Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول نیوز - عضو هیات علمی و معاون پژوهشگاه علوم انسانی معتقد است: در سایه توسعه و تمرکز در صعنت گردشگری در مناطق آزاد نباید نقش جامعه محلی و مردم منطقه را نادیده گرفت. به گزارش پول نیوز، «افشین داور پناه» در نوزدهمین گردهمایی معاونین، مدیران و کارشناسان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی و سازمان های مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی کشور در منطقه آزاد اروند به رویکردهای اوقات فراغت اشاره کرد و افزود: اوقات فراغت از دو رویکرد درون گرا و برون گرا تشکیل شده که اگر بر اساس یکی از این رویکردها به چالش ها نگاه کنیم تحلیل های متفاوتی نسبت به موضوعات خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


داور پناه گفت: موضوعات فرهنگی در حوزه اوقات فراغت در مناطق آزاد مورد غفلت قرار گرفته است. پرداختن به این موضوع مفصل و عمومی است چرا که بسیاری از فعالیت ها در این بخش از عهده مدیران خارج و قابل برنامه ریزی نیست.
وی با تاکید بر اینکه مفهوم اوقات فراغت در کشور نیاز به بازنگری دارد افزود: اوقات فراغت و تفریحات فراغتی باید از عمومیت خارج شود. فراغت و تفریحات صرفا گردشگری نیست.
عضو هیات علمی و معاون پژوهشگاه علوم انسانی با اشاره به آسیب های گردشگری در مناطق آزاد گفت: باید از تجربیات دیگر مناطق آزاد متناسب با هر منطقه استفاده کرد و در شناسایی گروه های بومی در این مناطق توجه ویژه ای داشت.
داورپناه چهار محور اساسی در آنتروپولوژی اوقات فراغت را آتنوگرافی اوقات فراغت، اعتبار بین فرهنگی، اوقات فراغت و سازگاری و اوقات فراغت معرفی کرد و افزود: عدم شکل گیری هویت فراغتی و برندینگ در هر منطقه آزاد و مشارکت مردم بومی در برنامه ریزی اوقات فراغت از جمله مسائلی است که باید در مناطق آزاد بیشتر به آن توجه شود. 
گفتنی است؛ منطقه آزاد اروند، روزهای 10 و 11 دی ماه میزبان نوزدهمین گردهمایی معاونین، مدیران و کارشناسان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی و سازمان های مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی کشور است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: مناطق آزاد مشارکت گردشگری سازمان دبیرخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۲۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بهروز ناصری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در جلسه‌ای با حضور فعالان صنفی و اقتصادی استان ایلام که در این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه ظرفیت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دانشگاه در خدمت بخش تولید، سرمایه‌گذاری و صنعت قرار خواهد گرفت، اظهار کرد:‌ با توجه به سند تحول و تعالی دانشگاه و تأکید همیشگی دکتر طهرانچی مبنی بر حل مسئله در استان‌ها ظرفیت‌های دانشگاه در همه زمینه‌ها در خدمت توسعه استان قرار می‌گیرد.

وی افزود: صنعت، تولید و سرمایه‌گذاری با مشارکت و حضور دانشگاه بسیار نتیجه‌بخش خواهد بود. درب‌های دانشگاه همیشه برای توسعه ایلام باز بوده و به‌عنوان وظیفه ظرفیت دانشگاه در خدمت استان است. ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه در شهرستان مهران شامل مجتمع رفاهی و اقامتی و زمین مناسب و پارکینگ ۱۰ هکتاری با مشارکت فعالان اقتصادی و صنعتی استان در راستای ایجاد پایانه صادراتی با محور محصولاتی تولیدی استان شکل می‌گیرد.

اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان ایلام

یکی از تجار موفق و دبیر اتاق تعاون استان ایلام نیز گفت: اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان است. مهم‌ترین اولویت استان باید رفع موانع اداری برای حضور سرمایه‌گذاران در استان باشد.

فرزاد فیض‌الهی بیان کرد: ورود دانشگاه آزاد اسلامی به توسعه استان امیدبخش و مهم‌ترین اولویت فعلی استان ایجاد پایانه صادرات و برندسازی تولیدات استان است که این مهم با همکاری و محور دانشگاه آزاد اسلامی شکل خواهد گرفت.

به گزارش آنا،‌ در این جلسه فعالان اقتصادی و صنفی ایلام به بیان مشکلات و سنگ‌اندازی‌های پیش روی صنعت استان و سرمایه‌گذاری اشاره و خواستار ورود دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به این مباحث شدند و رحیم لطفی عضو اتاق صنعت و معدن و از فعالان و کارآفرینان نمونه استان در حوزه تولید و صنعت آرد استان، یار حسین دینی پژو از کارآفرینان و عضو اتاق اصناف استان و کاظم اسماعیلی از فعالان اقتصادی و کارآفرین به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • کسب رتبه برتر در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی توسط منطقه آزاد اروند
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی
  • بازدید شبانه استاندار از مناطق تحت تاثیر سیلاب شرق استان کرمان
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • اجرای طرح کتابخانه فرهنگی سیار برای اوقات فراغت زائران حج