقدامات این سازمان است و طبیعتاً تلاش ما نیز بر این است که سموم کم خطر جایگزین این دسته از سم های پرخطر شوند.
سرافرازی همچنین اضافه کرد: از مجموعه شرکت‌های وارد کننده که بتوانند موارد بیولوژیک را جایگزین سموم پرخطر کنند نیز دعوت می‌کنیم که در این نمایشگاه شرکت کنند. همچنین آمادگی حمایت از آنها را داریم؛ به طوری که در مقایسه با ثبت سموم شیمیایی، واردات عوامل بیولوژیک راحت‌تر است.
به گفته وی، ظرف یکسال گذشته بالغ بر ۲۰ درصد افزایش استفاده از عوامل بیولوژیک را داریم و گلخانه‌داران به شدت از آن استقبال کردند.
وی در پاسخ به این سوال که چند درصد آفت‌کش‌ها در کشور از طریق بیولوژیک تامین می‌شود، گفت: آنچه مسلم است این است که سهم استفاده از عوامل بیولوژیک در قیاس با آفت‌کش های شیمیایی، کمتر است. اما اتفاقات سال‌های اخیر نشان‌دهنده رشد قابل توجه استفاده از این عامل در گلخانه‌ها است، زیرا میزان موفقیت این عامل در گلخانه بیشتر از فضای بیرون است. در فضای بیرونی برخی فاکتورهای اقلیمی قابل کنترل نیست.
سرافرازی با بیان اینکه سعی داریم در چند محصول گوجه فرنگی، خیار و فلفل از عوامل بیولوژیکی استفاده کنیم، اظهار کرد: چون کشورهای دریافت کننده این محصولات استانداردهای خود را در این زمینه دارند، در این راستا پروژه کلانی را طراحی کردیم و قرار است با تاکید بر عوامل بیولوژیک داخلی مرکز بزرگی را راه اندازی کنیم و نسبت به تولید و تکثیر این عامل اقدام کرده و در اختیار گلخانه‌داران قرار دهیم.
در ادامه سید مهدی حسینی یزدی - رئیس انجمن واردکنندگان کود و سم ایران، در خصوص هفتمین نمایشگاه تخصصی نهاده‌های کشاورزی اظهار کرد: هفتمین نمایشگاه تخصصی نهاده‌های کشاورزی هفدهم الی ۲۰ دی ماه در محل بوستان گفتگو برگزار خواهد شد. در این نمایشگاه ۷۶ شرکت عضو انجمن وارد کننده سم و کود، حدود ۱۴ شرکت از کشورهای خارجی به خصوص چین حضور دارند. 
وی اضافه کرد: انجمن وارد کنندگان سم و کود ۱۲۰ عضو دارد. انجمن بذر حدود ۴۴ عضو، که مجموعا این اعضا نمایشگاه را  برگزار می کنند.
در ادامه مخبری _ عضو هیات مدیره انجمن واردکنندگان کود و سم، با بیان اینکه با هدف رقابت بیشتر و آشنایی چهار و نیم میلیون کشاورز با نهاده‌های مختلف ۶ سال قبل اقدام به برگزاری این نمایشگاه کرده‌ایم، گفت: رقابتی که بین تولیدکنندگان محصولات مختلف به وجود آمد، سبب ارتقای کیفیت نهاده‌ها شد. در حقیقت هدف اصلی ما این است که جامعه ما محصول و غذای سالم داشته باشد. آن چیزی که در حال حاضر مطرح است و عنوان نمایشگاه نیز است، کیفیت و دانش جهانی است که بتوانیم هر چه سریع تر به ایران منتقل کنیم و تولیدکنندگان نهاده‌ها و کشاورزان از آن استفاده کنند.
به گفته وی، محصولاتی که در شش سال گذشته در نمایشگاه ارائه دادیم باعث شد حداقل باقیمانده مواد شیمیایی در محصولات و بستر کشت ایجاد شود. باید تلاش کنیم که بستر را برای نسل‌های بعد سالم نگه داریم.
در ادامه این نشست هاشمی _ عضو هیات مدیره انجمن واردکنندگان بذر  بیان این که جمعیت جهان رو به افزایش است و غذای آنها را بخش کشاورزی تامین می‌کند، گفت: تکنولوژی بذر بسیار پیچیده است؛ که چگونه بذری تولید شود که مقاوم به سرما و آفت باشد. خوشبختانه با بذرهایی که جدیدا وارد کشور می‌شود، می‌توانیم تولیداتی داشته باشیم که علاوه بر اینکه ۸۰ میلیون جمعیت را پوشش می‌دهد، صادرات نیز صورت می گیرد.
حدود ۱۲۰میلیون دلار واردات بذر داریم
 وی همچنین اضافه کرد: واردات بذر ما حدود ۱۲۰ میلیون دلار است‌؛ در حالی‌که که صادرات محصولات کشاورزی چندین میلیارد یورو است.یعنی این واردات تحمیلی به اقتصاد کشور نمی‌شود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سازمان حفظ نباتات دیازینون صدای ایران واردات بذر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۷۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی طرزعلی در گفتگو با خبر ۱۴ گفت: برای کالا‌های اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است.

دیگر خبرها

  • واردات چای از کشور سریلانکا
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید