Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس مجتمع پتروشیمی شهیدتندگویان با اشاره به انجام 30 هزار نفر ساعت تعمیرات اساسی بدون حادثه فاز دوم این مجتمع، اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال به رکورد تولید بیش از یک میلیون و 100 هزار تن محصول در این پتروشیمی دست یابیم.
به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی شهید تندگویان، محمدعیسی انوشا با اشاره به انجام 30 هزار نفرساعت کار بدون حادثه در قالب اجرای یکی از بزرگترین پروژه‌های تعمیرات اساسی فاز دوم این مجتمع پتروشیمی، گفت: از 17 تا 28 آذرماه امسال تعمیرات اساسی و دوره فاز دوم پتروشیمی تندگویان شامل واحدهای فرآیندی «سی‌تی‌ای» دو، «پی‌تی‌ای» دو، پلی اف و پلی جی این مجتمع پتروشیمی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اعلام اینکه هدف از اجرای این دوره تعمیرات اساسی، افزایش بازدهی، رفع گلوگاه‌های تولید و رفع برخی از مشکلات فنی از زمان طراحی تاکنون بوده است، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود با انجام این دوره تعمیرات اساسی بدون حادثه، زمینه تولید پایدار در پتروشیمی تندگویان فراهم شود.
رئیس مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان با اشاره به ثبت رکوردهای جدید تولید در پتروشیمی شهید تندگویان به‌عنوان بزرگترین تولیدکننده محصولات زنجیره تولید پلی‌اتیلن ترفتالات در کشور، گفت: در طول 9 ماه نخست امسال بالغ بر 87 درصد برنامه‌های تولیدی این شرکت محقق شده است.
انوشا با بیان اینکه برای سال 98 برنامه تولید حدود یک‌میلیون و 290 هزار تن محصول میانی و نهایی در دستور کار پتروشیمی شهید تندگویان قرار گرفته بود، تأکید کرد: در 9 ماه امسال با وجود انجام تعمیرات اساسی، حدود یک میلیون و 60 هزار تن محصول تولید شده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری با ثبت یک رکورد جدید امکان تولید بالغ بر یک میلیون و 300 هزار تن محصول فراهم شود.
وی ظرفیت تولید پتروشیمی شهیدتندگویان را حدود یک میلیون و 580 هزار تن عنوان کرد و در تشریح دلایل ثبت رکوردهای جدید تولید در این مجتمع پتروشیمیایی توضیح داد: در یکسال گذشته تداوم تولید، کاهش هزینه‌های تولید، تأمین پایدار و مطمئن قطعات و تجهیزات یدکی و مصرفی واحدهای فرآیندی، رفع موانع و گلوگاه‌های تولید و ایجاد یک وحدت مدیریتی، همگرایی و افزایش رضایت شغلی کارکنان در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان با بیان اینکه مجموعه این عوامل منجر به ثبت رکوردهای جدید تولید در این مجتمع پتروشیمی شده است، یادآور شد: در شرایط کنونی نه تنها نگرانی برای تأمین نیازهای داخلی وجود ندارد که ایران به یکی از صادرکنندگان مطمئن محصولات زنجیره پلی‌اتیلن ترفتالات تبدیل شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۸۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر محمدصادق خیاطیان در بازدید از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد، گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحدهای صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاوردهای بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحدهای صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتورهای دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلفی صادر کرده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴) باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، خیاطیان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیازهای اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌‎های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

کد خبر 6091297 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت
  • اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام
  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • خروج از مدار واحد ۳ بخار نیروگاه نکا
  • واحد ۳ بخار نیروگاه نکا از مدار تولید خارج شد