Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، مراسم امضای تفاهم نامه «طرح حمایتی ارتقا سهم بازار گوشی هوشمند تولید داخل» با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و مدیران عامل «همراه اول، ایرانسل و پست بانک» عصر روز سه شنبه ۱۰ دی ماه در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این تفاهم نامه که همکاری در راستای شتابدهی و توسعه سهم بازار و زیست بوم تلفن همراه هوشمند تولید داخل است، با راهبری و نظارت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به سمت ایجاد و توسعه شبکه فروش و بستر واگذاری اقساطی تلفن همراه هوشمند ایرانی به کاربران می رود.   همراه اول با انعقاد این تفاهم نامه گامی به سمت توسعه سهم بازار تلفن همراه هوشمند تولید داخل، افزایش توان رقابتی تولید داخل نسبت به نمونه مشابه خارجی و ارتقای توان تولید داخل در تأمین و پشتیبانی از نیازمندی های سخت افزاری و نرم افزاری کاربران ایرانی بر می دارد.   محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این نشست با اشاره به کاهش قدرت خرید مردم بواسطه بالا رفتن نرخ ارز و تأثیر آن بر قیمت گوشی های تلفن همراه وارداتی، اظهار کرد: با این اتفاق، برخی مردم ترجیح می دهند بجای خرید گوشی نو، روی به دست دوم بیاورند؛ اما همیشه با بروز یک مشکل، فرصتی هم در کنار آن ایجاد می شود که با استفاده از آن می توان، موجبات پیشرفت را فراهم کرد.   وی افزود: بنابراین تصمیم گرفتیم تا مجموع چالش ها را به فرصت تبدیل کنیم و با تولید گوشی های داخلی با کیفیت و قیمت مناسب، ضمن کمک به مردم و صنعت تولیدات داخلی، زمینه اشتغال زایی را نیز فراهم کنیم.   وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: براساس تفاهم نامه امروز، صندوقی با ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبارات پست بانک و همچنین ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبارات بانک مرکزی ایجاد می شود تا با تخصیص آن به اپراتورهای تلفن همراه، زمینه فروش اقساطی گوشی به مردم از طریق درگاه های فروش اپراتورها فراهم شود.   وی با بیان اینکه ارزیابی توان بازپرداختی متقاضیان دریافت این گوشی ها با پست بانک ایران است، ابراز کرد: وظیفه دولت ایجاد سکوهاست و امیدواریم با حمایت هایی که صورت می گیرد، در آینده شاهد تولیدات باکیفیت در سطح یک جهانی باشیم.   آذری جهرمی همچنین خاطر نشان کرد: امیدواریم بعد از اعلام فراخوان در دهه فجر و رونمایی از تولیدات داخلی، نخستین عرضه را تا پایان سال و بعد از ثبت نام اپراتورهای تلفن همراه از مردم داشته باشیم.   لازم به ذکر است، شرکت ارتباطات سیار ایران همچنین با امضای تفاهم نامه طرح حمایتی ارتقا سهم بازار گوشی هوشمند تولید داخل، اقدامی در راستای ارتقای استقلال کشور در زیست بوم تلفن همراه هوشمند و افزایش آمادگی در برابر تحریم های احتمالی این زیست بوم انجام خواهد داد.   همراه اول در راستای اهداف این تفاهم نامه و برنامه های شورای راهبری که ریاست آن بر عهده معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، متعهد شده اقداماتی نظیر «پیش خرید تلفن همراه هوشمند به تعداد مورد تأیید شورای راهبری از تولیدکننده های مورد تأیید معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات»، «راه اندازی سامانه فروش به صورتیکه تعاملات بین بانک و اپراتور از این بستر انجام پذیرفته و فعالیت ها و درخواست ها قابل پیگیری باشند»، «همکاری با تولیدکنندگان به منظور تشکیل کمپین و برنامه پیش فروش» و «ارائه بسته های افزایشی به صورت باندل شده با گوشی این طرح و تحویل محصول نهایی به مشتری پس از انجام فرآیندهای بانکی» انجام دهد. بر اساس این گزارش، پست بانک ایران به عنوان بانک عامل نیز متعهد شد که اقدامات لازم برای دریافت خط اعتباری از بانک مرکزی و تخصیص اعتبار به اپراتورها انجام داده و ضمن ارائه خدمات لازم به اپراتورهای تلفن همراه، سامانه اعتبارسنجی را نیز ایجاد و در انجام فرآیندهای اجرایی همکاری کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: همراه اول رپرتاژ آگهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای باشد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه بهره‌مند شوند. - اخبار اقتصادی -

ولی اله منصوری، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در خصوص اقدامات بانک مرکزی در حمایت از تولید طی یکسال گذشته اظهار داشت: مطمئنا حمایت از تولید جزو اهداف اصلی اقتصادی دولت و بانک مرکزی است که در یکسال اخیر هم شاهد اتفاقات خوبی در این عرصه بودیم، اما معتقدم که هنوز کافی نیست و فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان باید بیش از پیش مورد حمایت قرار گیرند.

وی با اشاره به پیش‌بینی 3.2 همت تسهیلات قرض‌الحسنه برای شرکت‌های دانش‌بنیان ادامه داد: به تازگی خبرهایی از تمهیدات ویژه بانک مرکزی برای حمایت از «شرکت‌های دانش بنیان» در سال جاری منتشر شده که جای خوشحالی و امیدواری است. گویا شبکه بانکی در قالب قانون بودجه سال جاری مکلف شده به میزان 3.2 همت از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دهد که این تصمیم، قابل تحسین است.

این فعال اقتصادی افزود: بانک مرکزی در سال گذشته نیز گام های مثبت و بزرگی در این حوزه برداشت؛ بطوریکه شبکه بانکی بیش از 230 همت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت کرد که نسبت به سال قبل رشد 61 درصدی را نشان می دهد. این موضوع نشانگر نگاه ویژه دولت و بانک مرکزی به شرکت های دانش بنیان است که باید تا حد توان و امکان از آن حمایت شود.

منصوری با تاکید بر لزوم حمایت عادلانه از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان در فرایند تامین منابع ارزی گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. در واقع تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای صورت گیرد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه از این شرایط بهره ببرند. هر چند دولت سیزدهم همواره بر اجرای عدالت تاکید و تلاش دارد؛ اما باید اقداماتی را در دستور کار قرار دهد که فرایند تامین و تخصیص ارز کاملا عادلانه تقسیم و اجرایی شود.

عضو اتاق بازرگانی ایران خاطر نشان کرد: بی‌تردید فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و تجار واقعی با رویکرد کمک به اقتصاد کشور وارد میدان شده اند و باید مورد حمایت قرار گیرند. در نتیجه حالا که این تلاشگران اقتصادی آماده کمک به روند تولید و تجارت کشور هستند، دولت و بانک مرکزی هم باید سرعت و جدیت بیشتری در روند تخصیص و تامین ارز رسمی و دولتی به آنها داشته باشد تا در نهایت شاهد رشد و رونق اقتصادی بیشتری باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی