Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: در فتنه ۸۸ با چراغ سبزی که به بیگانگان داده شد بی‌سابقه‌ترین تحریم‌های اقتصادی در سال‌های ۸۸ و ۸۹ توسط آمریکا، اتحادیه اروپا و شورای امنیت سازمان ملل علیه ملت ایران وضع شد. تاریخ انتشار: 16:52 - 10 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۲۰۵۴ به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، محمد دهقان طی سخنانی در همایش بصیرتی اعضای شبکه نظارت بر انتخابات شورای نگهبان شهرستان صومعه‌سرا ضمن گرامیداشت سالروز ۹ دی با اشاره به فتنه پیچیده سال ۸۸ گفت: فتنه ۸۸ باعث ایجاد خسارات زیادی به کشور شد و ده‌ها هزار میلیارد تومان خسارات مادی به کشور وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بیشتر بخوانید:
نحوه تصحیح اوراق امتحانی نامزد‌های انتخابات مجلس خبرگان/ نام‌ها از سربرگ امتحانی جدا می‌شود وی با بیان اینکه در فتنه ۸۸ با چراغ سبزی که به بیگانگان داده شد بی‌سابقه‌ترین تحریم‌های اقتصادی در سال‌های ۸۸ و ۸۹ توسط آمریکا، اتحادیه اروپا و شورای امنیت سازمان ملل علیه ملت ایران وضع شد، تصریح کرد: مهمترین خسارتی که در فتنه ۸۸ به کشور وارد شد این بود که مخالفین خارجی و داخلی انقلاب تلاش کردند بخشی از مردم را در مقابل عده‌ای دیگر از مردم قرار دهند و نهایتا آمریکا که قطع امید کرده بود، دوباره امیدوار شد.

عضو حقوقدان شورای نگهبان افزود: اَعمال فتنه گران باعث شد که دشمنان تصور کنند کار جمهوری اسلامی تمام است و برای اینکه به فروپاشی نظام سرعت بدهند هرکدام از کشور‌های مخالف جمهوری اسلامی در حمایت از اغتشاشات و ناامنی‌ها از همدیگر سبقت می‌گرفتند.

دهقان با اشاره به نقش «۹ دی» در خنثی سازی توطئه دشمنان گفت: ملت بصیر ایران در روز ۹دی تمام توطئه دشمن برای برهم زدن انسجام ملی را خنثی کرد و یکصدا و متحد علیه جریان فتنه قیام کرد و دوباره اتحاد خود را به رخ جهانیان کشید.

وی ادامه داد: با حادثه «۹ دی» شکاف‌ها و اختلافاتی که استکبار به واسطه حضور فتنه‌گران ایجاد کرده بود پُر شد و توطئه‌هایی که توسط آمریکا برنامه‌ریزی شده بود به واسطه حضور مردم در صحنه خنثی شد.

عضو حقوقدان شورای نگهبان درخصوص اهمیت انتخابات اظهار داشت: از روز اول انقلاب قرار بر این بود که کشور ما با رای مردم اداره شود، عده‌ای پیشنهاد حکومت اسلامی را دادند، اما امام راحل فرمودند: «جمهوری اسلامی نه یک کلمه کمتر نه یک کلمه بیشتر» این جمله امام (ره) به این معنا است که این کشور فقط با رای مردم می‌تواند اداره شود و در این ۴۱سال توانستیم با اتکا به همین پشتیبانی مردم روی پای خود بایستیم.

دهقان به موضوع نظارت بر انتخابات نیز پرداخت و گفت: نظارت برانتخابات حاصل تجربه بشری و از مسائل بدیهی انتخابات است و شما حتی یک کشور را در دنیا پیدا نمی‌کنید که در آن انتخابات باشد ولی نظارت برانتخابات وجود نداشته باشد.

وی افزود: حتی کشور‌هایی که انتخابات صوری دارند یک نظارت صوری هم پیش بینی کرده‌اند تا به دنیا القا کنند که انتخابات دارند لذا نظارت بر انتخابات که در قانون اساسی پیش بینی شده اینقدر مهم است که اجرای انتخابات بدون نظارت یعنی عدم وجود انتخابات، پس نظارت بر انتخابات امری اجتناب ناپذیر است و نظارت بر انتخابات باعث اعتماد و مشارکت بالا و جلوگیری از درگیری‌های بعد از انتخابات می‌شود.

وی درپاسخ به سئوالی درخصوص ملاک تایید یا ردصلاحیت افراد گفت: شورای نگهبان براساس قانون باید صلاحیت نامزد‌ها را احراز کند و کسانی که مشکلات مالی و همچنین کسانی که سابقه ضدیت با نظام دارند و پایبندی به ارزش‌ها و هنجار‌های مورد قبول ملت که در قانون اساسی آمده است، ندارند این گونه افراد مطابق قانون مورد تایید هیئت‌های نظارت شورای نگهبان قرار نمی‌گیرند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان تصریح کرد: کسانی که تداوم برفتنه ۸۸ داشته باشند و در این سال‌ها بر همان راه در نظر و عمل باقی بوده‌اند یعنی نظام را قبول ندارند، بنابراین نمی‌توانند در راس نظام قرار گیرند.

دهقان با تاکید بر اینکه در بررسی صلاحیت‌ها براساس مُرّ قانون عمل و از افراد سالم دفاع می‌کنیم، خاطرنشان کرد که در مقابل افراد ناسالم قاطعانه ایستادگی می‌کنیم تا مجلسی پاکیزه از هر گونه آلودگی مالی، اخلاقی و پایبند به ارزش‌های مورد اعتقاد مردم و قانون اساسی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: مطابق قانون اساسی رقابت انتخاباتی باید بین افراد صالح اتفاق بیفتد و صالحان باید در هر جایگاهی در جمهوری اسلامی حاکم شوند و مطابق قانون چه هیئت‌های اجرایی و چه هیئت‌های نظارت حق ندارند اجازه دهند افراد ناشایست به عرصه رقابت انتخاباتی راه پیدا کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شورای نگهبان 9 دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۸۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در جلسه شورای معاونین با بیان روایتی از امام صادق (ع) گفت: ایشان فرمودند، ثلاث من علامات المؤمن: "علمه بالله و من یحب و من یبغض"؛ سه چیز از علامات مؤمن بوده که شامل شناختن خدا و شناختن دوستان و دشمنان خدا است.

رئیس دیوان عالی کشور در تشریح این مطلب ادامه داد: نیاز امروز جامعه ما معنویت است، معنویتی که در پرتو قرآن و عترت ظهور می‌کند و در خداشناسی و اعتقاد به انبیا و اولیا و عمل به واجبات و ترک محرمات یافت می‌شود، دشمن شناسی، زمان شناسی، اطاعت از، ولی امر و بصیرت چراغ عبور از فتنه‌های زمانه است.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری افزود: مردم مؤمن و متعهد ما همانگونه که در ۴۵ سال گذشته نشان داده‌اند، با حضور آگاهانه خود در صحنه‌های مختلف، نقشه‌های دشمنان زبون و استکبار جهانی را نقش بر آب ساخته و خواهند ساخت. ان‌شاءالله.

وی در ادامه با اشاره به سفر اخیر خود به استان سیستان و بلوچستان و حضور در مراسم معارفه رئیس کل دادگستری این استان تصریح کرد: مردم نجیب و انقلابی سیستان و بلوچستان شایسته بهترین‌ها هستند، هر چند مسئولین امر تمام تلاش خود را در جهت خدمت به مردم این استان به کار گرفته‌اند، اما مشکلات فراوان است و به فضل خداوند متعال شاهد شکوفایی اقتصادی در این استان پهناور خواهیم بود.

عضو شورای عالی قضائی با تبریک به حجت الاسلام والمسلمین خلیلی به عنوان معاون اول قوه قضائیه برای وی آرزوی توفیق کرد و از زحمات حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصدق تقدیر و تشکر کرد و گفت: خدمت به مردم در دستگاه عدلیه توفیق بزرگی است که باید قدردان آن باشیم و شکر نعمت آن را با کار و تلاش جهادی در جهت اجرای هر چه بیشتر عدالت به جای آوریم.

وی با اشاره به برنامه‌های دیوان عالی کشور در سال جدید تصریح کرد: دیوان عالی کشور در سال جدید بر اساس سند تحول و تعالی قضائی و برنامه‌های ابلاغی سال ۱۴۰۳ پیش خواهد رفت و در این راستا تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری مستمر برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت قرار دارد.

رئیس دیوان عالی کشور بر تعامل و ارتباط هر چه بیشتر قضات دیوان عالی کشور با رؤسای کل دادگستری استان‌ها در جهت تسریع رسیدگی، جلوگیری از اطاله دادرسی و اتقان آرا تاکید کرد.

وی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی در جهت تحقق شعار سال افزود: معاونت نظارت دیوان عالی کشور برنامه‌ریزی لازم را برای نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی با همکاری با رؤسای دادگستری استان‌ها و شعب ویژه محاکم در اولویت کاری خود قرار دهد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری تأخیر در رسیدگی‌ها و تجدید اوقات در سامانه‌های قضائی را یکی از مشکلات مردم عنوان کرد و گفت: اجتناب از صرف زمان زیاد و جلوگیری از اطاله در امر کارشناسی و تاکید بر دقّت و تمرکز و نیز اتخاذ تدابیری جهت پیشگیری حداکثری از ازدیاد درخواست‌های اعاده دادرسی از احکام، مورد توجه و اهتمام جدی رؤسای کل دادگستری قرار گیرد.

کد خبر 6090141

دیگر خبرها

  • تایید لایحه دوفوریتی تمدیدمهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست
  • طحان‌نظیف: لایحه دوفوریتی تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تائید شد
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان /لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید،همین «طرح نور» کافی است /نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم
  • ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب برطرف شد