Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور  معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت گفت: پانزدهم آذرماه امسال پرونده‌ای با موضوع کلاهبرداری از شعبه ۱۰ دادسرای ناحیه ۵ تهران به پلیس آگاهی برای رسیدگی تخصصی ارجاع و در اختیار کارآگاهان اداره چهاردهم قرار گرفت.

وی بیان داشت: شاکی پس از حضور در پلیس آگاهی به کارآگاهان اظهار داشت در سال ۹۶ از طریق آگهی روزنامه با فردی آشنا شدم که مدعی بود، می‌تواند از بانک برایم وام بگیرد و از من وکالت گرفت و من هم مدارک مورد نیاز را به او دادم و ملک ۵ طبقه خود را در رشت برای رهن بانک به نام او زدم و بعد از آن بدون اینکه پولی به من بدهد متواری شد، بعد از مدتی متوجه شدم متهم ملک مرا به نام فرد دیگری منتقل کرده و او نیز چند واحد را تصرف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ تقی پور عنوان کرد: با توجه به اظهارات شاکی زوجی که ملک شاکی را تصرف کرده بودند به آگاهی تهران دعوت و در بازجویی اولیه اعلام کردند: از طریق آگهی با فردی آشنا شدیم و قرار شد برای ما وام بگیرد و بعد از دریافت مدارک مبلغ ۱۱۰ میلیون تومان به ما داد، اما بعد از ۲ سال با دریافت نامه از بانک متوجه شدیم مبلغ وام ۳۳۰ میلیون تومان بوده که این فرد تنها یک سوم مبلغ وام را به ما داده است، به همین دلیل شرکت جدید او را پیدا کردیم و با همسرم به سراغ او رفتیم و یک چک به مبلغ یک میلیارد تومان از او گرفتیم و من چک را اجرا گذاشتم و او را روانه زندان کردم. متهم برای رهایی از زندان اسناد ملکی در رشت را به من داد و ملک را به نام من زد و من هم برای جبران ضرر مالی خود ملک را تصرف کردم و فهمیدم که آنجا هم متعلق به یکی دیگر از مال باختگان می‌باشد.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی عنوان کرد: در گام بعدی کارآگاهان با اقدامات پلیسی موفق شدند دفترکار جدید متهم را شناسایی کنند.

وی ابراز داشت: کارآگاهان در این مرحله از تحقیقات پلیسی به دست آوردند که متهم در قالب یک شرکت نظافتی مشغول اغفال شهروندان برای دریافت وام به همان شیوه و شگرد گذشته خود است که اکیپی از کارآگاهان به شرکت جدید متهم اعزام و در یک عملیات پلیسی وی را که مردی ۵۲ ساله و دارای سوابق متعدد مالی بود دستگیر و به اداره چهاردهم منتقل کردند.

تقی پور اعلام داشت: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی صریحا به کلاهبرداری از شهروندان اعتراف و اظهار داشت: از سال ۹۶ با ثبت شرکت‌های خدماتی اقدام به درج آگهی دریافت وام در روزنامه‌ها می‌کردم و با رهن گذاشتن ملک مراجعه کنندگان به نام آن‌ها وام می‌گرفتم و پس از اخذ وام متواری می‌شدم.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کلاهبرداری شده را ۲۵ میلیارد ریال برآورد کرده اند، در پایان گفت: با دستور بازپرس شعبه ۱۰ دادسرای ناحیه ۵ تهران پرونده به منظور تحقیقات تکمیلی و شناسایی سایر شاکیان در اختیار اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث کلاهبرداری از بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۷۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ متروسواران تهرانی حتما بخوانند!

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری مردی که به بهانه کمک کردن در خرید بلیت مترو اقدام به دریافت کارت بانکی شهروندان و تعویض آن با کارت دیگر کرده بود، خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار علی ولیپور گودرزی در این‌باره گفت: چندی پیش زن جوانی به پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه و با طرح شکایت خود گفت که قصد داشته تا در مترو بلیت بخرد که مرد میانسالی نزد او رفته و با چرب زبانی کارت این زن را را برای کمک کردن در پرداخت از او گرفت، اما ساعتی بعد با پیامک بانکی برداشت پول متوجه شده که این مرد کارت او را گرفته و کارت دیگری را در اختیار او گذاشته است.

وی افزود: کارآگاهان در نخستین‌گام برای تحقیقات میدانی راهی ایستگاه مورد نظر شدند و با بازبینی دوربین‌های مداربسته هویت متهم را شناسایی کردند که در ادامه نیز مشخص شد وی از افراد زیادی با همین شیوه سرقت کرده است. کارآگاهان در گام بعدی با روش‌های علمی و بررسی‌های تخصصی مخفیگاه متهم را شناسایی کرده و پس از انجام هماهنگی‌های لازم با مرجع قضایی و اخذ مجوز عملیات، این فرد را در یک عملیات پلیسی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

ولیپور گودرزی گفت: متهم پس از انتقال به پایگاه هفتم پلیس آگاهی هدف تحقیقات قرار گرفت و در جریان بازجویی‌های انجام شده به جرم سرقت از کارت بانکی مالباخته با شگرد تعویض کارت اعتراف کرد.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان پایگاه هفتم پلیس آگاهی قرار گرفت، خاطرنشان کرد: چنانچه شهروندان با این شگرد هدف سرقت قرار گرفته‌اند می‌توانند به پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • انهدام شرکت هرمی کیونت در کرج
  • متروسواران بخوانند؛ شگرد عجیب سرقت که تازه کشف شد!
  • قتل مادر با دمبل به دلیل اعتراض به به‌هم ریختن خانه
  • هشدار؛ متروسواران تهرانی حتما بخوانند!
  • شگرد عجیب سرقت در مترو
  • دستگیری کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال
  • ­سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • کلاهبرداری از طریق جعل اسناد خودرو در نظرآباد
  • سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو